Kokoşş Hatunlar Kulübü

sor bebegımm sonrammm ortalık yok yere gerılmesınnn bilirsin davet etmezsen gelecktımde yapardımda cgırmadınız derler iş işten gectıkten sonra

hee görümcemde kardeşine yarancak yaa yanında diyor hemen sen bizi çağrmıyosun ama hamilesin kendin yapmaya kalkma bişi olur sonra bebeğe bu ev olayında bide bişi olmasın bebeğimize diyo (pekte düşünürmüş beni kardeşine göstercek yaa ilgilendini)
çağır beni ben yardım ederim sana diyo töbee pekte severmiş beni baksanıza nasıl iyi davranıyo...

eeeeeeeeeee nıye nolmadı kuzummm sebep neydıııı

amanda amannnnnnnn görümce körkepçeye bak hele sennnnnnnnnnnnnnnnnn

ayıp size leynn ztn az konusyrsnz suraya katılm azz ben tek basıma kalıyorm cogu zaman topicte ben bişi diyormuyum sızee aaaaaaaaaaaaaaa

hahaha hamile karu gibi ne alınyon nan
ben ev taşıcam tek kalmak istemiyosan gel yardıma otobüse bin yarın sabah burda olursun haber et zorları sana bırakım..

nerde olucam yaa yine işin başındayımmm sıkıldım bu iş yerinden
dünde ist.da bir işten aramışlardı bırakıp gitsemmi ne şartlarıda iyiydi

genelde iyi bir iş çıkınca insan bulunduğu işyerinden ayrılası geliyo banada olmuştu ama acı gerçekler 3-4 günde kendine getriyo merak etme...

Nabersiniz kızlarrr
işlerim vardı geldimmmmmmmmmmmmmmm
valla eskiyi okuyamicam çok uzun biri özet geçsin önemli bişiy varsaa

amanda amannnnnnnn görümce körkepçeye bak hele sennnnnnnnnnnnnnnnnn

aynen eşimin yanında 2 kez tekrarladı sanki salağım kafam basmıyoda bidaha söylüyo ...Neyse ben onu arıyım söliyim en iysi yada kaynanatörümü arasam bilemedim şimdi...

diyim bari anne senin ayağın ağrıyor olmazsa görümce gelsin derim..

neyse kociş aradı gelyo iznimide aldım hade bakalım gergin olmadan atlatırım bu taşınmayı umarım...

kendinize cici bakın

sen dıkkat et kendıneeee haaaaaaaaaaaaaa otlarda dolanma oleeeeeeeeee

Kıss benimde seninki gibi aynı meslekte sevgilim vardı 4 yıl çıkmıştık farklı şehirlerdeydik ama yakındık 2 saatlik falan arada fırsat bulunca kaçar buluşurduk
Annesini hiç görmemiştim ama hergün tlf.da konuşurduk sürekli arardı kadın benim
benim mal bir gün hiç sebep yokken msj atmış ''bitti'' diyee valla bir kere bile geri dönüş yapmadım niye bitirdin diye annesi kaç defa aradı ben konuşurum oğlumla falan filan
4-5 ay sonra çocuk aradı tekrar beni ben pişmanım başlayalım diye birde nasıl hırslanmış bana bitti diye msj çektiya ben hiç dönmedim aramadım sormadım ağlamadım sızlanmadım
içine oturmuş heralde sordu bana niye hiç ayrılığa tepki vermedin diye '' Dedim valla tenezzül bile etmedim senden başka adammı kalmadı dedim ağlayıp sızlayacağım artık dedim ağzınla kuş tuttsan sana dönmem'' valla dönmedimde ama üzüldüm ama tek gözyaşı dökmedim beni hep yakından tanıyan çevrem bu tarz konularda çok gaddar olduğumu söylerler niyeyse bende böyleyim aşkından ölsemde geberssemde asla belli etmem bittiyse hakikaten bitmiştir benim için

ben taşınyorum yardım için gelmek isteyenler geceden otobuse binsin yarın sabaha burda olursunuz hade bakam byeee...

sizi sevyorum kendinize iyi bakın taşınıcağım için çok iş beni bekler perşembe görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…