Kokoşş Hatunlar Kulübü

maşallah annene valla ya bnmkınde tek prombel tutrszlk banz melek oluyor ama cocug paylşmıyor meselaa işte hep surklı ay annesını bılmıyor babanneyı ıstyr babanneye anne dıyor sozlerı duyrm ama takmıyorm valla cok ta tınn offf cahıllklerle ugrsmk zor valla:):)

sende zamanı gelnce nasılsa yaprsnn mrklanmaa

hala gelmedı bu gızlr alya garusuda yok ey allam yaa

18 Aralık 2011 saat 11:06’dan 20 Aralık 2011 saat 11:33’e kadar Ay Terazi burcunda küçülecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)
saç kesimi için uygun değil.
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

kızlar aylara burclara uygunluguna goreee bakım topiğine uyeyım sizlerlede paylaşayım dedım ben buhaftaaa yag bakımı yapaym bıkac kez kesıme uygn dıılms burtarh habernz olaa burda uygulynlrın cogu memnun sizlerde deneyın istersenızz alıntı buyazı ordan hihhi:):)

Son düzenleme:
yok bu şubatta biticek 2012 ama oturm odasını alcam bide bebek odası derken benim borç 2013 ü bulur...benim koca fena lüxe düşkün iyi öğrenmişsin valla..Aslan burcu herşeyin gösterişlisini seviyo..

az kalmış tatlım
kocen dayaklık ama

cok komık laa
olsun anne ne güzel dıyeydnncocuk gıbımmm yaa

he zamanına daha var nasılsa

alya güzellık uykusnda olmasın

aglicammmmm simdi amaa

ağla ağla ağlamazsan ben dövcem ağlycan zaten
yahu her yere yazıp cıkıon sana cvp verene vermıonn
sonra gelıp ağlıycam modlarına gırıyonn
gırdığın bı yerınde geçmişine bak
kaynaşmayı bılmıyonkı sen

tamam kizma ve dövme benii

ne bilim ya bakiyorum bulamiyorum bise ama benim sucum mu

kaynaslim hadiiiiiiii nolurrr

tamam kizma ve dövme benii

ne bilim ya bakiyorum bulamiyorum bise ama benim sucum mu

kaynaslim hadiiiiiiii nolurrr

ben sana yazıyorum başkalarıda yazıyordur ama sen gerı sayfalara bakmadığından bu
neyse
h geldın
tanıt bakem kendını kaynaşakk

ayy mırayımmm esmam nerelerde yahuuu

cünkü kimse benimle ilgilenmiyor diye (((

kuşum sen yazıp bir daha görünmüyorsun,gerçi benimde senden farkım yok ,ama işten dolayı pek baakmıyorum bu aralar..hele öğlenleri kimse olmuyor böcük haricinde,

hoşgeldın cnmmm

ya sen 2 kelıme yazıp kaybolyrsn konulara dalsana yazyr cevp ver snd eyaz bız cvp verelımm noldu yıne aglıyorsunpoffff

hoşbuldum şeker,m nasılsın,neler oldu bugün topicte bakalım neler kaynattınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…