Kokoşş Hatunlar Kulübü

tmm yarın yazarım takılma sürsi durumunu..

1 ay sonrada adet durumunu..

ama benm adetim zaten 5-6 gun sürer...

he benmde okdr suryor 10 gune cıktıgını soleynler oldu ay ortsnda kanamsı durp durkkn oluyorms bazılrnn ne bılm ben ya olmsz solemkte ıstemyrm sana sımdı soncta arstrmssndr doktrnla gorsmsssndr buaarada daha ben kontrole gıdıcmmm 1.5 sene oldu hala baktrmdm aşağı huhaa:):)

kendime enerji içeceği alırsam olabüler

su enerjı ıcecegını ben hıc ıcmedım ben cok dogal beslenrm yaa haha denesemmı gercktn enerjı verırmı nan ınanmıyorm ben öle seylere 1 bardak portkal suyu da aynı dır dıye dusnyrmmm :):)

bnde hiç içmedim valla..

geçen burda muhabbeti açıldı diee.. öle dedim..

ama eşimm gece çok gec yatmmışş ve işyerınde yoğun programı varsaa... içer arada sırada..

pariss için değül yanii gün içinn.. fark ediormu diorum... evet biraz daha dikkatli oluyorum dior dalgn olmuyrm dior..

bende tadını merak edıp içtim amaaaaa bısey değişmediii ama tadı guseldı

kız bize enerji içeceğü değülll...

Cin Çayı lazım....

heheh onu içsek hiç uyumak istemyız.. ozman ohhhh... rahat ederüz...

emınmısınnnnnn kısımmmmm denesek müüüüüüüüüüüüüüüü dun gene 10 30 da yattım yatmadan once teketek i izliyordum acun konuktu pis heruf ruyama gırdı

kız bize enerji içeceğü değülll...

Cin Çayı lazım....

heheh onu içsek hiç uyumak istemyız.. ozman ohhhh... rahat ederüz...

hee sonra gözlerrrrr o biçimm cin gibi:)):

böüzğüm nerde

çok özledim onuda..

kız burcu... benm yazasım gelior... 3.5 atıyorum korkudan..

şu günü hayırlısıyla atlatsaydım..

günesim ,işlerim o kadar yoğunki maum yıl sonu ,şu önümüzdeki haftayıda atlatsam rahatlıcam:)kendinden bahsetsene canım

ttkale hoşgeldin canım ,bende yeni katıldım bugün aralarına ,ben kendimden bahsettim sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…