Kokoşş Hatunlar Kulübü

gunaydın canlar nasılsınızz?

günaydın...

mırayımmmm kokoş garum senı günün şık garusu secıokkk
seçin seçin kocişim görmedn giyindim çıktım öğleyin görür ne böyle giyindin cart curt der aman takmıyom artık onu...
moralımbozuk dün hıc gırmedım sayılır sor alya ya

Alya doğrumu diyi ee ondan önce nerdeydin...Aldatyonmu nan beni..

nan senı aldatmım ben ama işimde var oluo hacı
affet

aman koceler cok bılıyooo

böcüşüm bu aralar moralmen sıfırlarda hiç gelmiyo ama üzülüyom yaaaaaaa

iyiyim gunesım sen nassınnnn

cnm bnm durm vahım karnıma surklı agrılr gıryr aksamda oleydı suanda ole ama neyse ıdare etcm işte

mırayımmmm kokoş garum senı günün şık garusu secıokkk

he şık miray hamiş miray

gunaydın yıruumm şık kadun ben makyj bıle yapmıyorm 2 gundr ztn kaslrda cıkmaya basldı

azcık bakmak lazım arada moralmen iyi oluyor gribim ama kırmızı bir burunla geziyorum geçmiyor ilaç kullanmayınca daha kötü oldu.

günaydınnnn kızlar.....

günaydınlar..hayat avatarın pek samimi hoş...

gün ne kadar güzel geçiyo aslında ama geceleri hep ağlayarak uyuyorum bugün ayrılığın 20. günü =((

geçer mi bu acı

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar.....

gün ne kadar güzel geçiyo aslında ama geceleri hep ağlayarak uyuyorum bugün ayrılığın 20. Günü =((

geçer mi bu acı

geçer bibğim geçer biraz sbaır ve hayırlısını dıle boşver zor olsa da emın ol gun gelck ıyıkı olmus dıyecegın seyler cıkacak ortaya bukdr basıt bıtmısse

güneşimm aman ayrılmayın minicik bebiş var ya nazar değmesin evliliğinizeee

saol cnm cok sevım tabısıı aşkımıı sennde ılerde böle bir aılen olck mrk etmeee

buarada suan cok eglencelı bişi yapmıyorum

dus sokagı sakınlerınden huzun kovan kusu dınlıyorumm

bilirmisnz severmisinz bilmemmm ben bayılıyorm tum sarkıalrınaaa az sonra ölürmleri acıcam hehehe

bende hareketli şarkı dinlemeye gayret ediyorum sevcan orhandan kaynayan kazan acayip güzel dinleyin bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…