Kokoşş Hatunlar Kulübü

bnce eskıden olanların çoğuda doğru
hatta cok derler porf. bıle eskıden yapılırmış doğru dıye
kundak mesela yanlış derler bence değil

bız onlara göre tecrubesızız
annemde bakıo yeğenlerıme yengelerım ablalaırm hıc bişi demezler onlardan ıyı bakarlar
he yanlış bakanlarda var ama bu yaptığı bana göre yanlış değil cnm

ya benmkıde yatak ıcıyorr yastıgını yuksek tutyorz cocugun boynu kopcak yoksa oturark ıcerkn zevk bıle alamıyrrr yastıgı yuksek tuttktn sonra bişi olmz allhnıznıyle

bak yastığı yüksek tutmak farklı bişey ama benimkinin yastığı ince hani uyurken nasıl yatarız yastık alçaktır ,işte öyle veriyor.

ayakta içmiyor anlatamadım.
ben yatağının baş kısmına yastığını koyuyorum. oğlumu da oturtuyorum ama dik değil.
hafif yatar gibi oturuyor arkasına yaslanıyor.
ama yatar şekilde içmesi zararlı.
en iyisi yüksek yastık bulayım. onda içirsinler.

unuttun sanırım ben oğlumu emziremedim.
mamayla büyüdü biberon aldığı için 45 derece açıyla verdim doğru olan budur.
emzirmek farklı bişey.
yatarak içti derken kafasının altında bişey olmadan yada ince bir yastığa yatırarak içirmek yanluş.
yüksek yastıkta olmasında sakınca yok tabi.
bende tecrübeliyim canım 2 tane yeğen büyüttüm. birine 9 aylıktan 5 yaşına kadar baktık annemle.
ama eskiden yapılan herşey doğru olacak diye birşey yok.
kulak burun boğaz birbiryle bağlantılı şeyler.
yeğenimdeki problem benim tecrübem.

kızlar bebek yatarak emer annesini ama doktorlar ortakulak iltihabı olur diye anneye başta söylüyorlar bunu ve bebeği emzirirken kolunuzun altına yastık destek vb. koyunuz ve 45derecelik açı ile emzirin diye.
yani arkadaş doğru söylüyor yastığı kalın yüksek tutmalı.
yatarken su içmeyi deneyin kızlar bakalım ne olacak.

ben tam yazıcaktım siz yazmışsıız

emzırrknde bası yukard aolmak kaydıyla yastıgınıda ozllkle sutunu ıcerken yukseltıyorm bunda bişi yok sanırmmm kızlar yanı burnu tıkalı olsa benm oglmd aolur sukr suana kdr bısı olmadı
send ekaynvalıdene ozmn dekı anne sutunu ıcrrkn yatrk ıcyrsn 1 yastk daha koy raht ıcsın alısk deılya zorlnr de ne bılm uydr kılıfına k.v anlmz bak benmkı az once aradı oyun evı arstrms kafasına benm arstrdklrmda mılltn yannda ay kıyamam veremem dıyordu bende bırkmstm arastrmayı demekkıayak yapıyorms hepsı degsk:):)

ulen bende bunu anltmaya calsıyrmmm sakal yokki dinlemıyor gacılrrr

kızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....

bayramın 1. günü apendisten ameliyat oldum aniden gelen sancı ve apar topar hastaneye koştukkk bir ay rapor verdi dr. inşallah bu pzt işime başlayacağım...

onun haricinde benim için daha kötü olan şey ise 3 yıldır devam eden ve muhteşem giden ilişkimin bi anda sebebsiz bitişi,,,,

o kadar kötüyüm ki şu son 15 gün benim için azabdan başka bişey değil hala inanamıyorum kalbim çok acıyo kızlar =((

ilk defa bi erkeğe güvendim deli gibi sevdim bekledim ama o beni yarı yolda bıraktı

hayattan öğreneceğim daha çok şey var sanırım şunlar ise son bir ayda öğrendiklerim...

1- herşeyin başı sağlıkmışşşş bunu çok iyi anladım insanın sağlığı yerinde değilken yağa yatırsan bala batırsan boş geliyo herşey

2- hayatta olmaz diye birşey yokmuş her an herşey oluyomuş bu hayatta biri bana gelip siz ayrılacaksınız dese hadi canım ordan derdim ama oldu işte AYRILDIK

3- zaman herşeyin ilacıymış ilk zamanlar ağlamaktan gözlerimi açamıyodum ama derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyomuş, unutmuş değilim ama en azından yaşamaya çalışıyorum
böyle işte kızlar bendeki durum bu =((

meloş sen demedın mı yastıkta yatarken içerkende uymuş mamasını dıye
yastık varken içebılır dedım
anlatamadım herhalde
ayakta rahat edemez dedım genzıne kaçar dedım
dümdüz yerde kımse içemez tabı ben içer mı dedım

sen yastık al bunu kullan de kadında kullansın

bende 10 yaşımda ıken kırkı cıkmamış yeğenıme baktım yıllarca
sonra evlenene kadar diğerlerıne anneme yardımcı oldum
tecrubelı syılırım

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

BUKADAR OLUR AZ ÖNCE AKLIMA GELDİN YAAA....olamaz böyle bişi.................

dedim kimler yok topikte uzun süredir kendime hayat hatta seninle ilgili yazıcaktım şimdi ezan okunyo vallahi böyle doğdu içime...töbe yarabbim....

