sen zatı meyve verdın bacımmmmm uzun zman sonra bugun halvete gedecemmmmm
bana sınır yok canımmm proyum bennnnn
nana nasıl duryon adamdan böle uzak şaşıyom haaa....
o dursa ben durmam ben dursam o durmaz...
yok coban dugmelı kapsonlu krem lacıvert renklı kumasını kalın bişi cozmdm daha ama hos duryorrr aslnda herkste bu pelerın gıbı seyler ama kapsonlu dıye aldım
noliiii
bende pro olmk ıstyrm yafs olsammı acep:)=:)
vayy kazen abi sana kıyakmı geçiiii bende pro istiyom ama internetten alamadım kredi kartı ile anlamadım başka sayfa çıktı olmadı yane...
güle güle kullan benım bahsettiğim başka bırşeydı
kızım regl oldum ya tövbe tövbeee
canım ben burdan alışveriş yapmıstım onun yanında gönderdiler
hee ben her ay giderimkızlar siz ağdaya gidyonuzmu kuaföre gideniniz varmı....
ayy regli dedinde biz bi kere reglim bitti sanmıştık iğrençti eşim tiksindi resmen çokta cnm yandı bidaha o son oldu emin olmadıkça parise gitmem...
hee ben her ay giderim
mannak paris delüsüüüüü
canım ben burdan alışveriş yapmıstım onun yanında gönderdiler
kızlar siz ağdaya gidyonuzmu kuaföre gideniniz varmı....
bende lazere gettim.yarım kaldıben önceden gidyodum çekiştirmekten kasıklarımda lekeler oldu ...sonra bırakıp lazere gittiğimde kadın çok yıpratmışlar tenini dedi....geçti hiç bişi kalmadı lazerde pamuk gibi oldu eee şimdi jiletten bıktım bitmediği için kalanlar fena gidio bende ağdaya başlıcam ama nasıl korkyom yine olur diye...
ne aldın ne aldın bend ekk kupası istiydm ama sanrm artk yok:):)
kız ben 1 kere gıttım hamsken mecbr gıbıydım dahada gıtmem kendım halledrm ztn lazer dusnyrm tabe cocumdn fırsat bulrsm
hımmm hakkında hayırlısı olur inş. bence korkma bende sezeryanı izledim çok korktum ben normal isityorum ama olurmu bilmem kessinler karnımı istemiyorum ama kader işte bilemeyiz...epudural normali çok öneren oldu?
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım sakın korkudan sezeryan olma. normal doğum en iyisi.
ben normal doğurdum epiduralle.
çok rahat ettim. sezeryan zorunlu değilse düşünme.
sen bilirisn ama bebek için normal doğum en güzeli.
bende lazere gettim.yarım kaldı
şimdide araştırıp başlicam inş..
ne kupası anlmdım
inşallah canım hepimizin..bakınca ikiside kötü bende geçen epizyotomili normal doğum resimlerine baktım bayılıyodum..valla ben normal olursam epidural normal olmam sancı duymamak açısından bişe diyemem iyi fakat ne zaman ıkıncanı ne kadar ıkıncanı bilmiyon ebe sölüyo ıkındıkça ıkınıyon olan bikaç kişiden mesanesi ve rahminin sarktını duymuştum. o yüzden normal olursam epidural olmam..
korkarım ben yaaa böyle duydukça nasıl doğurcam epudural normale güveniyodum ama dediğinde mantıklı bilemedim araştırırız artık...
kızlar siz ağdaya gidyonuzmu kuaföre gideniniz varmı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?