- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
yok cnm yardım etmez kendi ne etcek o sömürmeyi sever hiç duymadım eşime para felan verdini bir verir kepçeyle götürürü o aman vermesin...cnm çok marka takılyo kredi kartlarını zor ödüyor kuaförü var paşa kızı 10dan önce inmez dükkanına öğleden sonra da trin trin dışarlarda akşmalarıda avm gezer...yanisi evle ilgilenen kaygana çcuklarına yemeği yapan evini temizleyen bir hizmetçi olmuş kaygana...kızı iyi kullanıyor onu bazen kavga ediyor onu kovuyor evden birkaç bizde kaldı kavgalarda geldi bende bişi demedi eşim gitti getirdi anasını ne diycen geçimsizler işte...benim yanımda kızını kötüler kızının yanında kızını över ....aman kaygana dengesiz kızıda ona çekmiş hakkediyor kızının ona yaptıklarını az bile yapıyor herkes hakkettini yaşar iizn vermesin oda...
böcük bunlar ne anlamadım ya
neyı anlamadın lenn
biri sürahı
diğerıde böle meyve zeytın yada tatlı yıyebılcen çatal küçük patlıcanlı fıgür yapmışlar sadece
günaydınn kızlar..
geçmişe daldım ama..
çıkamadım...
nasılsınız hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla bugünümüze şükür canım benim sende ne var ne yok ...
kuzum aslında bende çok hevesleniyorum ama kimyasal iyi olmaz falan diyolar aklımı karıştırıyolar,, güzellik merkezinde falan mı yaptırıyosun sen ?
günaydın herkese canlarrr
günaydınnn
bakın dün bu patlıcan meyve çubuklarını aldım
http://c1112.hizliresim.com/s/r/196u2.jpg
http://b1112.hizliresim.com/s/r/196u3.jpg
buda sürahımmm
bugün aslında çok moralim bozuk gece kötü rüyalar gördüm sabah geldim netten anlamlarına baktım hayret bişey iyi şeyler yazıyo anlam veremedim...
annem bi yandan moralimi bozuyo şimdi ablam birisiyle konuşuyo ya ablama sürekli oğlanın niyeti ciddi mi ciddiyse konuşun hayatın ki gibi konuşup atmasın falan diyo belki kötü düşünerek söylemiyo ama yinede üzülüyorum böyle sölemesine ...
ayy bunlar süperrr bu çiçek peçete konulandan bende de var uğur böcüğü yok üstünde...
patlıcanları çok beğendim yaaa bende istiyom...
sürahı nenemin sürahisinden ehhehehehe
onuda böcüklü bişey bekliyodum nan
o zaman eşinde vermesın cnm sen vermemesını sağla yanıbı borca sok dıycem ama zaten borc dolu
ama sen bılırsın yapcanı
aman bırak yaa anasını kullanıo resmen desene
aman aman sana uzak Allaha yakın olsun ölelerı
canım yaa..
seni çok iyi anlıyorum.. tahlihsizce yorum olmuş ama..
anennde sizin üzülmenizi istemediğinden diyordur..
senin ne kadar üzüldüğünü biliyordur..
ama anneler kelimeleri çok dikkatli seçemez..
sen sıkma canını..
rüyanda hayırlara gitsin inşallah..
bugün aslında çok moralim bozuk gece kötü rüyalar gördüm sabah geldim netten anlamlarına baktım hayret bişey iyi şeyler yazıyo anlam veremedim...
annem bi yandan moralimi bozuyo şimdi ablam birisiyle konuşuyo ya ablama sürekli oğlanın niyeti ciddi mi ciddiyse konuşun hayatın ki gibi konuşup atmasın falan diyo belki kötü düşünerek söylemiyo ama yinede üzülüyorum böyle sölemesine ...
damacana sürahi çok hoş kızz...
bunu rüyada söylüyor herhalde aman cnm kafana çok takmışsın unut şunları yaaaa.....temiz sayfa aç onu hayatından sen çıkardın bunu yerleştir kafana.
Seni haketmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?