Günaydın....
hoş buduk böcükkkkkkkkkkkkkkkkk
o kadar para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. saf ipek çok pahalıdır. ben bunların da faydasnı gördüm. hem normal kese de faydalı zaten büyüklerimden biliyorum
naptın hamş kokoş evıne yerleştın mı
miray valla seni hiç canı sıkkın halde görmeye alışık değiliz yaaa
havadandır cnm ama enerjık ol bak bızde tembelleşırık
burcu h geldınn
keyfiler yerindemi?? güne nasil basladiniz bugünnn
günaydın hatunlar nasılsınzzz bakalımmm
olgumn bugn kreste ılk gunu sabah pacama yapştı cok moralım bozuk benmdeee
opuyorum hepınızı iyi haftalar dılıyorum sizlereee
cnm ben normal keseyı sıksık yapmaya dıkkt edyrm aslndaa
yerşetim ev çok hoş oldu yaaa...kuzucum perdelerimide gittim brilliantt store dan seçtim mutfak katlamalı şık satılı turunculu çiçekli olucak mutfağım çok güzel oldu....
oturma odam da sadece şık bir kanepe vardı onun devamını alcam kahve rengi...ona uygun tül desenli koltuğa uygun seçtim güneşlikle...
bide yatak odasının perdesini eklettim az gelmişti işte diğer ev küçük olunca bunları almak zorunda kaldım perdeler 1500 TL tuttu...beyaz eşyalar 2500 tuttu..ben battım ...
daha mobilyam 2 ay var bitmrsine oturma odasını alamıcam malesef beklicem...bebek odası içinde beklicem orası boş kaldı....
kaynana hastalandı yardım edince...görümce kızdı ne varmış herşeyi 2 güne sığdırcak hafta sonuna yapsaymışız dedim ben anneni çağımıcaktım biliyorum yaşlı rahatsızlanır annemle biz devam edince oda kalmak istedi...delimi nee sanki anasını zorladım bunlar böle cnm çağırırsın bişi derler çağırmazsın darılırlar...
Valla hava kapalı hep yağmur bastıryo evde uyumak varken burdayız ...kediciğim mışıl mışıl kocamla yatıyodu...ben burda çalışyom...
evet havadan keşke aynı şehirde olsak buluşup öğlen pasta yemeğe gitsek ne güzel olurdu dimi
sıkıcı.........................
güneşş üzülme cnm yaa alışcakk arkadaşları olacak ve harıka şeyler yapcekler orda
ayy ne güzel azcık dursaydın yanında kız hemen ne geldin...
sen herşeyı neden baştan alıyon
kaynanayla yaşamıyordun demı:26:
aman çağırmıycaktın aslında salla gtsın
sonra senden bılırler bı yerlerı ağrırsa
ölede olmuşş
takma kafana cnm
güle güle kullan Allah ödeme kolaylığı versın
keşke cnmmmm
ama pastalar senden hee
böcumm inş yaaa alıssında aman hayr kv. bole tutrszlık yaprssa işmz or bı öle bi böle cocuk tabe alısmz o öle bır garp kıı cocgn bana bıle alısmasını kabllnmyrrr cocuk roda bana yapıyorr hort dıye cekıyorrr alıyor elımdn sankı kendı dogrdu aldı ya neyse bakıyor hadı ama kıskanclıgn bukdarıda komık neysee ben yınedeee hoşgormelıyımmm yaaa
kız ne bılmm aslnda k.v dutması bıle sacma cocuk nasıl alısck ordakı ogrtmnlere yoksa ooooo
bibiğimm esyalrı nedn birden yuklendınzz baya zorlncksnz bebs gelck bırde hayrlısı olsn bakalm bnm ıcnde skıcı bır gun yaaaa
klasık pazrtesı sendromu
eee ev perdesiz berbat yani...beyaz eşylarda lazımdı...bebek eşyalarıda nisana ben köleler gibi çalışcam hayatım boyuncaa borç ödeyecem...
mobilya borçlarıda bitmedi şubata son ödiyecem oturma odası var daha ahh ahhh....bide halı lazım oraya kalmadı...
böcumm inş yaaa alıssında aman hayr kv. bole tutrszlık yaprssa işmz or bı öle bi böle cocuk tabe alısmz o öle bır garp kıı cocgn bana bıle alısmasını kabllnmyrrr cocuk roda bana yapıyorr hort dıye cekıyorrr alıyor elımdn sankı kendı dogrdu aldı ya neyse bakıyor hadı ama kıskanclıgn bukdarıda komık neysee ben yınedeee hoşgormelıyımmm yaaa
kız ne bılmm aslnda k.v dutması bıle sacma cocuk nasıl alısck ordakı ogrtmnlere yoksa ooooo
bibiğimm esyalrı nedn birden yuklendınzz baya zorlncksnz bebs gelck bırde hayrlısı olsn bakalm bnm ıcnde skıcı bır gun yaaaa
klasık pazrtesı sendromu
böcüküm benim ev çok kçüktü 65 m2 bile değildi sanki 2+1 di ama bi odası minikti sadece kanepe vardı orda perdelerdede güneşlik yoktu panjur vardı diye..ayrıca mutfak birdi salon perdesini çekyodum şimdi ayrı mutfak ...diğer evde nakastredi bura gelince fırınlı ocak aldım yoktu..bide klimalar diğer evindi bu evde yoktu onlarıda aldım yanisi..beyaz eşya derken bunlar perde derkende oturma odası büyük bu evde bide mutfak ...ayrıca yatak odasıda büyük olunca eklettim perdemi..
yanisi battımmm 6 bin sadce benim borcum var yahuu bittim...
valla ben ısmarlmaya razıyım 2 tabağı bir kişi yeriz ne olcak
kocam evde kahvaltı yapıyomuş bu haksızlık...ben buz gibi ofiste oturyom...
eee ev perdesiz berbat yani...beyaz eşylarda lazımdı...bebek eşyalarıda nisana ben köleler gibi çalışcam hayatım boyuncaa borç ödeyecem...
mobilya borçlarıda bitmedi şubata son ödiyecem oturma odası var daha ahh ahhh....bide halı lazım oraya kalmadı...
k v söyle karışmasın cocuk düzene alışsın
öleyatsın uykusunu alsın öle götururum olmaz
herşeyın saatı zamanı var
sensın anası sensın kıskanma naparsa yapsın o
anladım cnm
ama cok borcunuz oldu bebede gelcek
sen napcan beben olunca geri döncen mı işe
AY BÖCUK YA NAPİM ESKIDN COK AGLYP UZLYRDUM RAHATA BAGLDMM COCUK GIBI DAVRNMK ISTEMYRM COCUGUMU ELIMDEN KAPIYOR mesela bır an yınede bozuntuya vermıyrmm raht durmaya calsyrm bugnde orda cok komık ogrtmnlr bıle demstr sunlara bakn dıyee cocuk elıme yapısyrr delrcdıı gel bana gel gel sen gıt ıse bırk ben varm cıldrdı..cunku cocuk bazn bana gelmıyordu ole alstrdı cunkuuu hosuna gıdyrdu sımdı cocugn bana yapsmasını kabllenemıyrr aman ya bı krız donemıde bole baslıcak gıbı hıssedıyrm bennn hyrlısı bakalımm
şaka yapıom cnm senın borcun benımkınden cok benısmarlarım
yeterkı görsem senı
hangı şubatta bıtıyo cnm 2013 mü
valla cok çalışman lazım cok
eşinde lüxe düşkün senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?