- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ya benmkıde yatak ıcıyorr yastıgını yuksek tutyorz cocugun boynu kopcak yoksa oturark ıcerkn zevk bıle alamıyrrr yastıgı yuksek tuttktn sonra bişi olmz allhnıznıyle
ayakta zevk almazkı cocuklar
yatarken içer benım yeğenlerıme hep öleydı:26:
anlamadın mı
vav ve elif şekıllerını bılmıon sanırım cnm
kuran kerımdekı vav ve elif şeklı
vav şeklı bebeğın ılk oluşum şeklıdır v tarzı ama nasıl anlatsam
elif te l bu şekılde ve farklı ama burda anlatılan l bu şekıl yanı düz
iyi be bekliim bari eee lamba lımmı peki bak buna...
Eki Görüntüle 303382 Eki Görüntüle 303383 Eki Görüntüle 303384
yoo ben doğru olanı yazdım cnm
süt yatarak içilebılır
dr ların her dedığınede ınanmıyorum
6.yeğenm dahıl tüm yeğenlerım yatarak içtı maşallah hıc bişilerı yok
düşünsedene sen cocuğunu nasıl emzırdın ayakta mı:26:
ama mama falan katı tarzı ıse ayakta olabılır genzıne kaçmasın dıye
kulakla ne alaka:26:
süt yatarak içilebılır
kızlar bebek yatarak emer annesini ama doktorlar ortakulak iltihabı olur diye anneye başta söylüyorlar bunu ve bebeği emzirirken kolunuzun altına yastık destek vb. koyunuz ve 45derecelik açı ile emzirin diye.
yani arkadaş doğru söylüyor yastığı kalın yüksek tutmalı.
yatarken su içmeyi deneyin kızlar bakalım ne olacak.
süt yatarak içilebılır
emzırrknde bası yukard aolmak kaydıyla yastıgınıda ozllkle sutunu ıcerken yukseltıyorm bunda bişi yok sanırmmm kızlar yanı burnu tıkalı olsa benm oglmd aolur sukr suana kdr bısı olmadıbak yastığı yüksek tutmak farklı bişey ama benimkinin yastığı ince hani uyurken nasıl yatarız yastık alçaktır ,işte öyle veriyor.
ayakta içmiyor anlatamadım.
ben yatağının baş kısmına yastığını koyuyorum. oğlumu da oturtuyorum ama dik değil.
hafif yatar gibi oturuyor arkasına yaslanıyor.
ama yatar şekilde içmesi zararlı.
en iyisi yüksek yastık bulayım. onda içirsinler.
kızlar bebek yatarak emer annesini ama doktorlar ortakulak iltihabı olur diye anneye başta söylüyorlar bunu ve bebeği emzirirken kolunuzun altına yastık destek vb. koyunuz ve 45derecelik açı ile emzirin diye.
yani arkadaş doğru söylüyor yastığı kalın yüksek tutmalı.
yatarken su içmeyi deneyin kızlar bakalım ne olacak.
kızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....
bayramın 1. günü apendisten ameliyat oldum aniden gelen sancı ve apar topar hastaneye koştukkk bir ay rapor verdi dr. inşallah bu pzt işime başlayacağım...
onun haricinde benim için daha kötü olan şey ise 3 yıldır devam eden ve muhteşem giden ilişkimin bi anda sebebsiz bitişi,,,,
o kadar kötüyüm ki şu son 15 gün benim için azabdan başka bişey değil hala inanamıyorum kalbim çok acıyo kızlar =((
ilk defa bi erkeğe güvendim deli gibi sevdim bekledim ama o beni yarı yolda bıraktı
hayattan öğreneceğim daha çok şey var sanırım şunlar ise son bir ayda öğrendiklerim...
1- herşeyin başı sağlıkmışşşş bunu çok iyi anladım insanın sağlığı yerinde değilken yağa yatırsan bala batırsan boş geliyo herşey
2- hayatta olmaz diye birşey yokmuş her an herşey oluyomuş bu hayatta biri bana gelip siz ayrılacaksınız dese hadi canım ordan derdim ama oldu işte AYRILDIK
3- zaman herşeyin ilacıymış ilk zamanlar ağlamaktan gözlerimi açamıyodum ama derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyomuş, unutmuş değilim ama en azından yaşamaya çalışıyorumböyle işte kızlar bendeki durum bu =((
kızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....
bayramın 1. günü apendisten ameliyat oldum aniden gelen sancı ve apar topar hastaneye koştukkk bir ay rapor verdi dr. inşallah bu pzt işime başlayacağım...
onun haricinde benim için daha kötü olan şey ise 3 yıldır devam eden ve muhteşem giden ilişkimin bi anda sebebsiz bitişi,,,,
o kadar kötüyüm ki şu son 15 gün benim için azabdan başka bişey değil hala inanamıyorum kalbim çok acıyo kızlar =((
ilk defa bi erkeğe güvendim deli gibi sevdim bekledim ama o beni yarı yolda bıraktı
hayattan öğreneceğim daha çok şey var sanırım şunlar ise son bir ayda öğrendiklerim...
1- herşeyin başı sağlıkmışşşş bunu çok iyi anladım insanın sağlığı yerinde değilken yağa yatırsan bala batırsan boş geliyo herşey
2- hayatta olmaz diye birşey yokmuş her an herşey oluyomuş bu hayatta biri bana gelip siz ayrılacaksınız dese hadi canım ordan derdim ama oldu işte AYRILDIK
3- zaman herşeyin ilacıymış ilk zamanlar ağlamaktan gözlerimi açamıyodum ama derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyomuş, unutmuş değilim ama en azından yaşamaya çalışıyorumböyle işte kızlar bendeki durum bu =((
slm..miray hamişliğin nasıl gidiyo..daha 13 haftalık 4 kilomu aldın canım..ben hmişlikten önce 54 kg dum manken gibi..sen benim haftama gelde iştahı gör..bende aman almam normalde az yerdim kilom hep aynıydı..hormonların tavan yaptımı boğaz tutmak zor..6. 7. aydan sonra zinde ve formda kalcak şeyleride hormonlardan dolayı istemeyeceksin ne yazkkki o yüzden dikkat yemeğe..
mrb cnm seni hatrlamadım....:44:
ben 47 kiloyum oyüzden şimdilik pek dikkat etmiyorum 4 kilo aldım ama 5.aydan sonra dikkat edicem yediğime...Light ürünler alcam kendime az yağlı ....sende baya ilerlemişsin negüzel 27.hafta ..bebeğe bişiler aldınmı hiç?
meloş sen demedın mı yastıkta yatarken içerkende uymuş mamasını dıye
yastık varken içebılır dedım
anlatamadım herhalde
ayakta rahat edemez dedım genzıne kaçar dedım
dümdüz yerde kımse içemez tabı ben içer mı dedım
sen yastık al bunu kullan de kadında kullansın
bende 10 yaşımda ıken kırkı cıkmamış yeğenıme baktım yıllarca
sonra evlenene kadar diğerlerıne anneme yardımcı oldum
tecrubelı syılırım
meloş
2. gün sıkayetlere başladın lennbıde dıyon kalsınlar keşke
gelin değil mı hepsı aynı
şaka maka ne zaman gtceklermış yada kesınkalcaklar mı
kreşe gtmıyo demı tuğra
para ödemıyceksınız
ama gtmesede kaydı olduğundan ödenmesı lazım değil mi
naptınız o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?