Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydunnn alya garusu bağırma lenn sabah sabah :)

miroşşş bende doğurdum bak burdayım..

sanki çocuk olunca görünmüorrr..

hey allahım ya yapana kadr başımızı yedi..

şimdide nasıl bakıcm diorr..

biz nasıl bakıorsak öyle annem..

işini asla bırakmaa.. sosyalliğinden geri kalmassın merak etmee...

iyide canım bır sure sadece azcık yuyup ele avuca gelınce gene gıdeceksınnn

kızlar napıcaz bu uykuyla böyle ya..
12de uyuyup 8.30 da zor kalkıyorum ya,kimileri ne güzel 1 de yatıyor,ama sabah zinde kalkıyorlar,bende öyle olmak istiyorum..

miray_172,bence şu an sen hamileliğine alışamamışsın,ben bir teyze olarak söylüyorum o duygu mükemmel bir şey,gözün hiçbir şeyi görmüyor,heleki sen 9 ay karnında taşıcaksın,9 ay sonra gözlerini dünyaya açacak,bu çok güzel bişey,cinsiyeti belli olsun bak o zaman bak ne heycanlanacak,internette,oda takımı,bebek kıyafetleri bakıcaksın hep.çok güzel bir duygu,sağlığına dikkat et,bunları hiç dert etme.canını sıkma,üzülme bebeğinde hissetmesin,hamilieliğini ne kadar iyi geçirirsen o kadar iyi olur onun için.

yorgunum ama enerjikim valla hahayyyyyyyyyy

DİĞER TOPİC E YAZDIĞIMI KOPYALICAMM OKUYUN SILEYIM SONRA BU YAZDKLRIMII GIZLARRR:):)

ben pek iyi diilim sabah yıne vukuat vardıı...

kocemle bile fena tartıstım okdr sıkmışmki kendımı boynum falan agrıyor naptım bılmıyorum..

sebebde kv. kreş cocuk:):)

dun cocum kresde bırz huyszlnms oyalmslr falan oglne kdr durms k.v gıtms alms hersy norml aksm emzkle bıberonu gönderdı bana lazım esyaları onlr aldı dedı tamam.

neyse sabah babası arams kocamı dems annende geleckmı oda bılmıyorm demıs sonra yıne arams tamam annen gelck dems bende dedımkı gerek yok cocuk öle alısmaz hem babanne hem anne bırde o cocuk kacmaya

calstıkca sarılıyor işi dahada zorlastıryor neyse kocama solenırken kavga ettık kocamda bastı gaza dırek kresın onune ben bıraktım krese cocugu işte ilk basta gıtmek ıstemedı sonra ablası geldı aldı sevdı gıttı aglamadı

sonra bız bındık arabaya işe gidiyoruz aradım kv anne bız bıraktık omuru dedımmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa dedım neden kahvaltı yapmadı cocuk ben soklarda e anne orda yapcak dedım ee onlar yedıremıyor cocuk orda

yemıyor dedı tepem attı dedım anne bole olmazkı dedım kahvaltıyı orda yapmaya alıscak dedım . yanı sen yaptr gerı krese gotr aksm erkn al ben alayım eve gıdeyım böyle olmazkı dedım ama sert konustum hayır dun

bana bole bır teklıfte bulunmstu bana bırak ben kahvaltısını yaptırp gotrym demşti ama ben olmaz ole sey ornn duzenıne alıssın demıstım. konu kapnmstı saabah hıcbişi yok gıbı nedn daha kahvaltı yapacktı demesı

tepemı attrıdı.

neyse telefonu kapadım bastım yaygarayı esımn kuzenıde var arabadaaa... ama neler saydırıyorum annenın oyuncagımıym bu nedır bölee daha dun konustuk halttmstk hıcbısı yok mus gıbı nasıl dedgını yaptrmaya
calısyr

madem cok merklı kres dıye tuttrmasydııı totmamıı kactı 550 tl dıye bıle bagrmsmmm cok utanıyrm ama kendımı kaybettımm..

