Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız ben okula gidip gelemem açıktan yokmu işte onu soruyorum yüksek lisans bitirme alesi bilyom zatiii...

ben alese nasıl hazırlanım bebekle anammm:26:

aman ne olcak hazırlanırsın
ben bu hafta sonu spk sınavından sonra alese de çalışmaya başlıcam
önce kariyer bak arkadaş altta yazmış vardır heralde açıktan yüksek lisans
sen ne mezunusun ingilizcemi

hayat sen hala barısırız umudunu ıcındee tasıyorsun sanırm ama bence senı böle sebeszıce bırakmıs gerı donerse ben olsam herldeee cok pis yollrdır gerıye onu?

benim kocişte spk sınavına girecek inş.güzel geçer seninkide

kızlar parfüm mü araştırıyorsunuz benimde ihtiyacım var kalıcı bir koku istiyorum..yolda yürürken arkasına dönüp baksın istiyorumöyle bir parfüm bulanınız var mı?

bu bilgiler iyi güzelde yahu girdim diyelim alese ben açık öğretimde okuyabilirmiyim yüksek lisansı onu soruyom illa üniv.mi gitmem lazım dersler için dışardan bitmezmi bu yüksek lisans...

ben normal üniv.mezunuyum açıktan bitirememmi yüksek lisansı öle bişi yokmu....

noanın 30 luğu dün avrdı markafonide 49 liraya kaldımı bilmiyorum bakmadım
bir bak istersen

hazala pek kapalı geldi ondan mızıldıyo cnm neyse yetişmez belki doğum günüye kalır...

bir öncek sayfada bulduğumu kpyaladım ,umarım bu seni bilgilendirir tatlım..

bir öncek sayfada bulduğumu kpyaladım ,umarım bu seni bilgilendirir tatlım..

saol cnm anladıüım kadarıyla alesten sonra dışardan yüksek lisans uzaktan eğitimle biterebiliyormuşum ama kayıtları geçtim herhal...

zaten önce alese başvurmam lazım ona girmem hazırlanmam lazım zormudur ales acaba hiç araştırmadım millet derseneye gittine göre..

Son düzenleme:

mayıs 2012 de ales sınavları ama kayıt tarihi hakkında bilgim yok canım,açıköğretimde dersaneye giden geçiyor,gitmeyende geçiyor,sınava hazırlanmaya bağlı canım..

mayıs 2012 de ales sınavları ama kayıt tarihi hakkında bilgim yok canım,açıköğretimde dersaneye giden geçiyor,gitmeyende geçiyor,sınava hazırlanmaya bağlı canım..

nladım hazırlanırım ozman hayatım gidemem dershaneye felan ales sorularına bir bakım ben indirimde çalışım gireyim sınava...

teşekkürler seni de yordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…