gel bebeğim gellllllllllllllllllllllllllllll
ben taşınyorum yardım için gelmek isteyenler geceden otobuse binsin yarın sabaha burda olursunuz hade bakam byeee...
Sizi sevyorum kendinize iyi bakın taşınıcağım için çok iş beni bekler perşembe görüşürüz...
Kıss benimde seninki gibi aynı meslekte sevgilim vardı 4 yıl çıkmıştık farklı şehirlerdeydik ama yakındık 2 saatlik falan arada fırsat bulunca kaçar buluşurduk
Annesini hiç görmemiştim ama hergün tlf.da konuşurduk sürekli arardı kadın benim
benim mal bir gün hiç sebep yokken msj atmış ''bitti'' diyee valla bir kere bile geri dönüş yapmadım niye bitirdin diye annesi kaç defa aradı ben konuşurum oğlumla falan filan
4-5 ay sonra çocuk aradı tekrar beni ben pişmanım başlayalım diye birde nasıl hırslanmış bana bitti diye msj çektiya ben hiç dönmedim aramadım sormadım ağlamadım sızlanmadım
içine oturmuş heralde sordu bana niye hiç ayrılığa tepki vermedin diye '' Dedim valla tenezzül bile etmedim senden başka adammı kalmadı dedim ağlayıp sızlayacağım artık dedim ağzınla kuş tuttsan sana dönmem'' valla dönmedimde ama üzüldüm ama tek gözyaşı dökmedim beni hep yakından tanıyan çevrem bu tarz konularda çok gaddar olduğumu söylerler niyeyse bende böyleyim aşkından ölsemde geberssemde asla belli etmem bittiyse hakikaten bitmiştir benim için
solıcek bısey yokkk gunes hanum senu arıyordu
Pişt Pişşşşşşştttt
Ben geldimmmmmm
vefalı kokoşum biliyo benim hep yazıcağımı işim de olsa
ama şinci möhim işim vardı
güneşş kuşummmm
anemmmmmm senden korkulur valllllaaaa abowwwwwwwwwwwwwwww karuya bakkkkk duvar gıbı
iyi size iyi sohbetlerrr
hoş gedunnnnnnnn fıstık
hoşbuldum şikerimhoşgeldin önemli bişi yok devam et kuzum
iyi size iyi sohbetlerrr
burcum bizde seninle taıkılalım başbaşa kalsın onlar hıhhh
bazılarınız seviyo artık 2 li takılmayı
ama biz hiç ortam bozmuyoz hazalım tikkatini çekerim
hepimiz kokoşça yazıyoz
kıss kim seviyo bebem söylede bende bilimm annem
ooo hepinizi seviyorum ben valla herkeslede sohbet ediyorum kuzum
ayy kimle kim bir olmuş merak ettimmmmmmm
kolay gelsın cnmkızlar ben taşınıcam yarın öğleyin izin alıp gitcem yokum bugün yarın yanisi...
beni özleyin anacım umarım sinir küpü yapmaz kociş beni stresli bir zmaandır taşınma.
güçlü kadınsın tuttum seni...
böcükkkkkkkkkkk ses ver anemmmmmmmmmmmmmmmmm
eeeeeeeeeee nıye nolmadı kuzummm sebep neydıııı
bene bak cok ayıp galbimiii gırıyorsunn amaaağğ
bocuk ulen ne zor bişi o ölee offf
Kıss benimde seninki gibi aynı meslekte sevgilim vardı 4 yıl çıkmıştık farklı şehirlerdeydik ama yakındık 2 saatlik falan arada fırsat bulunca kaçar buluşurduk
Annesini hiç görmemiştim ama hergün tlf.da konuşurduk sürekli arardı kadın benim
benim mal bir gün hiç sebep yokken msj atmış ''bitti'' diyee valla bir kere bile geri dönüş yapmadım niye bitirdin diye annesi kaç defa aradı ben konuşurum oğlumla falan filan
4-5 ay sonra çocuk aradı tekrar beni ben pişmanım başlayalım diye birde nasıl hırslanmış bana bitti diye msj çektiya ben hiç dönmedim aramadım sormadım ağlamadım sızlanmadım
içine oturmuş heralde sordu bana niye hiç ayrılığa tepki vermedin diye '' Dedim valla tenezzül bile etmedim senden başka adammı kalmadı dedim ağlayıp sızlayacağım artık dedim ağzınla kuş tuttsan sana dönmem'' valla dönmedimde ama üzüldüm ama tek gözyaşı dökmedim beni hep yakından tanıyan çevrem bu tarz konularda çok gaddar olduğumu söylerler niyeyse bende böyleyim aşkından ölsemde geberssemde asla belli etmem bittiyse hakikaten bitmiştir benim için
dün söledim zati
ben içimde saklamam sölerim
miroşla sen
ama sanademedim yoktun diye
miroş elbiseyi gösterti neyse açıkladı işte ama olsun sonuçta ilk başta elbise nasıl dedi bedeni sormadı iyi okuynca anlaşılır
sende allık sordun neyse yaa önemli değil
kolay gelsın cnm
sakın ol
kendıne dıkkat et
koceme bıle rest cekerımolm
öle geldım gaza
sebep yok
belkıde o kıza aşık oldu bılmem
ama ıyıkı öle olmuş hayrlısı
ayy bı kez evlendı bu kapıda karşılaştık nasıl bakakalmışım onafarkında olmadan dakıklarca
hemde ne zor ve ben o dönemler daha 20lı yaşlardaydım yanı 18 19 falan
öle olunmalı
tek erkek o mu yaa ne aşkı
aşk karşılıklı olur
aferımsana
canım benim yanlış anlaşılma olmuş miroy elbiseyi sorduğunda pek kimse yazmıyordu bana sordu
daha sonrada canım sıkıldı falan dedi bende ona istinaden canın sıkıldıysa bana allık bak dedim
yoksa ayrımcılık yapmadım valla kıss yaparmıyım bebemm canikommm
zaten yoksa bir öğlenleri geliyorum canım kim varsa onla sohbet ediyorum valla üzüldüm şimdi böyle anlaşıldığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?