Kokoşş Hatunlar Kulübü

örnek vereyim hiç kimse beni istemediğim biriyle asla ve asla evlendiremez buna kalkışamaz dahi...izin vermem...Senin kişiliğin yokmu neden yönlendirilyosun 20 yaş az bir yaş deil çalışyorm diyosun onlara muhtaç değilsin yani...Seni nasıl zorlarlar yaa doğuda olsan diyecem tamam ora farklı ama VİYANA da sın 20 yaşında reşitsin...Benim aklım almadı bunu...

Diğeri ile izin vermiyorlar madem biraz aman tanı kendine herşeyi zamana bırak diğerinede boştan boşa umut verme istemeye geliyorlar diyosun şimdi geri çevirmezsen nezmana geri çevirceksin düğün zamanı kaçmayımı düşünyosun güldürme beni.....

Madem istemiyorsun hiç istemeye felan gelmiyecekler geleceklersede ortalık azcık karışcak çünkü istemediğini söyliyince annenler orada mahçup gibi hissedecekelr keşke hiç kabul etmeseydin...bence iyi düşün pişman olma...

Yok henğz belli değil ama ben ağustos gibi olur diye düşünüyorum
çünkü senede iki sınava indirildi önceden üçtü
geçen yaz ağustosta yapıldı birde bu hafta olan
belki seneyede yine ağustos falan olur

ehh benim kokoş bebikim nasıldı sen nerde girdin sınava bakam ....nasıl geçti iyi okudunmu soruları...

çok iyi okudum ama sorular o kadar uzundukiii
sonuna gelene kadar başını unutuyordummm
ama yinede kendimi sınavdan sonra ödüllendirdim
3 hamburger ve bir büyük patates

bence onu çağır başbaşa konuş seninle bir gelecek kurarsam bunlar olucak de...daha çok acı çekecek onu evmediğin için olan hem ona hem sana yine olucak.

kız dedik ya avatarımı çaldın hıhhhhh

çok iyi okudum ama sorular o kadar uzundukiii
sonuna gelene kadar başını unutuyordummm
ama yinede kendimi sınavdan sonra ödüllendirdim
3 hamburger ve bir büyük patates

ayyy burda ben görüyorum yiyemiyorum bebeğe iyi olmaz die...çok yağlı sonuçta ama Burgerin önünden geçtikmi eşim ittriyo hemen yasakkkkkkkkkk diye....
sen nerde girdin sınava.................

ayyy burda ben görüyorum yiyemiyorum bebeğe iyi olmaz die...çok yağlı sonuçta ama Burgerin önünden geçtikmi eşim ittriyo hemen yasakkkkkkkkkk diye....
sen nerde girdin sınava.................

erzuruma gittik sınav orda yapılıyordu bizim burda yapılmıyor
iyi değişiklik oldu bizim için

bu arada yılbaşı için bizim normalde buranın ilçesinde kayak merkezi var planımız oraya gitmekti arkadaşlarla
cuma akşamı beraber gidiceğimiz arkadaşlar çaya çağırdılar gittik
tv de açıktı bir programda hangisi hatırlamıyorum gürcistan batumu gösterdi
gürcistan batum da bize çok yakın sınırdan sadece kimlik gösterip geçiyormuşsun hadi oraya gidelim diye bir konu oldu
aman ne sevindim tv dede görünce böyle bir süslemişler bir güzel olmuşşşş akşam halini falanda göstediler içimiz gitti
galiba kayak planını değiştirip batuma gidicez 2 gün falan kalıcaz

HAZALLL ZATN KAyak planın ıptasl olmustuyaa yer yoktu kuzmmm hihihi bana bak aklımda kalmsss

ben sana yazıyorum başkalarıda yazıyordur ama sen gerı sayfalara bakmadığından bu
neyse
h geldın
tanıt bakem kendını kaynaşakk

ayy mırayımmm esmam nerelerde yahuuu

kuzummm... geldimm bir sen sormussun beni..

kkda sürekli sorun var die giremedim malesef...

slm kızlar burcum,güneşim,böcüğüm,alyam,mirayım nasılsınız
umarım unuttuğum olmamıştır

burcum iş yerinden izin alabilirsem çarş. ist. la gelme ihtimalim var

olduu bennnn
hoşbulduk bacımm

waaay 9 kullanıcı maşallah toplaşmışık yanlız biri eksik sanki böcük yok dimi

hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

demek yanlız böcük eksik haaaaaa

kuzummm... geldimm bir sen sormussun beni..

kkda sürekli sorun var die giremedim malesef...

olduu bennnn

hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

demek yanlız böcük eksik haaaaaa

esmoşş kızz bende öğlen geldim
herkeşin yeri ayrı dedim beeeeee
hoşgeldinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…