Kokoşş Hatunlar Kulübü

Nasıl geçti eşinin sınavı

fena değilmiş temel finans matematiği ve vergi mevzuatları iyi diğerleri orta şeker
zaten doğru düzgün çalışmadı son 1 hafta falan baktı birde dershanede anlatılanlar
hocanın üzerinde durmadığı hatta işlemediği konudan 4-5 soru çıkmış
iki dersten falan geçerse bukadar çalışmaya beni çok şaşırtır sevindirir
çünkü ona çok söyledim çalışş diye hiç çalışmadı ama ona ders oldu gördü ki
okaadr zor değil biraz çalışınca oluyormuş iyi gaza geldi iyi oldu bidaha ki sınava ben söylemeden oturup çalışır

senin nasıldı?

canımm benim inşallah tez zamanda toplar kendinii,,,

hazal seninde sınavın vardı nası geçti bebeğimmm:26:

Sağol canım
Evet benimde vardııı sınavımmm
zaten 4 sınava çok iyi çalışmıştım onlarda geçerli not alabilirim diye düşünüyorum
ama diğer 4 sınav için aynı şeyleri pek söyleyemeyeceğim çok çok zordu konulara pek hakim olamadığım için
ama en güzel kısmıııı erzurumu gidip gezmek ve hasretim olan burger yemek oldu
hatta o kadar abarttım kiiii 3 hamburger ve bir büyük boy patates siparişi verip yemek oldu
ve sonrasında miğde spazmı geçirmem olduuuuuu

yaa gelde iste bunu anneme anlat.. ele güne rezil etme bizi yabanciyla olmaz dedi.. o yüzden selim var simdi hayatimda.. sirf o da türk diye ayni dili ayni dini paylasiyoruz diye.. memleketlerimiz yakin ailesi iyi isi güzel yasi yerinde diye..akli basinda efendi bilmem ney.. evet haklilar ama kalp kimi istiyorsa gözünde o güzeldir..kusura bakmayim türkcem iyidir aslinda ama hatali yaziyorsam kusurum bakmaydin lutfen..

aaaa iyide nasıl bir zihniyet.
şimdi bence bu bir bahane değil eminim ailen zorla bu adamala çıkıcan dememiştir

tamam o işmkasız olabilir ama ne bu acele seversin merak etme yani bir başkasını

hersey o kadar cabuk gelisti ki.. bir anda selim vardi karsimda..!

evden kacmayim diye böyle yaptigini söyledi senin aklinda kavak yelleri esiyor delisin sen bilmem ney.. sanki beni cok iyi anliyorda

ohh yarasın kuzumaaa,, hadi en azından 4 tanesinden eminsin o da güzell

Benimde idare eder zaten çalışılmadan yapılacak bir sınav değil hakikaten zor yanii
benim çalıştığım 4 ders iyiydi diğerleri kötü çünkü pek bakamadım
kursa gitmedim ben evde akşamları işten sonra vakit buldukça çalışıyordum
zor oluyor çalışmak ama bu sınavı geçmem ve belgeyi almam lazım
eşin hangisinden girdi ben ileri düzeyden girdim

Sen bence anneniz sözlerine kulak asma
sevmiyorsan ayrıl belki ilerde karşına sevebileceğin başka bir türk evladı çıkar

hhaaaa eşin girdi sınava zor değildi demek iyi bir sonuç alır cnm umarım ...

Sen bence anneniz sözlerine kulak asma
sevmiyorsan ayrıl belki ilerde karşına sevebileceğin başka bir türk evladı çıkar

gec kaldimm.. bu hafta sonu istemeye gelmek istiyorlar
ve simdi nasil derim istemiyorum diye :S bizimle dalgami gectin demezler mi?? isin icinden cikamiyorumm..!!

o yüzden saten buraya üye oldum belki fikir alabilirim diye ama faydasi yok sanki

töbe töbe kız buranın ne anlamda faydası olcak önceden dicektin sen
kendi başını boşver çocuğun başını yakıyon zati

canım gayrımenkül değerleme uzmanı onunki 5 ders
bidaha ki sınav tarihleri açıklanmadı dimi

sınavın nsıl geçti zormuydu.
benim koçiş girdi fena değil dedi 2 ders iyi geçmiş diğer 3 ü fena değil
zaten doğru düzgün çalışmamıştı 2 dersten geçse bana göre çok iyi bukadar çalışmaya
ona ders oldu diğer sınavda iyi çalışacak

oku tembel ve hırkızzzzzzzzzzzzz

hayat hoşgeldin tatlımmm

niye hırsıız oldum yavrum

töbe töbe kız buranın ne anlamda faydası olcak önceden dicektin sen
kendi başını boşver çocuğun başını yakıyon zati

o halinden cok memnun..:S evlenicez diye havalarda ucuyor simdi hayallerini yikamam.. ben istemiyorum güle güle dersem belki güven sorunu yasar benden sonra:S kendine olan güvenini kayip eder.. beddua eder bana vebal almak istemiyorumm.. onu mutlu etmeye calismaylim tek bunu biliyorum.. saygim sonsuz ona ..

Burdaki üyelerin ancak bizim gibi ayrıl diyerek faydası olur
ama görüyorum ki onu içinde çok geç
yaaa sevmediğin sevgiline henüz daha erken biraz daha tanıyalım bu hafta gelmeyin diyeceksin sonra bir bahaneyle ayrılacaksın
yada gelicekler isteyecekler sende mecbur evleniceksin sonrasında ya boşanmaya maruz kalıcaksın kiii pek ailenin buna izin vericeğini sanmıyorum
elalem ne der boşanma olmaz bizde mantığıyla yine hayatına müdahale etmiş olucaklar ve sen sevmediğin insanla ömür geçirmiş olucaksınnn
ten uyumunuz nasıl el ele falan tutuştuğunuzdada heyecan falan hissetmiyorsun değil miii çok kötü çoookkk
nasıl aynı yatağa giricen sennnn nasıl sarılıp uyuyacaksın aklında gönlünde gözünde baktıüın her yerde başka bir adam varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…