Kokoşş Hatunlar Kulübü

benimde ilk zaman apey büyüdü sonra biara duruyo büyüme..kalçam 90cm di 99 şuan belim 59-60cm di şimdi ölçmedim göbüşüm var die..göğüs 83cm di şimdi 96cm sonun ne olur bilemiyorum ama..evet canım özel hastaneye gidiyorum..sezeryan olursa şubat 26 gibi normalse 5 mart olcak..

az kalmış...heyecanlımısın fiyatlar ne gittiğin hastanede? umarım normal doğum yaparsın cnm...

az kalmış...heyecanlımısın fiyatlar ne gittiğin hastanede? umarım normal doğum yaparsın cnm...

sorma öyle heyecanlıyımki..sürekli bebekle doğumla ilgili rüyalar falan..artık düşünmmemeye çalışıyorum son haftalar çatı muayenesinden sonra bakalım normalmi sezeryanmı olcak..spinal sezeryan 1200 civari normal 1000

ama bence guerlain terracotta olanlardan seç...

Dior allıklarda çok kaliteli ve kalıcı hoş bir kokusuda var.

Son düzenleme:

bende şeftali tonları vardı sıkıldım daha değişik bişey istiyorum ilk sırada baştan beşinci rengi güzelmiş o renklerde istiyorum

kıslar beni ist. dan bir iş için aradılar ama kabul etmedim şartlarıda iyiydi aslında ama
şimdiden gidipte bir buçuk sene eşimi burda yalnız bırakmak istemiyorum
şöyle eylül gibi arasalardı yaa ne güzel olurdu

anam sen buraları beğenmezsin sana nişantaşı moda lazımmmm

anam cok bılıyon z garulr benm orlrda evım var zteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…