Kokoşş Hatunlar Kulübü

hoşgeldinnnnnnnnnnnn
nasıl yani sevmediğim zorla mı

hosbuldum..

yani zorla da degil.. digerini unutmam ondan vazgecmem icin annemle arkdasi tanistirdilar bizi.. görüsüyoruz.. vakit geciriyoruz beraber yani tanisma amacli.. yazdan beri;( ama hala digerini aklimdan cikaramiyorum!!

birlikte oldugum kisi cok efendi cok iyi biri yaa onu üzmek istemiyorum o yüzden kendimi baya bir zorluyorum..:S ailem dedigine göre benim icin ideal bir es adayi ..

karisik birazz yaa

Bacım sen gerçekmisin ??????
Kimse yazmıyor diye ağlayacağım diyorsun
Sevmediğin biriyle sevgilisin başına silahmı dayadılar
sen iyimisinnn nesin senn bana bi anlat hele....

ya bir konu actim istersen bakip okuya bilirsin ozaman belki daha iyi anlarsin halimi

belki yorumda yaparsin.. fikrini söylersin..

Sen mi evleniceksin eş adayınla ailen miii
kime göre ideal eş adayı sana göre olmadığı kesin

kusura bakma ama çok yanlış yoldasın bilmem farkında mısın?
karşındakini üzmeme için çabalıyorsan yanılıyorsun

valla güzel gidiyo yaaa insanın bi sevgilisi olmadan da hayat güzel olabiliyormuşşşşşşşş

sen nasılsın baban nasıl oldu

Emin ol sevgilisiz daha güzel olur sorunlu sevgilidense sevgilisiz olmak daha güzeldir

Babam da işte hastanede hala belki perşembeye ameliyata girer henüz belli değil
yüksek tansiyonda var fırlıyormuş habire ilaç tedavisine devam şuan

canımm benim inşallah tez zamanda toplar kendinii,,,

ohh ohh herkes burda vay vayyy hazal hanımlarda burdaymış...

ben nedense bugün hiç KK ya giresim gelmedi...çok içim sıkıldı bee offfffffffffffffffffffffff.....

elbisem geldi mini elbise aynısı sadece pulları seyrek onun dışında dötüm doncak artık kürklü kısa ceket bulmam gerekecek napalım...:26:

hoşgldn hazalll

hb canımcım

ya bir konu actim istersen bakip okuya bilirsin ozaman belki daha iyi anlarsin halimi

belki yorumda yaparsin.. fikrini söylersin..

okurum bir ara

ben girmek istemedim bu yola.. ailem soktu..!!

bence bir an önce dön yoldan
evlilik bu ne kendi hayatını nede sevmediğin ideal eş adayının hayatını mahvetme
sevmediğin bir insana aynı evin içinde nasıl tahammül edebileceksin
dışarda oturup çay kahve içerken vakit geçirirken belki tahammül edebilmen daha kolay olabilir
ama aynı evin içinde inan çok severken bile bazen sinir katsayın yükselebiliyor
heleki sevmedin heyecanlanmadığın biriyle tahammül edebileceğini düşünmüyorum
ailen niye izin vermiyor ki çek liler insan değilmiymiş

ben girmek istemedim bu yola.. ailem soktu..!!
aaaa iyide nasıl bir zihniyet.
şimdi bence bu bir bahane değil eminim ailen zorla bu adamala çıkıcan dememiştir
benim sevdigim ve ayrilmak zorunda kaldigim kisi yabanci.. cek cumhuriyetinden.. benim gibi viyana dogma büyüme.. ama o imkansiz benim icin.. ailem kabul etmiyor bende ailemi ezip gecmek istemiyorum..

tamam o işmkasız olabilir ama ne bu acele seversin merak etme yani bir başkasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…