pek bir hızlı maşallah kuzum
artık bir ayak uydursam buradan çıkmam:)
saçlarım artık belime kadar uzadııı kızlar çok güzel oldular 9 aydır kestirmiyorumm
kısss kırık felan yokmuuuu ayyy get kestur acukkk one çle hatceler gıbıııı
günesim ,işlerim o kadar yoğunki maum yıl sonu ,şu önümüzdeki haftayıda atlatsam rahatlıcam:)kendinden bahsetsene canım
ttkale hoşgeldin canım ,bende yeni katıldım bugün aralarına ,ben kendimden bahsettim sıra sende
saçlarım artık belime kadar uzadııı kızlar çok güzel oldular 9 aydır kestirmiyorumm
heheh valla cnm ben nedn bahsedeymm aslnda herkss tanii beni ama senede tantym kendumu ben calısyrm ızmrdeym 1.5 yas oglum var acck bakarm kendımeee :) öle işteeee
senı ben kacrmsmmm ne ara tanttn kendunu hehehe
bende artık kestrmcmmm yaaa kısa sac kocem hıc sevmzdm mecburı sebeblerdn kestrdm son zamnrldaa rtk ıns uzucakk özel bakım falan yaptınmııı ben yag suryrm vakıt buldkcaaaa hc
yok kıs bakım falan yapmadım maşa düzleştirici fakan pek yapmıyorum ama uzamasını çok istiyorum evrene pozitif enerji gönderdim ondan hızlı uzadı sanırımmm =)))
varda o kadar çok değil ama güsel görünüyo bucu nen öne diyosunn
ben uzun sacı severım bacımmm ama bele kadar bana bıraz koylu gıbı gelyor su ferıhanın annesı gibi
kokoşlarımmmmmmmmmmm
yani saçlarınla illgilenirken hep içimden şöyle olsa falan diyodum öyle yani hep iyi düşünmek,, amann ne bileyim isteyince herşey oluyonasıl oluyor o pozitf enerjiii banada söle bend egönderimm bend ecok sık yapmam maşa duzleştırıcı özel gunlerdeee ama uzasnn haha hep yapcemm
ben uzun sacı severım bacımmm ama bele kadar bana bıraz koylu gıbı gelyor su ferıhanın annesı gibi
kokoşlarımmmmmmmmmmm
kokoşlarımmmmmmmmmmm
hhehehe kızz buuğğcuu bakarsn guzl olur mesela ben bayılıyorum upuzznn maşalııı dogal maşa yapıyorlrr harıka oluyyy:):) ama ben hiçbeceremedım benmde eskıdn ölee upuuuzundu ama işte yaktık maktık sansszlıklr ustuste gelduu
yani saçlarınla illgilenirken hep içimden şöyle olsa falan diyodum öyle yani hep iyi düşünmek,, amann ne bileyim isteyince herşey oluyo
oooo kadar değil be deli göğüs hizamı az geçti işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?