givenchy absolutely irresistible yada calvin clien euphorio kullananlarınız varmı? sizce hangisi daha iyi?
yok kızzzz o kadar hızlı değilim naptın sende daha 1 ay olmadan hem artık erkeklere azcık zor güvenirim..kız yeni bir birliktelik mi var yoksaaa ufuktaa
tatlım zar zor okuyorum zaten zor ki ne zor yani hep hukuk dersleri çalışma azmim gelmiyo uzun süredir valla,,, lisans yükseltme yi bilmiyorum valla canım yahayatım o zor değilmi yaws nasıl okuyon...sen başla şimdiden çalışmaya sen ozman nisanda giriyon dimi vizelere uyuz şimididen kendine bir çalışma programı yap bol bol test çöz...
bişi sorcam şu açıkfakültede lisans yükseltme varmı?
ben tahmin ediyom aslında barışcaksınız demek öylemi...
kızlar yılbaşına bu elbiseyi aldım ama yetişirse kargo yurtdışından gelecek ....
son anda değişiklik olabilir olmazsa doğum günümde giyerim bende bakın...
Eki Görüntüle 308552
oo ne beeee:):)
yaa ilk dudak ben olmak istiiimmm olmazmı:):)
kızlar yılbaşına bu elbiseyi aldım ama yetişirse kargo yurtdışından gelecek ....
Eki Görüntüle 308552
yok kızzzz o kadar hızlı değilim naptın sende daha 1 ay olmadan hem artık erkeklere azcık zor güvenirim..
tatlım zar zor okuyorum zaten zor ki ne zor yani hep hukuk dersleri çalışma azmim gelmiyo uzun süredir valla,,, lisans yükseltme yi bilmiyorum valla canım ya
yok aman artık bana uzak allaha yakın allah daha iyi birisini çıkarsın karşıma ama o çizelge benim için değil ,,, ablam içinnn
kız çivi çiviyi söker derler
alyaya sor bakalım o ol derse olursun
yok kızzzz o kadar hızlı değilim naptın sende daha 1 ay olmadan hem artık erkeklere azcık zor güvenirim..
tatlım zar zor okuyorum zaten zor ki ne zor yani hep hukuk dersleri çalışma azmim gelmiyo uzun süredir valla,,, lisans yükseltme yi bilmiyorum valla canım ya
yok aman artık bana uzak allaha yakın allah daha iyi birisini çıkarsın karşıma ama o çizelge benim için değil ,,, ablam içinnn
pek beğendim
sade çok şık
güle güle gey kokoşum
hayır sökmez bence hiç hazır değilimmm ben
hımm tamam hayatım
kız şaka yapıyorum zaten canımcım şuan olsa bile yanlış bir seçim olabilir
ne zaman yeniden aşk için kalbin çarpıyorsa heyecanlanıyorsan işte o zaman hazırsın demektir...
Eki Görüntüle 308552
siyah rugan akkabılar ve saten çanta ile saçlarıda toplatırsam hafif makyaj süper olurda yılbaşına yetişceği garanti deil yetimez napim başka bakarım bunuda doğum günümde giyerim..
dedim azcık usturuplu olsun hamişiz yaa
zati öyle bişey olursa emin olun ilk önce siz duyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?