Kokoşş Hatunlar Kulübü

o zaman eşinde vermesın cnm sen vermemesını sağla yanıbı borca sok dıycem ama zaten borc dolu
ama sen bılırsın yapcanı

aman bırak yaa anasını kullanıo resmen desene
aman aman sana uzak Allaha yakın olsun ölelerı

günaydınn kızlar..

geçmişe daldım ama..

çıkamadım...

nasılsınız hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuzum aslında bende çok hevesleniyorum ama kimyasal iyi olmaz falan diyolar aklımı karıştırıyolar,, güzellik merkezinde falan mı yaptırıyosun sen ?

günaydın herkese canlarrr

bence güzellik salonunda yaptır organik bitkisel yosunlar var onlarla yapıyolar deniz tuzu felan benim görümce yapıyor...

bugün aslında çok moralim bozuk gece kötü rüyalar gördüm sabah geldim netten anlamlarına baktım hayret bişey iyi şeyler yazıyo anlam veremedim...

annem bi yandan moralimi bozuyo şimdi ablam birisiyle konuşuyo ya ablama sürekli oğlanın niyeti ciddi mi ciddiyse konuşun hayatın ki gibi konuşup atmasın falan diyo belki kötü düşünerek söylemiyo ama yinede üzülüyorum böyle sölemesine ...

ben mi istedim böyle olmasını 3 yılımı verdiğim adam bana bunu yaptıysa benim günahım ne sadece güvenmek ve sevmek mi ?

canım yaa..

seni çok iyi anlıyorum.. tahlihsizce yorum olmuş ama..

anennde sizin üzülmenizi istemediğinden diyordur..

senin ne kadar üzüldüğünü biliyordur..

ama anneler kelimeleri çok dikkatli seçemez..

sen sıkma canını..

rüyanda hayırlara gitsin inşallah..

damacana sürahi çok hoş kızz...

aynen öyle cnm cadının teki bee....

borç içinde ayrıca eşimin elinde nakit parsı kalmadı dün diyo param kalmadı kredi kartım doldu...işler yavaşladı....yılbaşı için cafeye çok içki aldı eğlence yapıcak ya...

yılbaşında dedim kazanırsın azcık bir hafta idare ederiz dedim sabah 8 de uyanmış kara kara düşünyo ...

dün annem et yaptı fırında görümce K.v bide bizi çağırdı..yemeğe gittik bunlar beni almaya geldi eşimin yanına oğlunu oturtmuş kendileri arkda...neyse bende geçtim arkaya uyuz oldum tabe...

yemeğe geldik paltomu çıkardım felan diyo annesine bak anne bu kazağı miraya ben aldım yakışmış dimi...annesi dedi evet güzelmiş ben duymazlıpa verip eşime bişe sordum o ara kafamaı çevirdim dio kazak ne güzel olmuş öyle uzattkça uzatıyo bende slaak seminer var diye giydim taytla tunik kazağı ....

benim annem döndü güzelmiş kazağın k.v döndü kızım zevlidir çok sever böyle şeyleri amannn ne boğdular....

bütün yemek kendi geçmişlerindn konu açıldı bunlar bi başladılar neymiş görümcemi bir sürü kişi istemiş söz açılyo şu aşık olmuştu bu istemişti bu kavga etmişti sanarsın görümce paris hilton annemle ben birbirimize bakıyoruz anası kızını bi övyo bi övyo offf ne sıkıcı yemekti....

allahtan yedik sonra eve döndük...kaynana herşeyi hakkediyor kukla gibi kişiliksiz cnm ...kızının hakaretlerinide bağırmlarınıda hakkediyo malesef...

sağolasın canım biliyorum ben üzülünce benden çok annem üzülür ama ne bilieyim yaşadaklarımı unutamıyorum

ben bi daha bi erkeğe nası güvenirim bilmiyorum =((

bunu rüyada söylüyor herhalde aman cnm kafana çok takmışsın unut şunları yaaaa.....temiz sayfa aç onu hayatından sen çıkardın bunu yerleştir kafana.
Seni haketmedi...

bunu rüyada söylüyor herhalde aman cnm kafana çok takmışsın unut şunları yaaaa.....temiz sayfa aç onu hayatından sen çıkardın bunu yerleştir kafana.
Seni haketmedi...

yok canım bunları gerçekte söylüyo hatta bazen ablama ben duymayayım diye fısıldayarak söylüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…