Kokoşş Hatunlar Kulübü

nıye bebegım nolduuuuuuuuuuuuuuuuu boyunna nolduuu onuda sole

attım ama cvp veren olmadı şekerim..

kız niye bunalıma giriyorsun hayırdır...

tadını çıkar.. hamişlik çook güzell...

günaydın burcuu, günaydın hayat

yaa psikolojim bozuldu kıyafetlerim olmuyor artık çok kilo almadım ama 50 oldum göbüş çıkınca 36 beden bile olmaz oldu ben 34 giyodum hamiş kıyafetlerini hiç sevmedim gittim yine elbise aldım...

hem eşimle gezip tozmayı çok sveerim sosyal bir insanım ben bebek olunca eve kapancam o gezcek ben gidemiycem...zamanım olmıyacak bebekle dışarı gidilmiyecek...

ben cluba bile eşiyle gidip onunla eğlenen bi insanım o bensiz gitmez öyle yere ama ben gitmek isteyecem olmayacak gece bebek uyumayacak sütü lasım...
kilo almalarda cabası aldığım kilolar gidicekmi...

vicudum ne güzel şimdi bikini giyerken hiç çatlağım bişi yok ama sonra nasıl olacak yaa işte bunlar beni bunalıma sokuyor...

eşim hep gezeck ben eve tıkılcam...

güneşim hayırdır cnm... üzme kendini...

böcüküm benm kk sorunlu kuzum yaa.. sinir oldum...

google crome hızlı ordan bağlanıorum ama kontrol panelim falan görünmüor..

explorerden girdim çok yavaş göremiyorum kuzu..

burcu .. benmde hepp uykum varr çok halsizim..

nasıl yani anlamadım paris kötümü geçti..

bebek doğunca görürüm ben seni bu laflarını hatırlatırımmm

miroyummmmmmmmmm kendı kendıne dert yaratma fıstıgım belkıde hamle psıkolojısıdır bu yasadıkların bebsın bıracık buyuyene kadar hayatın bıraz sıkıcı olabaılır ama bebbısn de cok farklı seyler yasatıcak sana emın ol kımsenın hıssettıremedgı duyguları yasatıcakkk cok daha farklı seyler kesfedıceksınnn

ahh ahhhh ben ne hamarat garuyum hıhh
akşam hem misfir ağırladım yemekli
hem çocuğumu duş yaptırdım
hemide parise uçtum vip ile hahhayyyyyyyyyyyyyyy

güneşim noldu hayırdır yaaaaa,, her zaman ki karı koca kavgası değil mi...

yok k.v gırdı aramıza gece herys yolundydııı sabahhh kv tum mutlulugumuzu bozdu sagolsn kendısıne teskkuru bır borc bılıyorum

nıye bebegım nolduuuuuuuuuuuuuuuuu boyunna nolduuu onuda sole

yaa sabah okdr sıkmısmkı kendımıı sınrden agrıyor benm son zmnlrda sınrlendıgmde hep böle agrılrım baslıyorr

mıraycım bunlrı dert etme ustune hamılelık guzllıgı gelcek sen sımdı onu dusun bebstn sonra verrsn kıloları gıyrsn kıyftlerı
bebek oldktn sonrada tabıkı zorlayack senı ama sen ustesındn gelrsnnn cok bıryere gıtmek ıstedgn zmn ayarlrsn bakck bırı yada bakıcı sagarsın sutunu gıder bıkac saat gezr kafa dgıtr gelrsn tek derdın bunlr olsn sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…