Kokoşş Hatunlar Kulübü

hee ben her ay giderim

mannak paris delüsüüüüü

ben önceden gidyodum çekiştirmekten kasıklarımda lekeler oldu ...sonra bırakıp lazere gittiğimde kadın çok yıpratmışlar tenini dedi....geçti hiç bişi kalmadı lazerde pamuk gibi oldu eee şimdi jiletten bıktım bitmediği için kalanlar fena gidio bende ağdaya başlıcam ama nasıl korkyom yine olur diye...

bende lazere gettim.yarım kaldı
şimdide araştırıp başlicam inş..
ne aldın ne aldın bend ekk kupası istiydm ama sanrm artk yok:):)

kız ben 1 kere gıttım hamsken mecbr gıbıydım dahada gıtmem kendım halledrm ztn lazer dusnyrm tabe cocumdn fırsat bulrsm

ne kupası anlmdım

inşallah canım hepimizin..bakınca ikiside kötü bende geçen epizyotomili normal doğum resimlerine baktım bayılıyodum..valla ben normal olursam epidural normal olmam sancı duymamak açısından bişe diyemem iyi fakat ne zaman ıkıncanı ne kadar ıkıncanı bilmiyon ebe sölüyo ıkındıkça ıkınıyon olan bikaç kişiden mesanesi ve rahminin sarktını duymuştum. o yüzden normal olursam epidural olmam..

amin canım inşalllah ben ve tüm hamişlere nasip etsin..normal en iyisi ama okadar kararsızımki..son haftalarda bakarız dedi doktorum..hayırlısı neyse o olsun artık..

korkarım ben yaaa böyle duydukça nasıl doğurcam epudural normale güveniyodum ama dediğinde mantıklı bilemedim araştırırız artık...

korkarım ben yaaa böyle duydukça nasıl doğurcam epudural normale güveniyodum ama dediğinde mantıklı bilemedim araştırırız artık...

korkulrının boşa cıktıgını dogumda anlıcksn allhn ıznyle herıkısıde kendıne gore koly ben sezryan oldum herkese onerebılrm hemde normal dogumu okdr cok ıstedgm haldee
hıc saancım olmadı hersy kolay oldu.
normal dogumdaaada mutlaka guzllkler var yanı bence hıcbırndn korkmaa hyrlısını dıle dogumuda suasamada henz dusnmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…