ya ben napıcm bu kadınlaaa bazen dort dortluk oluyr bazn benı cıledn cıkarıyorr.. kocemde comagını sakladı tabıı benı delrms gornceee

ya sonra bırde benı arayıp dusncesızmısım gıbı demezmı cocugn pantufları bende yaa dedım yaa hım yaaa garp garp tavrlr sergılıyor bana yanı becerıksızmısm cocugu dusnmedn harkt etmsm işte yanlıs yapmısm gıbı

budefada yıne sert konstum anne cok dert edılcek bişi diil ara solerım ayakkabısnn altı temz sılerler yıned eonlar gezr ztn ogleye kadr nedn benı strese sokuyorsun dedım kocamdaa sasstı anasınn yaptıklrını gornceee

sonra arabadn ınnce aradı benııı sen emre bole ıstıyr de benım evımn huzuru kacmsn yetr falan 1-2 laf ettı ama bu böle gıderr konscakms babasylaa anası için:):)eyy allamm yaaa

sanırm kres muhbbtınede bıkac sene daha yasalnıcam belli cunku ben hatunu cozmek ıcın cok savaslr verdım neler cektım tam hersy yoluna gırdı derkn sımdıdeee tekrar basa sarmakkk korkutuyor benı sabah sabah

basınızıda agrıttım

ben bıkac bekar topiğine gıdeymdeee orda yazaym analrnzdn uzakdaa evlenmeyın dıyeee:):)

cınsıyetı bellı kısssss aslan gelıyor aslannnnnnnnnnnnnn

yazın marmarise gitmiştim eşimin kuzeni 6 aylık bebekle gelmişti kendi bebişi kız ne deniz ne havuz giremedi bebeğe annesi bakyodu ama bebek hep süt istiyodu gece uyumuyodu ben clublara akarken kız sinir oldu görümcele gitmiştik onlarda ora gelmişti...eşimle ayrı gittim zaten...

kız çok gergindi hep annesi ile kavga ediyodu annesi bizle havuza girdiğinde bile olay oldu bağırdı çağırdı..oda bunalıma girmişti...:26::26:

bebeği çok tatlıydı seviyodu tabii çokta ilgileniyodu kendi önce yemek yiyip sonra kocası yiyodu kocası bebeği gezdiryoduki benim kocam yapmaz hayatta bence....işim var der hep..

miroşşş gız gece nasıl bi rüya gördün yada hangi düşüncelerle uyudun yahuuu
sabah sabah negatifsin bebem eninde sonunda olcak kuzun ama dert etme herşey yoluna girer
görmüyon mu mişllet olsun diye neler yapıyo sen neler düşünüyon
relax ol sakin herşey süper olucak kuşummmm

böcüküm 11 de de yatsam uykum var 10 dada yatsam öyle ,ne yapıcam bilmiyorum,yarın birgün evendiğimde daha yorgun olucam ev -iş nasıl olucak ya,sizde böyle misiniz?

cınsıyetı bellı kısssss aslan gelıyor aslannnnnnnnnnnnnn

aaaaaaaa,oyyy aslan parçası geliyor aranıza,ne güzel işte,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,üzülme ne olur ya,bunlar çok güzel şeyler,heleki yürümeye başladığında,yarım ağızla bişeyler sölemeye başladığında,çok güzel oluyor miraycım.

Katiliyorum, hem gecelere akmak istediginde k.v bakar yada görümcen belki

güneşim alıntı yapmak ıstemedımmm
ama kendını bukadar strese sokuptaa canını acıttıgına değmezzzz canım benım yaaa al karsına konus acık ve net bır dılleee

evet sana katılıyourmmmmmm

günayşimm ... büyükler hep böyledir... herzman bizim daha az şey bildiğimizi

herşeyi eskik yaptığımızı düşünürler..

sen ne yaparsan yap asla onlar kadar düşünceli olamassın..

sanki onlar hiç toy olmamış.. hiç acemilik çekmemiş..

ilk çocuktan itibaren gayet profosyonel bakım sergilemiş gibi kendilerini üste görürler..

varsın görsünler...

evlat senin koca senin.. o ne derse dedin... Çokta TINNN...

dimi 1 senede herşey oturur yerine....

ben 1 sene sabrederim büyütürüm en iyi şekilde....yaza denk gelicek biraz zorlanırım ilk izinlerimi kullanırım kolay olur ozaman ...

birsürü elbise aldım bazısı hoşuma gitmesede...esma XS giyen ben M giyorum korkmaya başladım gebe kıyafetleri berbat..bende elbise tunik tarzı aldım.
bebeğim bir doğsun dediğin gibi duygularım değişir inşallah...gergin olurum ama kendimi tanıyorum kaynanada herşeyi bilmiş havasında olucak off diyeceğim günler gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…