Canım sıkılıyor bugün canım hiç çalışmak istemiyor
benimde yaaa çalışmıyom zaten geziyom int. tirin tirin ....
çok sıkıcı bir pazartesi...
yaa benim göğüsler 75 C den 85 B ye çıktı kocaman oldular bunlar dha büyücekmi...
evet çöp gibiydim cnm 43 kilo çok zayıftım 50 yi görcemi hiç düşünmezdim ama bundan sonrasına dikkat edicem..bide de 2li iyi çıktı 3lü istemiyormuş gerek görmedi...
4lü oluyor sonra herhalde.CD verseler ben sabah akşam onu izlerim herhalde...sen özelemi gidiyosun nasıl nerde düşünyosun doğumu?hangi ay doğcak bebiş?
Allığımdan sıkıldım bana şöyşe güzel bir allık rengi buluver bari
benimde ilk zaman apey büyüdü sonra biara duruyo büyüme..kalçam 90cm di 99 şuan belim 59-60cm di şimdi ölçmedim göbüşüm var die..göğüs 83cm di şimdi 96cm sonun ne olur bilemiyorum ama..evet canım özel hastaneye gidiyorum..sezeryan olursa şubat 26 gibi normalse 5 mart olcak..
az kalmış...heyecanlımısın fiyatlar ne gittiğin hastanede? umarım normal doğum yaparsın cnm...
hünkar beğendi yada alinazik yap....
ayy yakın olsa gönderirim bacım yaww ayıpsınn
hazalcım seç beğen bakalım her renkten buldum sen hangi renk seviyosun bilemediğim için bunlar kaliteli markalar...
Eki Görüntüle 305809 Eki Görüntüle 305818 Eki Görüntüle 305817 Eki Görüntüle 305816 Eki Görüntüle 305815 Eki Görüntüle 305814 Eki Görüntüle 305813 Eki Görüntüle 305812 Eki Görüntüle 305811 Eki Görüntüle 305810 Eki Görüntüle 305819
sen nerdeydın kı bacımmmmmmmmmmmm
patlıcan sevmeyen kocama mı
b.düzünde yaaa
alcem lennn giycem ölmeden bu elbiseyi.
o hep kıskanıyo napim almasam kıskanmıcakmı sanki banane süslencem hem görümcede gelcek yılbaşlına cafeye eğlence düzenlicek eşim bende orada şık olurum...
rugan akkabı çanta bide bu elbise....
anam sen buraları beğenmezsin sana nişantaşı moda lazımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?