nan delü siznlen gonusyrm ztn o slm verıd kayboldu opndn mrk ettım hahahaha deluu tatluuu gelll sarılcm öpcemmm
ben de gıderımmm canım ozamannn
sor bebegımm sonrammm ortalık yok yere gerılmesınnn bilirsin davet etmezsen gelecktımde yapardımda cgırmadınız derler iş işten gectıkten sonra
senınkı acı len benımkının yanında
ılk aşkımla evcılık oynardık
hep anası senı alcem derdı
hep o baba ben anne olurdum
sonra sonra büyüdük kıskançlıkları artı
sonra askerı okul kazandı yıllarca bekledım
rütbelerı sureklı arttı
o gelınce annesı balkona hep asardı askerı formaları bakardım aa gelmış dıye koşardım
annelerımız falan bılırdı ne gunlerdı ya bı baktım bıgun onun nıkahındayımkader kısmet ama kendıme baya gelemedım
o bakışlarını hıc unutmuycam
evlendı kıbrısa tayını cıktı gıttı
ama gecıyoo:)
az hasarla atlatmak onemlı
ıtemıyommmmmmmm
ayıp size leynn ztn az konusyrsnz suraya katılm azz ben tek basıma kalıyorm cogu zaman topicte ben bişi diyormuyum sızee aaaaaaaaaaaaaaa
nerdesın kısım sen nişantasu karusuuuuuuuuuuuuuuuu
hee görümcemde kardeşine yarancak yaa yanında diyor hemen sen bizi çağrmıyosun ama hamilesin kendin yapmaya kalkma bişi olur sonra bebeğe bu ev olayında bide bişi olmasın bebeğimize diyo (pekte düşünürmüş beni kardeşine göstercek yaa ilgilendini)
çağır beni ben yardım ederim sana diyo töbee pekte severmiş beni baksanıza nasıl iyi davranıyo...
nerde olucam yaa yine işin başındayımmm sıkıldım bu iş yerinden
dünde ist.da bir işten aramışlardı bırakıp gitsemmi ne şartlarıda iyiydi
ayıp size leynn ztn az konusyrsnz suraya katılm azz ben tek basıma kalıyorm cogu zaman topicte ben bişi diyormuyum sızee aaaaaaaaaaaaaaa
bene bak cok ayıp galbimiii gırıyorsunn amaaağğ
bocuk ulen ne zor bişi o ölee offf
nerde olucam yaa yine işin başındayımmm sıkıldım bu iş yerinden
dünde ist.da bir işten aramışlardı bırakıp gitsemmi ne şartlarıda iyiydi
amanda amannnnnnnn görümce körkepçeye bak hele sennnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen eşimin yanında 2 kez tekrarladı sanki salağım kafam basmıyoda bidaha söylüyo ...Neyse ben onu arıyım söliyim en iysi yada kaynanatörümü arasam bilemedim şimdi...
diyim bari anne senin ayağın ağrıyor olmazsa görümce gelsin derim..
neyse kociş aradı gelyo iznimide aldım hade bakalım gergin olmadan atlatırım bu taşınmayı umarım...
kendinize cici bakın
senınkı acı len benımkının yanında
ılk aşkımla evcılık oynardık
hep anası senı alcem derdı
hep o baba ben anne olurdum
sonra sonra büyüdük kıskançlıkları artı
sonra askerı okul kazandı yıllarca bekledım
rütbelerı sureklı arttı
o gelınce annesı balkona hep asardı askerı formaları bakardım aa gelmış dıye koşardım
annelerımız falan bılırdı ne gunlerdı ya bı baktım bıgun onun nıkahındayımkader kısmet ama kendıme baya gelemedım
o bakışlarını hıc unutmuycam
evlendı kıbrısa tayını cıktı gıttı
ama gecıyoo:)
az hasarla atlatmak onemlı
Nabersiniz kızlarrr
işlerim vardı geldimmmmmmmmmmmmmmm
valla eskiyi okuyamicam çok uzun biri özet geçsin önemli bişiy varsaa
ben taşınyorum yardım için gelmek isteyenler geceden otobuse binsin yarın sabaha burda olursunuz hade bakam byeee...
sizi sevyorum kendinize iyi bakın taşınıcağım için çok iş beni bekler perşembe görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?