- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
niye alay ediorsun;(
tamam kayak yapmaya gidicez dedim de rezerve yapılmış yer yok demedim çünkü yer var sorun yok orda
ama işte bakalım batum a gidemezsek henüz ortada yapılmış bir plan yok sadece konuşuldu araştırmalar yapılıcak otel durumu falan filan
aman hayngisinde daha çok eğleniceksek oraya gidelim
Kovuyormusun?? Beni??
kokoşlar ne oluyor anacım?bu tavırlar ne ayoll?biraz sakinleşelimmm:)
noldu kiiiiiiii
fk1991 yazdığı dert hakkında canım..
konu gerçekten doğru mu annlıyamadım ,hayat dalga mı geçiyorsun deyince. şekerim..
erzuruma gittik sınav orda yapılıyordu bizim burda yapılmıyor
iyi değişiklik oldu bizim için
bu arada yılbaşı için bizim normalde buranın ilçesinde kayak merkezi var planımız oraya gitmekti arkadaşlarla
cuma akşamı beraber gidiceğimiz arkadaşlar çaya çağırdılar gittik
tv de açıktı bir programda hangisi hatırlamıyorum gürcistan batumu gösterdi
gürcistan batum da bize çok yakın sınırdan sadece kimlik gösterip geçiyormuşsun hadi oraya gidelim diye bir konu oldu
aman ne sevindim tv dede görünce böyle bir süslemişler bir güzel olmuşşşş akşam halini falanda göstediler içimiz gitti
galiba kayak planını değiştirip batuma gidicez 2 gün falan kalıcaz
Allah iyiliğini sen hayattdan daha çok tepkili yazdın yahuuuu
bişiy olduğu yok kiii
dalga yok neden gecim ki?? Yeter ince kendimi ifade edemedim diye Burda gerizekali durumuna dusdum kendimi kucuk dusurdum olay bu.
dalga yok neden gecim ki?? Yeter ince kendimi ifade edemedim diye Burda gerizekali durumuna dusdum kendimi kucuk dusurdum olay bu.
Topiğin sahibi ben olmadığım için kovmak haddime değil
ayrıca topik sahibide olsam kimseyi kovmak gibi bir durum olmazdı
ne desek ne söylesek ''ama böyle yaptı ama şöyle yaptı ama hayır diyemem kii'' gibi sözler yazıyorsun
kusura bakma ama seninki bu taraftan bakıldığında istemem yan cebime koy gibi bişey oluyor
ya ahlanıp vahlanmayacaksın yada kaderim bu ailemi kıramam der çekiceksin
sonuçta hayat senin hayatın kaç yaşına gelmiş aklı başında bir insansın
bu kadar mi salak oldum gozunuzde
alınganlık yapma arkdsm dal konunn ıcıneeee tabıkı sen yasıyrsn biz bilemyzz boşver konu dgstrr takl işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?