hhaha koptum ya mıraya bak daha dun koceye kızyordun kısss babası gıbı aslan parcası diiiiiiiiiiiiiyiii hacıı:):)
işyerınde sorun yaşıyorumda
yaşadık dedık ya lennn3 yıl aşk yaşadık sözlendık nışana günler kala herşey hazırken ayrıldık
şimdıkı aklımolsa o kadar gözyaşı dökermıyımdeğmez hıc bı erkek için
cocukluk aşkım vardı bıde onunla büyümüştum ben 4.katta o 2.katta oturuyordu
nıkahına bıle gıtım en önde ızledım
off off ne acılar cektımde bende kalsın
hepsı boşa
Allah hayırlısını versın de geç
üzülmek yanında kalır yoksa
ahhh bana damdan düşen böcüğü getirin teselli üstüne teselli istiyorum valla ,,,, zaman herşeyin ilacı yinede allah daha büyük acı vermesinnn bende çocukm ya ondan daha kolay üzülebiliyorumm daha 21 yaşındayım be ya hayata yeniden başlicam günün birinde =))
işte yastığa başımı koyduğumda teli elime alıp onun iyi geceler canım aşkım seni çok seviyorum iyiki benimsin dediğini düşünüyorum hep bu benim içimi sızlatıyor miroş unutucam ama geçecek bu günler şerde bi hayır arıyorumm
birsürü iş güç yapıcam gelkde yardım et şaklaban seni..
yok pipi konusunda kızmam ben kocaya pohahahahhhaahbabası gibi aslan olsun tabe
al edıyom
bugünlerde geçer bucu hnm ....
ayyy kocişim dio annemide çağır yardım etsin baaane yaaa ona buna karışsın istemiyom şu böle olur şu şöle olur die havaya girer şimdi..
bu önemli bir durum bilyosun yani..
DELİ CILGIN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:d:d
BENM AVRAT YOK ORTADA ALYA GARUSU SABAHTN BERI SESLENYRM KENDUSUNEE HUHAHAAA
Canım hayırlı olsun vede kolay gelsinnnn simdi çağırmazsan gucenmesın sonrammmm
hee ayaağı ağrıyor ne yapcaksa sadece ortalıkta oraya buraya koşturur durur az iş yapar bende beklemiom aslında sorcam ayıp olmasın alınmasın.
nıye bız senı sarmıyos galıbaaaa gel mıroy gıdek bu bızı begenmıyor
Naber kıslar..........
ben gitcem canımcım zati kalsın tek başına...
nıye bız senı sarmıyos galıbaaaa gel mıroy gıdek bu bızı begenmıyor
ahhh bana damdan düşen böcüğü getirin teselli üstüne teselli istiyorum valla ,,,, zaman herşeyin ilacı yinede allah daha büyük acı vermesinnn bende çocukm ya ondan daha kolay üzülebiliyorumm daha 21 yaşındayım be ya hayata yeniden başlicam günün birinde =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?