cnm erkekti hatrlarsan 28 inde randevum bakalım aynı kalır herhalde.
anaaaaa
nolduuuu kız şok oldunn
neden şaştın kaldın kızz hayat
kuzucum sen pek uğramazdın ondan şaştımmm
haha bende kocamn arabasına bır tekme atmstm bırgun klıası falan radyosu hepsı ıptl klımaa sallanıyordu babası noldu dıyordu solemıyordu bılmıyorm dıyordu desene karım bana dayak atrkn orayada bır tekme salladı dıyeee
hoşgeldınn yiiruuu
CNMM bnm de geyik topiğim var yaaa fırsat buldukça gelirim
gel gel sık sık gell ben bıkac topici bir araada yurutuyrm hahaha
dünden beri kafama takıldı doğum tarihini tekrar yazar mısın eşinin ve seninkini.
bana da noluyorsa merak ediyorum.
dün evde bu cinsiyet tahmini konuşuyorduk.
bir şeyi atladım diye takıldım.
güzelim valla eşine söyle seni üzmesin, sen ne dersen he deyip alttan laması lazım.
sen hassassın zaten birde inatlaşılır mı?
dediklerini duyma ve sinirlenme bebeiş üzülmesin kıs.
hahhaha
ben vurdum ama kırılmadı..
gel gel sık sık gell ben bıkac topici bir araada yurutuyrm hahaha
kız yok kocm aylrca kırk sallann klımayla gezdı gruuruna yedrıp yaptrmadıda en son babası sunu ayptr falan dedı ozmn yaptrcktıkı araba satldı yenı gldııı onada bır tekme atmam inş bugnlerd etepemı attryr tersım cok pis benm yaa aslnda ıyı dııl
sakın kocayı bıle delrttım
aslnda dun ıyydı ha evde bulasklrı yıkadı mutfagı toparladı ama gece nolduysaa kapstıkk
tamam dostum sustummmm :26:
ya hani ben ex sevgilimle karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz demiştim ya o normalde eskişhrde çalışıyo hafta 2-3 gün geliyo bugün işe gelirken kapının önünde arabasını gördüm ve hiç bişey hissetmedim içimde ona karşı sanki yavaş yavaş nefret oluşuyo normal mi bu ?
günaydın millet nassunuz
ben yokken maşallah çeneniz düşmüşben varken yoksunuz ortalıkta
ev taşı taşı öldüm ulen ...kayınvalide hasta oldu annem koşturdu herşeye kadın hasta oldu.dün devam ettik kaynanatörü çağırmadım artık hasta diye evim çok güzel oldu kızlar valla biraz daha yerleşeyim tamda resim ederim buraa...
sizden ne var ne yok?
slm kızlar
miray yeni evin hayırlı olsun
benimki kendi içtiği bardağı kaldırmaz anası öle yetiştirmiş paşayı...hiç iş yaptını görmedim bırak yıkamayı etrafı toplasa o bile iyi..
ama ağzı iyi çalışır maşallah...
slm kızlar
miray yeni evin hayırlı olsun
hee yokbenmkı yapr baznde donunu kaldrmaz tutarszlk var hihihih
hoşgeldin tatlım babiş nasıl oldu?
hoşgeldin
baban nasıl oldu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?