bi ara yazışıyoduk ama uzun zamandır girmedim senin topiğe..o yüzden unutmuş olabilirsin canım..inşallah dikkat edebilirsin..evet beni heyecan sardı sezeyan olursa şubat sonu norm olursa mart başı olcak az kaldı..annemler benden önce koşup alıyolar saolsunlar bende onların almadıklarını alıyorum bu ayda yatağını arabasını falan alcam..yavaş yavaşta hastane çantamı hazırlıcam ne olur ne olmaz..
hayat öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum. sağlık gerçekten herşeyden önemli.
ayrılman konusunda kendini üzme bunu bende yaşadım zamanında ama şimdi iyiki ayrılmışım diyorum.
herşeyde vardır bir hayır derler ama üzülüyoruz elimizde olmadan. bunu kendine tecrübe olarak gör.
miraycım acele etme diyorum sana. kapı süsü almak için çok erken. son aylarda alırsın.
ayrıca hamilelikte lıght ürün yemek çok çok yalnış canım. benim dr. lıght ürün önermedi.
kilo istemiyorsan hamur işi pilav makarna az yiyeceksin.
ben çok tatlı yiyordum. birde bol bol yürüyüş yap.
hımm ne güzel heyecenlısın bende merak ediyorum son ayları senin belli değilmi normal olup olmayacağı..
kapı süsü felan aldınmı...bebek odası yapckmısın...?
şuan için bebiş daha dönmedi aşağı kafası yukarda ama döner dedi doktorum..normal olup olmıcağı 30. haftadan sonra yapacağı çatı muayenesinde belli olcak..ama ben korktuğum için heran sezeryana karar verebilirim..sen ne istiyosun? şuan oturduğumuz evde kalıcı olmadığımız için bebek odası yapmıyorum..en geç 1 seneye çıkıcaz inş. ozaman yeni eve yapcam..
şuan için bebiş daha dönmedi aşağı kafası yukarda ama döner dedi doktorum..normal olup olmıcağı 30. haftadan sonra yapacağı çatı muayenesinde belli olcak..ama ben korktuğum için heran sezeryana karar verebilirim..sen ne istiyosun? şuan oturduğumuz evde kalıcı olmadığımız için bebek odası yapmıyorum..en geç 1 seneye çıkıcaz inş. ozaman yeni eve yapcam..
kızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....
bayramın 1. günü apendisten ameliyat oldum aniden gelen sancı ve apar topar hastaneye koştukkk bir ay rapor verdi dr. inşallah bu pzt işime başlayacağım...
onun haricinde benim için daha kötü olan şey ise 3 yıldır devam eden ve muhteşem giden ilişkimin bi anda sebebsiz bitişi,,,,
o kadar kötüyüm ki şu son 15 gün benim için azabdan başka bişey değil hala inanamıyorum kalbim çok acıyo kızlar =((
ilk defa bi erkeğe güvendim deli gibi sevdim bekledim ama o beni yarı yolda bıraktı
hayattan öğreneceğim daha çok şey var sanırım şunlar ise son bir ayda öğrendiklerim...
1- herşeyin başı sağlıkmışşşş bunu çok iyi anladım insanın sağlığı yerinde değilken yağa yatırsan bala batırsan boş geliyo herşey
2- hayatta olmaz diye birşey yokmuş her an herşey oluyomuş bu hayatta biri bana gelip siz ayrılacaksınız dese hadi canım ordan derdim ama oldu işte AYRILDIK
3- zaman herşeyin ilacıymış ilk zamanlar ağlamaktan gözlerimi açamıyodum ama derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyomuş, unutmuş değilim ama en azından yaşamaya çalışıyorumböyle işte kızlar bendeki durum bu =((
kızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....
bayramın 1. günü apendisten ameliyat oldum aniden gelen sancı ve apar topar hastaneye koştukkk bir ay rapor verdi dr. inşallah bu pzt işime başlayacağım...
onun haricinde benim için daha kötü olan şey ise 3 yıldır devam eden ve muhteşem giden ilişkimin bi anda sebebsiz bitişi,,,,
o kadar kötüyüm ki şu son 15 gün benim için azabdan başka bişey değil hala inanamıyorum kalbim çok acıyo kızlar =((
ilk defa bi erkeğe güvendim deli gibi sevdim bekledim ama o beni yarı yolda bıraktı
hayattan öğreneceğim daha çok şey var sanırım şunlar ise son bir ayda öğrendiklerim...
1- herşeyin başı sağlıkmışşşş bunu çok iyi anladım insanın sağlığı yerinde değilken yağa yatırsan bala batırsan boş geliyo herşey
2- hayatta olmaz diye birşey yokmuş her an herşey oluyomuş bu hayatta biri bana gelip siz ayrılacaksınız dese hadi canım ordan derdim ama oldu işte AYRI
3- zaman herşeyin ilacıymış ilk zamanlar ağlamaktan gözlerimi açamıyodum ama derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyomuş, unutmuş değilim ama en azından yaşamaya çalışıyorumböyle işte kızlar bendeki durum bu =((
kıslar netım gettı çalışma vardıııı
kızlar netten sıpariş vermstm böle pelern gıbı olan coban dugmelı dıye satılyrdu
trendyolda bugn geldı guzl gıbı kalın bayaaa
cok ınceleyemedım ama sanrım gıyebılcgm bişi
miroyyyyyyyyy kutunu boşalttttttttttt
bekle bekle ağaç oldum meyve verdim...
boşalttımda sana 10 dk msj olayı işlemiyormu aynı msj 3 tane nasıl attın ....
yok coban dugmelı kapsonlu krem lacıvert renklı kumasını kalın bişi cozmdm daha ama hos duryorrr aslnda herkste bu pelerın gıbı seyler ama kapsonlu dıye aldımnasıl bişey gecen ben beğenmştim ama almaya fırsatım olmamıstı örgü desenli olan mı
miroyyyyyyyyy kutunu boşalttttttttttt
bana sınır yok canımmm proyum bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?