Öcelikle çok geçmiş olsun...cnm iki şeyi birden yaşlamışsın bu durumda erkek arkadaşınla ayrılmanda kötü olmuş...sebep neydi neden bittii?

senin kıymetini bilememiş üzme kendini hakketmemiş seni...kendine iyi bak sağlık önemli ayrılalı nekadar oldu...

hayat h geldın cnm
öncelıkle cok büyük geçmiş olsun tatlım
herşeyın başı sağlıkk sağlık oldu mu herşey yaşanır unutulur geçer gıder
3 yıllık ilişki kolay değil
bende 3 yıllık sevgılımle sözlenmıştım
nışan hazrlıkları herşey hazrıdı 1 hafta kala ayrıldı sebepsz
o zamn cok ağladım sen gıbı ama zaamn gercekten herşeyın ılacı
Rabbım yolunu açık etsın

hayatcımmm

öncelikle herşeyin başı sağlık bacım geçmiş olsunnn çok çokk
sevgili olayınada üzme kendini sakın boşver gidene yol ver kendi kaybeder
ama noldu da ayrıldınız kızzzz

meloş
2. gün sıkayetlere başladın lennbıde dıyon kalsınlar keşke
gelin değil mı hepsı aynı

şaka maka ne zaman gtceklermış yada kesınkalcaklar mı
kreşe gtmıyo demı tuğra
para ödemıyceksınız
ama gtmesede kaydı olduğundan ödenmesı lazım değil mi
naptınız o işi

hayat cım hoşgeldın cok gecmıs olsunnn bende herks gıbı herseyn bası saglık dıyorum saglgn yerınd eolsunda herks hakettıgını bulur boşverrr...

slm..miray hamişliğin nasıl gidiyo..daha 13 haftalık 4 kilomu aldın canım..ben hmişlikten önce 54 kg dum manken gibi..sen benim haftama gelde iştahı gör..bende aman almam normalde az yerdim kilom hep aynıydı..hormonların tavan yaptımı boğaz tutmak zor..6. 7. aydan sonra zinde ve formda kalcak şeyleride hormonlardan dolayı istemeyeceksin ne yazkkki o yüzden dikkat yemeğe..

mrb cnm seni hatrlamadım....:44:

ben 47 kiloyum oyüzden şimdilik pek dikkat etmiyorum 4 kilo aldım ama 5.aydan sonra dikkat edicem yediğime...Light ürünler alcam kendime az yağlı ....sende baya ilerlemişsin negüzel 27.hafta ..bebeğe bişiler aldınmı hiç?

bi ara yazışıyoduk ama uzun zamandır girmedim senin topiğe..o yüzden unutmuş olabilirsin canım..inşallah dikkat edebilirsin..evet beni heyecan sardı sezeyan olursa şubat sonu norm olursa mart başı olcak az kaldı..annemler benden önce koşup alıyolar saolsunlar bende onların almadıklarını alıyorum bu ayda yatağını arabasını falan alcam..yavaş yavaşta hastane çantamı hazırlıcam ne olur ne olmaz..

yastıkta yatarken dedim ama yastık ince kendim gördüm başı aşağıda kalıyor.
yastığı ince olduğu için 45 derece dik olmuyor.
kalın yastık koymak aklıma gelmedi burda dedinizde mantıklı geldi.
aynı şeyden bahsediyoruz ama sen illa muhalefet olcan ya
gıcık garu

valla kesin kalıp kalmayacakları henüz belli değil,
bu haftasonu yada önümüzdeki haftasonu belli olur.
ama eşimle kalmayacakları kanısına vardık.
nasıl beceriyorlarsa 2 kişi kendini deli gibi yoruyor.
iş beklemiyorum kesinlikle, sadece sabah attığım çamaşırı salondaki tele asıveriyor, kuruyanlarıda yatağımın üzerine koyun ben katlarım diyorum.
akşam bulaşıklarınıda yıkıyoruz. sadece yemek ve çocukla ilgileniyorlar.
ama akşam yorgunluktan ölüyorlar.
hadi kv. yaşlı tamam da kontes genç.
kreşe gitmiyor tabisi ama doğru dedin kreşe gitmiyor diye para isteyebilirler.
biz birkaç hafta evde dedik.
bakalım ne olacak belirsizlik beni sıkıyor.
sen bide diyorsun yolla çocuğunu köye.
burda yorgunluktan ölüyorlar orda naparlar?
ben tek başına o kadar yorulmuyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…