günaydın kusummmgünaydın dedik ama kime dedik aloooooooooooooooooooooooooooooooo
bebek doğunca görürsen sölersin görebilirsen.
öylede ben hiç evde duran bir insan değilim tamamıyla eve kapancam...yemeği yiyip eşimin yanına giderim cafeye müzik dinlerim yazları eşimle tatile giderim cluba giderim eğlenmeyi severim ...AVM ye haftada en az bir kere giderim kuaförede aynı bunlar olmıcak olamıyacak o bana muhtaç ben hazır hissediyodum kendimi ama bunları hiç düşünmedim...:26:
günaydunnn alya garusu bağırma lenn sabah sabah :)
miroşşş bende doğurdum bak burdayım..
sanki çocuk olunca görünmüorrr..
hey allahım ya yapana kadr başımızı yedi..
şimdide nasıl bakıcm diorr..
biz nasıl bakıorsak öyle annem..
işini asla bırakmaa.. sosyalliğinden geri kalmassın merak etmee...
kızlar napıcaz bu uykuyla böyle ya..
12de uyuyup 8.30 da zor kalkıyorum ya,kimileri ne güzel 1 de yatıyor,ama sabah zinde kalkıyorlar,bende öyle olmak istiyorum..
miray_172,bence şu an sen hamileliğine alışamamışsın,ben bir teyze olarak söylüyorum o duygu mükemmel bir şey,gözün hiçbir şeyi görmüyor,heleki sen 9 ay karnında taşıcaksın,9 ay sonra gözlerini dünyaya açacak,bu çok güzel bişey,cinsiyeti belli olsun bak o zaman bak ne heycanlanacak,internette,oda takımı,bebek kıyafetleri bakıcaksın hep.çok güzel bir duygu,sağlığına dikkat et,bunları hiç dert etme.canını sıkma,üzülme bebeğinde hissetmesin,hamilieliğini ne kadar iyi geçirirsen o kadar iyi olur onun için.
yok k.v gırdı aramıza gece herys yolundydııı sabahhh kv tum mutlulugumuzu bozdusagolsn kendısıne teskkuru bır borc bılıyorum
yaa sabah okdr sıkmısmkı kendımıı sınrden agrıyor benm son zmnlrda sınrlendıgmde hep böle agrılrım baslıyorr
mıraycım bunlrı dert etme ustune hamılelık guzllıgı gelcek sen sımdı onu dusun bebstn sonra verrsn kıloları gıyrsn kıyftlerı
bebek oldktn sonrada tabıkı zorlayack senı ama sen ustesındn gelrsnnn cok bıryere gıtmek ıstedgn zmn ayarlrsn bakck bırı yada bakıcı sagarsın sutunu gıder bıkac saat gezr kafa dgıtr gelrsn tek derdın bunlr olsn sıkma canını
yazın marmarise gitmiştim eşimin kuzeni 6 aylık bebekle gelmişti kendi bebişi kız ne deniz ne havuz giremedi bebeğe annesi bakyodu ama bebek hep süt istiyodu gece uyumuyodu ben clublara akarken kız sinir oldu görümcele gitmiştik onlarda ora gelmişti...eşimle ayrı gittim zaten...
kız çok gergindi hep annesi ile kavga ediyodu annesi bizle havuza girdiğinde bile olay oldu bağırdı çağırdı..oda bunalıma girmişti...:26::26:
bebeği çok tatlıydı seviyodu tabii çokta ilgileniyodu kendi önce yemek yiyip sonra kocası yiyodu kocası bebeği gezdiryoduki benim kocam yapmaz hayatta bence....işim var der hep..
Antalya yi cok severim
Side de balayi yapmistik
side en güzel yerdir otel açısından kemerden bile güzeldir otelleri..Bidaha gelirsen Antalyaya uğrarsın artık merkeze.
cınsıyetı bellı kısssss aslan gelıyor aslannnnnnnnnnnnnn
aaaaaaaa,oyyy aslan parçası geliyor aranıza,ne güzel işte,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,üzülme ne olur ya,bunlar çok güzel şeyler,heleki yürümeye başladığında,yarım ağızla bişeyler sölemeye başladığında,çok güzel oluyor miraycım.
aaaaaaaa,oyyy aslan parçası geliyor aranıza,ne güzel işte,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,üzülme ne olur ya,bunlar çok güzel şeyler,heleki yürümeye başladığında,yarım ağızla bişeyler sölemeye başladığında,çok güzel oluyor miraycım.
miroşuuummm...
evladını kollarına alınca.. hayattaki en güzel şeyin bu olduğunu anlıcaksın.
gece süt istemesi.. en fazla 1 yıl olucak... çalıştığım için metin eren 13 ayda kendi kendie bıraktı..
sende çalışacağın için zaten sütünü sağıp bırakmayı öğreneceksin...
dişini sıkacağın en fazla 1 yıl..
daha sonra.. dilediğin gibi gezebileceksin..
ben 20 kilo aldm hamilelikte.. 1 gramı yok şuan... herşey kafada biter..
ama kalsaydıda sorun olmadı evla sevgisi ne kocada ne annede nede babada var...
evlat bambaşkaa... onun gülüşünü görmek içinn.. alışverişimi hızlı yapıp ne aldığımı bilmeden eve gittiğimi bilirim..
kıyafet konusuna gelince... sen zate elbise çok giyen bayansın... al güzel elbisler... göğüs altından kemerli olanlardan mini mini.. fıstık gibi olursun..
anne olmak muhteşem... bebeğinle gezersiniz eşinide alıştırrsın..
clubada gidersin neden gidemiceksin ama anne olunca herşeyy değişiyor zaten.. önceliğin kocan değil evladın oluyorr..
hayr pariiiss superdı hemde hıc olmadıgı kadrr:):)
ama sabah kv faktoru ortaya cıktı butn mutlulugumuz bozldu kocem bıle yetr sabah huzrm kactı dıye ısyan ettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?