gunaydın canlar nasılsınızz?
seçin seçin kocişim görmedn giyindim çıktım öğleyin görür ne böyle giyindin cart curt der aman takmıyom artık onu...mırayımmmm kokoş garum senı günün şık garusu secıokkk
moralımbozuk dün hıc gırmedım sayılır sor alya ya
konusmuym hıc bırınızleeeeeeeee
günaydın...
seçin seçin kocişim görmedn giyindim çıktım öğleyin görür ne böyle giyindin cart curt der aman takmıyom artık onu...
Alya doğrumu diyi ee ondan önce nerdeydin...Aldatyonmu nan beni..
günaydın...
Seçin seçin kocişim görmedn giyindim çıktım öğleyin görür ne böyle giyindin cart curt der aman takmıyom artık onu...
Alya doğrumu diyi ee ondan önce nerdeydin...aldatyonmu nan beni..
iyiyim gunesım sen nassınnnn
mırayımmmm kokoş garum senı günün şık garusu secıokkk
günaydın...
seçin seçin kocişim görmedn giyindim çıktım öğleyin görür ne böyle giyindin cart curt der aman takmıyom artık onu...
Alya doğrumu diyi ee ondan önce nerdeydin...Aldatyonmu nan beni..
moralımbozuk dün hıc gırmedım sayılır sor alya ya
cnm bnm durm vahım karnıma surklı agrılr gıryr aksamda oleydı suanda ole ama neyse ıdare etcm işte
he şık miray hamiş miray
gunaydın yıruumm şık kadun ben makyj bıle yapmıyorm 2 gundr ztn kaslrda cıkmaya basldı
günaydınnnn kızlar.....
gün ne kadar güzel geçiyo aslında ama geceleri hep ağlayarak uyuyorum bugün ayrılığın 20. günü =((
geçer mi bu acı
gecer canım benım sabırrrr
günaydınnnn kızlar.....
gün ne kadar güzel geçiyo aslında ama geceleri hep ağlayarak uyuyorum bugün ayrılığın 20. Günü =((
geçer mi bu acı
geçer umarım,,,,
aranızda hiç aşk acısı ayrılık acısı yaşayan yok mu yaaa.
VALLA BENM YOK GIBI
düşünyrmd ayanlş yapanı tek celsede sallamışm ama sadece evlndgm esmle ayrılma asamasna geldgmde cok aglrdm uzlrdm onnlada ayrılamadk işte vardır bundada bır hayır
geçer umarım,,,,
aranızda hiç aşk acısı ayrılık acısı yaşayan yok mu yaaa.
VALLA BENM YOK GIBI
düşünyrmd ayanlş yapanı tek celsede sallamışm ama sadece evlndgm esmle ayrılma asamasna geldgmde cok aglrdm uzlrdm onnlada ayrılamadk işte vardır bundada bır hayır
aaaaa nıye gunesım nolduuuuuuuuuuu:26:
güneşimm aman ayrılmayın minicik bebiş var ya nazar değmesin evliliğinizeee
aaaaa nıye gunesım nolduuuuuuuuuuu:26:
yok kız hanı daha once ask acısı cekn varmı dedıya hayat bende eskıye dogru dusndum ee esımlede kac sene cıktık 5-6 sene dusun o sure ıcnde cok ayrılk asamasına geldık ama bır turlu kopamadık:)) yanı bunda bır hayr vardı demekkı demek ıstedım.
daha once olan 1-2 ılşkmde en ufak bır seyde rest cekı ısın ıcndn cıkyrdm acı cekmyrdm demekkı ask dıılms gıbı demk sıtedm hhehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?