Kokoşş Hatunlar Kulübü

nebılıyım bacım zevk meselesııı işte bana avam geliyor ısteee bırtek maşalı hoş duruyor ondada maşa bıraz yukarı cekıyor ya sacı boydan oyuzden sanırım

avam ını sevsınler sneın guzummm:):):) haha bende bakımsz sactn fert edermmmm ama benmkılerde bakımlı diiller hane huhhaaaa cunku önürrtooşş fırsat vermiiiii.. kocemde zırt bırt paris istiiiiii oyyoyyyy bende toplama donemine gectimm:)):

piştttt piştttttt
günaydın kızlar yaşadığıma dair haber vereyim dedim :44:

hoşgeldınnnnnn

paşamınn 1 adet fotosunu ekledımmm dun bana poz verırkeneee cektımm paylaşmk ıstedım guzular hihihih

işteeee buuu aynennn kıs senın hıc resmın yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaa
işteki bilgisayarda bi tanecik teldn çekili bi fotom vardı geçen koydum ya onu görmein mi,, evde netim yok kusum ondan koyamıyorum foto burdaki bilgisayrda normak kasa değil ondan bunada foto atamıyoorum... bende snin resmini gömedimm
piştttt piştttttt

yaşadığını biliyozda napıp nettiğini bilmiyoz beynel nerlerdesin ne işler yapıyosunn:122:

kızlar aslında bir süredir kötüyüm ve sizi özledim ama canınızıda sıkmak istemediğim için yazamadım.
bebeğin fotosunu şimdi çıkıyorum 1-2 saat sonra döneceğim bakarım var burda değil mi?

cnm hyrdr ne var bızı nedn sıkasın soncta burda herseyımızı paylşyrzzzz öyle dusnmeee

işteeee buuu aynennn kıs senın hıc resmın yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaa

piştttt piştttttt

beynel ya ne demek canınızı sıkmayayım burda hep güzel şeylerden konuşmuyoruz bende kötü şeyler yaşadım kızlara anlattım anlattım rahatladım onlarda dizlerine yatırıp dinlediler beni kuzucukarım binimmm

yılbaşıda yaklaştı varmı bi planınız bi sene daha bitiyo şaka gibimm

Eki Görüntüle 306803

ben uyurum o saate valla

canımmm nerdesın sennnn
bı elmalı turta ettım
1 saatr tarıf verıom hacı ancak

heeee sen bu satte gel gogoşşlarım de sonnaaa

1 saattır tarf verıym orda bılıyon hala vuruyonnn

görmedım herhallll ıstıyommmmm koy genemmmm bendaha dun koydum bacummm

hımm allah bağışlasın ismi ne oğluşunun:)

ilk geldiğimde hemen yazdıydım ama yinede yazayımm.

22 yaşında yay burcu,hem çalışıyor,hem okuyorum ,istanbulda yaşıyorum ama küçük yerlerde yaşamayı çok seviyorum:)
bende hep makyaj yaparım.evde bile otursam yapıyorum kendimi ii hissediyorumm.adım burcu:)eski kullanıcı adım :tatlikis ama sildirdim onu

sen kaç yaşındasın?

yılbaşında bende bir güzel mamalr yapmak istiyorum.evde olucaz anlıcağınız kuzular

hımm ben 28 yasındayım cnm oglumn adı ömür tahaaa

hııımmmmm afıyet osuuunnnn bocukkkkkkkkk

sağol şekerım

h geldın cnm
ben ssenı tanıyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…