yok canım bunları gerçekte söylüyo hatta bazen ablama ben duymayayım diye fısıldayarak söylüyo...
birini gördüm diğeri açılmadı da ondan güle güle kullan ciğerim =))
böcüüükk çok beğendim cnm..
harikalar..
ayy bunlar süperrr bu çiçek peçete konulandan bende de var uğur böcüğü yok üstünde...
patlıcanları çok beğendim yaaa bende istiyom...
sürahı nenemin sürahisinden ehhehehehe
onuda böcüklü bişey bekliyodum nan
bugün aslında çok moralim bozuk gece kötü rüyalar gördüm sabah geldim netten anlamlarına baktım hayret bişey iyi şeyler yazıyo anlam veremedim...
annem bi yandan moralimi bozuyo şimdi ablam birisiyle konuşuyo ya ablama sürekli oğlanın niyeti ciddi mi ciddiyse konuşun hayatın ki gibi konuşup atmasın falan diyo belki kötü düşünerek söylemiyo ama yinede üzülüyorum böyle sölemesine ...
damacana sürahi çok hoş kızz...
Günaydinnnnnn
Esim pazar günü geliyorrrrrr
Günaydinnnnnn
Esim pazar günü geliyorrrrrr
aynen öyle cnm cadının teki bee....
borç içinde ayrıca eşimin elinde nakit parsı kalmadı dün diyo param kalmadı kredi kartım doldu...işler yavaşladı....yılbaşı için cafeye çok içki aldı eğlence yapıcak ya...
yılbaşında dedim kazanırsın azcık bir hafta idare ederiz dedim sabah 8 de uyanmış kara kara düşünyo ...
dün annem et yaptı fırında görümce K.v bide bizi çağırdı..yemeğe gittik bunlar beni almaya geldi eşimin yanına oğlunu oturtmuş kendileri arkda...neyse bende geçtim arkaya uyuz oldum tabe...
yemeğe geldik paltomu çıkardım felan diyo annesine bak anne bu kazağı miraya ben aldım yakışmış dimi...annesi dedi evet güzelmiş ben duymazlıpa verip eşime bişe sordum o ara kafamaı çevirdim dio kazak ne güzel olmuş öyle uzattkça uzatıyo bende slaak seminer var diye giydim taytla tunik kazağı ....
benim annem döndü güzelmiş kazağın k.v döndü kızım zevlidir çok sever böyle şeyleri amannn ne boğdular....
bütün yemek kendi geçmişlerindn konu açıldı bunlar bi başladılar neymiş görümcemi bir sürü kişi istemiş söz açılyo şu aşık olmuştu bu istemişti bu kavga etmişti sanarsın görümce paris hilton annemle ben birbirimize bakıyoruz anası kızını bi övyo bi övyo offf ne sıkıcı yemekti....
allahtan yedik sonra eve döndük...kaynana herşeyi hakkediyor kukla gibi kişiliksiz cnm ...kızının hakaretlerinide bağırmlarınıda hakkediyo malesef...
kötü niyetli söylemez annen snmıyorum ben okuldan atılmıştım kolajden annem beni normal liseye yazdırmıcanı söyledi cezalandırdı neyse kardeşime hep dönüp dnüp ablan gibi olma başıma ablan gibi şöle olma ablan gibi böle olma ayyy lafları bi görsen düyayı yıktım sanarsın sonra başka liseye gittim ama bunuı hep yüzüme vurdu banada kardeşimede eziyet etti...işte göya bizim iyiliğimizi istiyor yanlış yapmayalım diye...,,gerçi bu hikayede benim suçum çok senin olayda hiç sçun yok...
ama annen ablanın yanlış yapmasını istemiyor üzülmesinide istemiyor seni belki üzgün görünce yüreği dağlıyor ki kesin şimdi ablanıda allah korusun öyle görse düşün kadının halini kendince tedbir alıyor ....haytım olacak olduktan sonra ş.r..fs.z çok kader neyi gösterirse o olur...bilinmez bakarsın çok mutlu bakarsın hiç mutlu olmaz kumar gibi aşk yaa...
annende senın üzülmenı ıstemez cnm emın ol ama talıhsız bı cumle olmuş
sıkma canını lutfen oldu bıttı say
salla
hayırlısı ılerıde dmeekkı
gözün aydın şekerım
Günaydın Güzellerrrr
Hayırlı Cumalarrr Rabbim Dualarımızı Kabul etsin inş.
amin cnmminşallah canım duası kabul olan kullarından eylesin bizleride =))
fıstık uğra bugün yaaaaagünaydın alyaaa...
Aminn kızlarrr aminnnnnnnnnnnnnn
günaydın güzel günler şekerler
slmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrr osledım sizi
hayırlı Cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrr osledım sizi
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bizde seni özledikkkk..
Acıık edepli dee şu hayırlı cumalarıı..
Götünü kırıta kırıtaaa .. Töbee töbeee ayıp bea..
Dişin nasıl olsu annnemmmmm
bizde seni özledikkkk..
acıık edepli dee şu hayırlı cumalarıı..
götünü kırıta kırıtaaa .. töbee töbeee ayıp bea..
dişin nasıl olsu annnemmmmm
mannnakkkkkkkkkkkk garuuuuuuu
dişime gelince dolgu oldu dış tası temızlığı oldu ocagın 6 sında kanal tedavısı olacak
şmdilik burdayım şekerim...
Merak etme...
Alyaaaa annem şu çakma parfümü nasıl anlıon kıııı
nasın yani kiz anlıyon derken
valla ben kokusundan hemen anlıyom nedense artık prof oldum
Boğazımı mahvediyo çakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?