Kokoşş Hatunlar Kulübü

hayat öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum. sağlık gerçekten herşeyden önemli.
ayrılman konusunda kendini üzme bunu bende yaşadım zamanında ama şimdi iyiki ayrılmışım diyorum.
herşeyde vardır bir hayır derler ama üzülüyoruz elimizde olmadan. bunu kendine tecrübe olarak gör.

miraycım acele etme diyorum sana. kapı süsü almak için çok erken. son aylarda alırsın.
ayrıca hamilelikte lıght ürün yemek çok çok yalnış canım. benim dr. lıght ürün önermedi.
kilo istemiyorsan hamur işi pilav makarna az yiyeceksin.
ben çok tatlı yiyordum. birde bol bol yürüyüş yap.

hımm ne güzel heyecenlısın bende merak ediyorum son ayları senin belli değilmi normal olup olmayacağı..

kapı süsü felan aldınmı...bebek odası yapckmısın...?

ayy ben her sabah puğaça felan tatlı götüryorum

bundan böyle azaltayım bakalım...evde değilde işyerinde çok cnm istiyo pilav ve makarna sevmem ben...

hımm ne güzel heyecenlısın bende merak ediyorum son ayları senin belli değilmi normal olup olmayacağı..

kapı süsü felan aldınmı...bebek odası yapckmısın...?

şuan için bebiş daha dönmedi aşağı kafası yukarda ama döner dedi doktorum..normal olup olmıcağı 30. haftadan sonra yapacağı çatı muayenesinde belli olcak..ama ben korktuğum için heran sezeryana karar verebilirim..sen ne istiyosun? şuan oturduğumuz evde kalıcı olmadığımız için bebek odası yapmıyorum..en geç 1 seneye çıkıcaz inş. ozaman yeni eve yapcam..

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım sakın korkudan sezeryan olma. normal doğum en iyisi.
ben normal doğurdum epiduralle.
çok rahat ettim. sezeryan zorunlu değilse düşünme.
sen bilirisn ama bebek için normal doğum en güzeli.

hımmm hakkında hayırlısı olur inş. bence korkma bende sezeryanı izledim çok korktum ben normal isityorum ama olurmu bilmem kessinler karnımı istemiyorum ama kader işte bilemeyiz...epudural normali çok öneren oldu?

Geçmiş olsun canım, Ruh ve beden sağlığı diliyorum. hayat devam ediyor:113:

hayatcım canım öncelikle geçmiş olsun dıyorummm
neden ayrıldınız böle bırden bıre noldu

kızlar netten sıpariş vermstm böle pelern gıbı olan coban dugmelı dıye satılyrdu
trendyolda bugn geldı guzl gıbı kalın bayaaa

cok ınceleyemedım ama sanrım gıyebılcgm bişi

nasıl bişey gecen ben beğenmştim ama almaya fırsatım olmamıstı örgü desenli olan mı
yok coban dugmelı kapsonlu krem lacıvert renklı kumasını kalın bişi cozmdm daha ama hos duryorrr aslnda herkste bu pelerın gıbı seyler ama kapsonlu dıye aldım

miroyyyyyyyyy kutunu boşalttttttttttt

noliiii

bana sınır yok canımmm proyum bennnnn

bende pro olmk ıstyrm yafs olsammı acep:)=:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…