- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
hadi güzel günlerde oturun inşallah yeni ev yeni bebek,, bizde yardıma gelcektik amaaaa nese taşınmışınız artıkkk
ya yyok neyms cok talımat verıyormusm bılmem neeee bagryr banaaa cvp verrken bana cocugn yanına bagrma dedım dıye bend eona bagrdmmm ....
dövecektım aksam elımdn bır kaza cıkacktı haaa ben kavga yı guzl edermde artk cocugn yannda sesım cıkmıyor oda sanıyr korkuyorm herldeee bırde uykusndaaa ne dedgını bılmıyor asıl ozmn delıye donuyorrr ... bişi dıyorsnn uykuda ya saldırckk mıctım agzınaa konsmadm aksmda sabahda gecedeee... hatta bır gece guzl guzl konusmaya kalktı tutarlı ol dengeslk bana gore deıl dedım saydrdımm:):) ayhh valla gıck oluyorm gozume batyr buaralr ıznm olsada azck ank ya gkafa dınlemk ıstyrm kcoa falan ıstemıyorm
hoşgldnc ncm hadı gecms olsun ben dedım zaten mıros maceralarını anltr glınce dıyeee mutlaka vukuat vardr demstmmm hehehe boşve rolmadıgı ıyı olms kafn raht yapmssndr her ısını
ya yyok neyms cok talımat verıyormusm bılmem neeee bagryr banaaa cvp verrken bana cocugn yanına bagrma dedım dıye bend eona bagrdmmm ....
dövecektım aksam elımdn bır kaza cıkacktı haaa ben kavga yı guzl edermde artk cocugn yannda sesım cıkmıyor oda sanıyr korkuyorm herldeee bırde uykusndaaa ne dedgını bılmıyor asıl ozmn delıye donuyorrr ... bişi dıyorsnn uykuda ya saldırckk mıctım agzınaa konsmadm aksmda sabahda gecedeee... hatta bır gece guzl guzl konusmaya kalktı tutarlı ol dengeslk bana gore deıl dedım saydrdımm:):) ayhh valla gıck oluyorm gozume batyr buaralr ıznm olsada azck ank ya gkafa dınlemk ıstyrm kcoa falan ıstemıyorm
hoşgldnc ncm hadı gecms olsun ben dedım zaten mıros maceralarını anltr glınce dıyeee mutlaka vukuat vardr demstmmm hehehe boşve rolmadıgı ıyı olms kafn raht yapmssndr her ısını
miray bu soğukta taytla üşümedin mi,, ben bu havada taytı içime giyiyorum valla =))
hahhayyyy koce istemiyon mu mannakkkk garuuu
özlersin ammaaaaaaaaa
yok cnm ilk gün vardı oyüzden hasta oldu matmazel dün oğluna bir naz yapıyodu görsen...
diyo ben yaşlıyım hemen yorulurum dedim aslında ben seni çağırmıcaktım bilyorum yorulsun die dedim al sana böle cvp...
yok cnm Antalyada gündüz güneş vardı hatta eşimin cafeye tost yemeğe gittik orada denize giren vardı...gelde gör..
herkes havasinda mi bakalim bugün ??
yeni evin hayirli olsun miray
bende bu ayin sonunda tasinirim insallah esim gelirse
onu uzun süre kullanırsan bayıyo vanilyalı ya ara vererek kullan tatlımm
hadi hayırlı olsun yeni eviniz mutlu huzurlu sağlıklı günlerde inş.
mutfağa iyi oluyoda heryerde zor
benim mutfağa dönüşümlü kullanıyom 3 perdem var sırayla
aaaaa şaşırsam mııııı?günaydın tatlım hoşgeldin
ha böylee yaz işte ne güsel
cnm sadece mutfa istiyom nasıl olur bilemedim zor diyip durdu kaynana ona inat yapasım var işte pek şık lan..
mutfağa yap bitaneden bişiy olmaz hoşhergün çıkarmican ya
OFF İSTEMEMZZZ bırak ozlym işteee hemmm ay sınr basıyor bugnlerd ebana onu gorunce gıck oluyormmm
hahacılgın
yuhh yaaa mannklerr
havamızdayız ya sen?
günaydın kızlar nasılsınız?
miray senin bebğin cinsiyeti kesinleşti mi?
sana eşine göre erkek demiştim sanırım.
bende kocayla eve sığamadım dünde tartıştık birbirimizi yicez görsen bide sinir etti yaa beni bi yumruk geçirdim yeni arabasının radyosuna bu çıldırdı nasıl durdu
arabayı dışlardan gören arabanın sallanmasına şaşırırdı herhalde ittiriyo çık die dedim çıkarsam binmem ...nasıl çıldırdı bende perdecide indim gelmem dedim bu bekledi de bekledi..
sonra özür diliyo hadi yemeğe götürüm seni die...dedim senin yaptığın hiç bişi unutmuyorum umarım bebek kinci olmaz ....ben onu sinir ediyomuşum adama bak yaa...
selam kokoşlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?