hemen bir kokoşluk paylaşmak istiyorum. kullanan vardır belki ipek keseyi çok severim. haftada bir kullanırım. fiyatlar çok uçuk değil ipek diye yanlış anlaşılmasın. özdilek birara 2 liraya falan satıyordu. ama ben tam ipek olup olmadığına karar veremedim o yüzden almadım. sonra fatih çarşamba pazarından bulup almıştım. herhalde sekiz on ay olmuştur. yüz için ayrı olanları da var. ben bi yüz için bi vücut için almıştım. vücut için olanı 5, yüz için olanı da 7 liraya almıştım fiyatı da söyleyeyim dedim. düzenli kullanımda cildi pürüssüzleştiriyor yumuşatıp parlatıyor tavsiye ederim:))
aaa ılk defa duyuyrmmm mutlka arstrcmmmmm
aaa ılk defa duyuyrmmm mutlka arstrcmmmmm
fiyatına 3tl 7tl yazmışsın ama saf ipek o fiyatlara bulmak kolay değildir bence ipek karışımıdır saf ipek değildirkesinlikle öneriyorum:)))
fiyatına 3tl 7tl yazmışsın ama saf ipek o fiyatlara bulmak kolay değildir bence ipek karışımıdır saf ipek değildir
şimdi netten bakıyorum%100 koza ipeğinden saf ipek kese yüz için ve krep kese vücut için Hollyherbs - İPEK VE KREP KESE SETİ siteden nelere iyi geliyor bakabilirsin
Işe gelirken dolmuşta lise aşkımı gördüm ne kadar da değişmiş yaa,, o da bana dedi çok değişmişsin diye,, hey gidi günler heeeyyyy
çok kısa değil mi canım bunlar..?
buda güzelmiş...anacım ben çok kararsız kalırım böyle şeylkerde..
lise aşkım olmadı hep bana küçük gelırdı ben olgunlardan hoşlanırdımda
nil h geldın cnm
mıray alya güneş esma nerelerdeler bakımmm
gunaydın kokişler
günaydinnnnnnnn kokoslarimmmmmmmm...
Günaydın....
geldim cnm hiç girmek istemedi bugün ....
çok cnm sıkılıyor...
havadandır cnm ama enerjık ol bak bızde tembelleşırık
burcu h geldınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?