Kokoşş Hatunlar Kulübü

hadi güzel günlerde oturun inşallah yeni ev yeni bebek ,, bizde yardıma gelcektik amaaaa nese taşınmışınız artıkkk

hade lannn

öldüm bittim yeni bir hayat gibi valla evimi çok sevdim hele bebeiş odasını bir görseniz çok şeker oraya bişi koymadım nisanda olcak orası....

ulen astımım azdı parfume taktım dıye buaralrr ılaclrın dozu arttı benden adam olmazzzz valla

hahhayyyy koce istemiyon mu mannakkkk garuuu
özlersin ammaaaaaaaaa

Son düzenleme:

yok cnm ilk gün vardı oyüzden hasta oldu matmazel dün oğluna bir naz yapıyodu görsen...

diyo ben yaşlıyım hemen yorulurum dedim aslında ben seni çağırmıcaktım bilyorum yorulsun die dedim al sana böle cvp...

hahhayyyy koce istemiyon mu mannakkkk garuuu
özlersin ammaaaaaaaaa

OFF İSTEMEMZZZ bırak ozlym işteee hemmm ay sınr basıyor bugnlerd ebana onu gorunce gıck oluyormmm

hahacılgın

yok cnm Antalyada gündüz güneş vardı hatta eşimin cafeye tost yemeğe gittik orada denize giren vardı...gelde gör..

yuhh yaaa mannklerr

herkes havasinda mi bakalim bugün ??

havamızdayız ya sen?

cnm sadece mutfa istiyom nasıl olur bilemedim zor diyip durdu kaynana ona inat yapasım var işte pek şık lan..

günaydın kızlar nasılsınız?
miray senin bebğin cinsiyeti kesinleşti mi?
sana eşine göre erkek demiştim sanırım.

OFF İSTEMEMZZZ bırak ozlym işteee hemmm ay sınr basıyor bugnlerd ebana onu gorunce gıck oluyormmm

hahacılgın

yuhh yaaa mannklerr

havamızdayız ya sen?

bende kocayla eve sığamadım dünde tartıştık birbirimizi yicez görsen bide sinir etti yaa beni bi yumruk geçirdim yeni arabasının radyosuna bu çıldırdı nasıl durdu
arabayı dışlardan gören arabanın sallanmasına şaşırırdı herhalde ittiriyo çık die dedim çıkarsam binmem ...nasıl çıldırdı bende perdecide indim gelmem dedim bu bekledi de bekledi..

sonra özür diliyo hadi yemeğe götürüm seni die...dedim senin yaptığın hiç bişi unutmuyorum umarım bebek kinci olmaz ....ben onu sinir ediyomuşum adama bak yaa...

haha bende kocamn arabasına bır tekme atmstm bırgun klıası falan radyosu hepsı ıptl klımaa sallanıyordu babası noldu dıyordu solemıyordu bılmıyorm dıyordu desene karım bana dayak atrkn orayada bır tekme salladı dıyeee

selam kokoşlarımmmm

hoşgeldınn yiiruuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…