Kokoşş Hatunlar Kulübü

heheh valla cnm ben nedn bahsedeymm aslnda herkss tanii beni ama senede tantym kendumu ben calısyrm ızmrdeym 1.5 yas oglum var acck bakarm kendımeee :) öle işteeee

senı ben kacrmsmmm ne ara tanttn kendunu hehehe

saçlarım artık belime kadar uzadııı kızlar çok güzel oldular 9 aydır kestirmiyorumm

bende artık kestrmcmmm yaaa kısa sac kocem hıc sevmzdm mecburı sebeblerdn kestrdm son zamnrldaa rtk ıns uzucakk özel bakım falan yaptınmııı ben yag suryrm vakıt buldkcaaaa hc

ayy mirayda bugun tasıncaktı bakalım ne maceralr yasıck gorumcek vee kaynanatöruylenn hihih

yok kıs bakım falan yapmadım maşa düzleştirici fakan pek yapmıyorum ama uzamasını çok istiyorum evrene pozitif enerji gönderdim ondan hızlı uzadı sanırımmm =)))

yok kıs bakım falan yapmadım maşa düzleştirici fakan pek yapmıyorum ama uzamasını çok istiyorum evrene pozitif enerji gönderdim ondan hızlı uzadı sanırımmm =)))

nasıl oluyor o pozitf enerjiii banada söle bend egönderimm bend ecok sık yapmam maşa duzleştırıcı özel gunlerdeee ama uzasnn haha hep yapcemm

ben uzun sacı severım bacımmm ama bele kadar bana bıraz koylu gıbı gelyor su ferıhanın annesı gibi

hhehehe kızz buuğğcuu bakarsn guzl olur mesela ben bayılıyorum upuzznn maşalııı dogal maşa yapıyorlrr harıka oluyyy:):) ama ben hiçbeceremedım benmde eskıdn ölee upuuuzundu ama işte yaktık maktık sansszlıklr ustuste gelduu

nasıl oluyor o pozitf enerjiii banada söle bend egönderimm bend ecok sık yapmam maşa duzleştırıcı özel gunlerdeee ama uzasnn haha hep yapcemm
yani saçlarınla illgilenirken hep içimden şöyle olsa falan diyodum öyle yani hep iyi düşünmek,, amann ne bileyim isteyince herşey oluyo
ben uzun sacı severım bacımmm ama bele kadar bana bıraz koylu gıbı gelyor su ferıhanın annesı gibi

oooo kadar değil be deli göğüs hizamı az geçti işteee

nebılıyım bacım zevk meselesııı işte bana avam geliyor ısteee bırtek maşalı hoş duruyor ondada maşa bıraz yukarı cekıyor ya sacı boydan oyuzden sanırım

yani saçlarınla illgilenirken hep içimden şöyle olsa falan diyodum öyle yani hep iyi düşünmek,, amann ne bileyim isteyince herşey oluyo

oooo kadar değil be deli göğüs hizamı az geçti işteee

belime kadar uzadı dedın yaaaa bacımmm nebılıyım hem sen sevıyorsan kıme ne kı ben kendı fıkrımı soledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…