gunaydın kızlar ben cok mutsuzummm valla diğer topiğede yazdm ama heryere yazıpdaaa cok konusanda olmak ıstemıyormm ama okdr sıkmısımkı kendımı sınrden boynum felc haldeee
aksam paris vardı sabah kavgaaaa imiii:):)
dün sıze o kadar yazdım yazdımm nerdeydınız lenn
mıray ve esma özellıkle sıze
Günaydin Kokoslar
Bugün güne kar ve firtina ile basladik burda
günaydın kızlarr
çok uykum var çok..
attım ama cvp veren olmadı şekerim..
kız niye bunalıma giriyorsun hayırdır...
tadını çıkar.. hamişlik çook güzell...
günaydın burcuu, günaydın hayat
nerdesınkı sennnnn
gunaydın kızlar ben cok mutsuzummm valla diğer topiğede yazdm ama heryere yazıpdaaa cok konusanda olmak ıstemıyormm ama okdr sıkmısımkı kendımı sınrden boynum felc haldeee
aksam paris vardı sabah kavgaaaa imiii:):)
yaa psikolojim bozuldu kıyafetlerim olmuyor artık çok kilo almadım ama 50 oldum göbüş çıkınca 36 beden bile olmaz oldu ben 34 giyodum hamiş kıyafetlerini hiç sevmedim gittim yine elbise aldım...
hem eşimle gezip tozmayı çok sveerim sosyal bir insanım ben bebek olunca eve kapancam o gezcek ben gidemiycem...zamanım olmıyacak bebekle dışarı gidilmiyecek...
ben cluba bile eşiyle gidip onunla eğlenen bi insanım o bensiz gitmez öyle yere ama ben gitmek isteyecem olmayacak gece bebek uyumayacak sütü lasım...
kilo almalarda cabası aldığım kilolar gidicekmi...
vicudum ne güzel şimdi bikini giyerken hiç çatlağım bişi yok ama sonra nasıl olacak yaa işte bunlar beni bunalıma sokuyor...
eşim hep gezeck ben eve tıkılcam...
yaa psikolojim bozuldu kıyafetlerim olmuyor artık çok kilo almadım ama 50 oldum göbüş çıkınca 36 beden bile olmaz oldu ben 34 giyodum hamiş kıyafetlerini hiç sevmedim gittim yine elbise aldım...
hem eşimle gezip tozmayı çok sveerim sosyal bir insanım ben bebek olunca eve kapancam o gezcek ben gidemiycem...zamanım olmıyacak bebekle dışarı gidilmiyecek...
ben cluba bile eşiyle gidip onunla eğlenen bi insanım o bensiz gitmez öyle yere ama ben gitmek isteyecem olmayacak gece bebek uyumayacak sütü lasım...
vicudum ne güzel şimdi bikini giyerken hiç çatlağım bişi yok ama sonra nasıl olacak yaa işte bunlar beni bunalıma sokuyor...
Günaydin Kokoslar
Bugün güne kar ve firtina ile basladik burda
Almanya
Siz hepiniz genellikle istanbul galiba
güneşim noldu hayırdır yaaaaa,, her zaman ki karı koca kavgası değil mi...
nıye bebegım nolduuuuuuuuuuuuuuuuu boyunna nolduuu onuda sole
off ben burda donuyorum orada ölürüm herhalde...Zaten ben Antalyadan başka yerde yaşayamam eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?