- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
kendimi bildim bileli yılbaşında hep evde oturup çerez yeriz tv izleriz o kaddarrr
nebılıyım bacım zevk meselesııı işte bana avam geliyor ısteee bırtek maşalı hoş duruyor ondada maşa bıraz yukarı cekıyor ya sacı boydan oyuzden sanırım
piştttt piştttttt
günaydın kızlar yaşadığıma dair haber vereyim dedim :44:
işteki bilgisayarda bi tanecik teldn çekili bi fotom vardı geçen koydum ya onu görmein mi,, evde netim yok kusum ondan koyamıyorum foto burdaki bilgisayrda normak kasa değil ondan bunada foto atamıyoorum... bende snin resmini gömedimmişteeee buuu aynennn kıs senın hıc resmın yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaa
piştttt piştttttt
avam ını sevsınler sneın guzummm:):):) haha bende bakımsz sactn fert edermmmm ama benmkılerde bakımlı diiller hane huhhaaaa cunku önürrtooşş fırsat vermiiiii.. kocemde zırt bırt paris istiiiiii oyyoyyyy bende toplama donemine gectimm:)):
hoşgeldınnnnnn
paşamınn 1 adet fotosunu ekledımmm dun bana poz verırkeneee cektımm paylaşmk ıstedım guzular hihihih
işteki bilgisayarda bi tanecik teldn çekili bi fotom vardı geçen koydum ya onu görmein mi,, evde netim yok kusum ondan koyamıyorum foto burdaki bilgisayrda normak kasa değil ondan bunada foto atamıyoorum... bende snin resmini gömedimm
yaşadığını biliyozda napıp nettiğini bilmiyoz beynel nerlerdesin ne işler yapıyosunn:122:
kızlar aslında bir süredir kötüyüm ve sizi özledim ama canınızıda sıkmak istemediğim için yazamadım.
bebeğin fotosunu şimdi çıkıyorum 1-2 saat sonra döneceğim bakarım var burda değil mi?
işteeee buuu aynennn kıs senın hıc resmın yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaa
piştttt piştttttt
bı elmalı turta ettımcanımmm nerdesın sennnn
ifenndddiikkkkk
heeee sen bu satte gel gogoşşlarım de sonnaaa
ben evli degilim ama fena kokos oldugumu söylerler
ben uyurum o saate valla
bı elmalı turta ettım
1 saatr tarıf verıom hacı ancak
1 saattır tarf verıym orda bılıyon hala vuruyonnn
işteki bilgisayarda bi tanecik teldn çekili bi fotom vardı geçen koydum ya onu görmein mi,, evde netim yok kusum ondan koyamıyorum foto burdaki bilgisayrda normak kasa değil ondan bunada foto atamıyoorum... bende snin resmini gömedimm
yaşadığını biliyozda napıp nettiğini bilmiyoz beynel nerlerdesin ne işler yapıyosunn:122:
ben uyurum o saate valla
bı elmalı turta ettım
1 saatr tarıf verıom hacı ancak
1 saattır tarf verıym orda bılıyon hala vuruyonnn
heheh valla cnm ben nedn bahsedeymm aslnda herkss tanii beni ama senede tantym kendumu ben calısyrm ızmrdeym 1.5 yas oglum var acck bakarm kendımeee :) öle işteeee
senı ben kacrmsmmm ne ara tanttn kendunu hehehe
bende artık kestrmcmmm yaaa kısa sac kocem hıc sevmzdm mecburı sebeblerdn kestrdm son zamnrldaa rtk ıns uzucakk özel bakım falan yaptınmııı ben yag suryrm vakıt buldkcaaaa hc
yılbaşında bende bir güzel mamalr yapmak istiyorum.evde olucaz anlıcağınız kuzular
hımm allah bağışlasın ismi ne oğluşunun:)
ilk geldiğimde hemen yazdıydım ama yinede yazayımm.
22 yaşında yay burcu,hem çalışıyor,hem okuyorum ,istanbulda yaşıyorum ama küçük yerlerde yaşamayı çok seviyorum:)
bende hep makyaj yaparım.evde bile otursam yapıyorum kendimi ii hissediyorumm.adım burcu:)eski kullanıcı adım :tatlikis ama sildirdim onu
sen kaç yaşındasın?
görmedım herhallll ıstıyommmmm koy genemmmm bendaha dun koydum bacummm
hııımmmmm afıyet osuuunnnn bocukkkkkkkkk
hımm allah bağışlasın ismi ne oğluşunun:)
ilk geldiğimde hemen yazdıydım ama yinede yazayımm.
22 yaşında yay burcu,hem çalışıyor,hem okuyorum ,istanbulda yaşıyorum ama küçük yerlerde yaşamayı çok seviyorum:)
bende hep makyaj yaparım.evde bile otursam yapıyorum kendimi ii hissediyorumm.adım burcu:)eski kullanıcı adım :tatlikis ama sildirdim onu
sen kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?