Kokoşş Hatunlar Kulübü

kokoşlar ne oluyor anacım?bu tavırlar ne ayoll?biraz sakinleşelimmm:)

kuzular elek.gitti ve gelmedi telden girdim zaten cnm sikkin simdi dahada sklirm...artik yarin yazarim sizlere mesai bitmek uzere zaten

aklımd a öle kalmısss neyse olabülrr

Kovuyormusun?? Beni??

Topiğin sahibi ben olmadığım için kovmak haddime değil
ayrıca topik sahibide olsam kimseyi kovmak gibi bir durum olmazdı
ne desek ne söylesek ''ama böyle yaptı ama şöyle yaptı ama hayır diyemem kii'' gibi sözler yazıyorsun
kusura bakma ama seninki bu taraftan bakıldığında istemem yan cebime koy gibi bişey oluyor
ya ahlanıp vahlanmayacaksın yada kaderim bu ailemi kıramam der çekiceksin
sonuçta hayat senin hayatın kaç yaşına gelmiş aklı başında bir insansın

Son düzenleme:

ayy sevindim adina bende gezmek istiyorum ama hamileyim esime diyom bari istanbula gezmeye gidelim gobisimle gecelere akalimm...istanbul geceleri ....

dalga yok neden gecim ki?? Yeter ince kendimi ifade edemedim diye Burda gerizekali durumuna dusdum kendimi kucuk dusurdum olay bu.

hayır bak yanliş düşünüyon kimse o şekilde düşünmez de
sen bişiy soruyon biz cvp verince beğenmiyon
bizim doğrulamamızı istiyon
kısacası geçekle yüzleşmek istemiyosun
çok büyük hata yapıyorsun hayatınla ilgili tatlım..

dalga yok neden gecim ki?? Yeter ince kendimi ifade edemedim diye Burda gerizekali durumuna dusdum kendimi kucuk dusurdum olay bu.

Canım bak eğer dertlisin tamam,ama zaten buradaki arkadaşlar sana ne yapman gerektiğini söylediler.
ki bende yazdım,konunu okudum,bir kere kaçma olayını kafandan sil,
hem ailenide anlamadım daha 20 yaşındasın,niye evlendirmek istiyorlar ?daha küçüksün,hazır değlisindir eminim.evlilik büyük sorumnluluk isteyen bir şey.
otur o şahısla bir güzel konuş.ailenlede konuş,ama sevdiğinide unuttuğunu söyleki,onunla olucak diye akıllarına getirmesin,ama sende unut sonuçta,dinen ayrı bir insansın..
karar senin,ben bu kadarını söylüyorum,mantıklı düşün,doğru kararlar ver.,hata yapma!

cnm ben artik yorum yapmiyorum burdaki kizlar sosyal statusu genis kisilikli insanlar...bana gore yonlendirilen insan bu ozellikleti tasiyamaz...biraz kendiside istiyor bence bu evliligi...ne isiyosa yapabilir ayrica kendimizi germeyelim bosuna gitsin dert topiginde cozum bulsun burasi yeri degil okdar...
sende bosuna sinirleme ne desek o farkli bisi soylicek cunku..

yılbaşı akşamını evde girecekler ne mamalar yapacaksınız bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…