aman benım dudumdan ondada var nolcek lennn
ama öğrendımkı benım garu işten cıkıo
kocasıyla boşancakmış 3 yaşında kız var
hadi yaaa. düzelir inşallah ayrılmazlar. hayırlısı olsun
senin garu kim kız
kutunu beğenen miiiiii
ben dermatoloğumun önerdikleri dışına çıkmıyorum. biraz medical bir ürün kullanıyorum. ducray anaphase şampuan kullanıyorum. saçlarımı yumuşatmak için saç kremime bebe yağı karıştırırak kullanıyorum öneririm pamuk gbi saçlarım:)
ben pantene doğal sentez canım set olarak gayet güzel ,, kaç kutu bitirdim vazgeçmedim ondannn,, bu arada çok şanslısın yaaaa, bize de ara sıra eşinden aldığıntüyoları ver
canım panteni kullandım ama doğal sentezi değil. saçıma en iyi gelen gliss oldu.
eşimden tüyo veririm ama bakım olarak öyle yumurta zeytinyağı filan sürmeye karşıdır.
saça zarar veriyor diyor. o bana maske getirir yada parfümmeriden beraber alırız.
aman tanrım bu ne kokoşlukkk
melodiii
kız kocen kuaför ve ağdaya getmiyon hee gitsene orda kızlar yapar beee
senin garu kim kız
kutunu beğenen miiiiii
güneşşşş bu miroş nerde kız niye gelmiyo ki haberin var mııı?
Ömrümü yediniz vallahiii
baş kokoşunuz geldiiii
öğle arası gittim yine peeling yaptırdım geldimmm
ne peelingi kız anlat hemen
KOKOŞŞŞŞ
yuhh len 2 3 güne bır 300 400 tl harcanır mıpaşa kızı sankı ama dur gençlık gıdınce iş yapmamaya başlayınca napcak bakalım
ayy cok musrıf yaa ondan garu falanda olmaz
annen haklı olabılır ama eşinde nasıl bı kişilk yaa aıle oln sızsınız sankı onlar çok kazanınca sıze verıyor mu
kız gtsende bedava bakımlar yaptrsan barı
açığı kapatsan
valla ınş.annen haklıdır tatlım baktın eşin onlara para kaptırıyo sende elınden al ıhtıyacım var de kenara at
ödesın o bi şekılde yetışemezse zaten yardımcıda olamaz
canım ne yapayım yoğunum bu ara ben. ama bak sen bu görümceyi falan fazla takıyosun. amaaan çok da tınn de geç. bebiş olsun görürüz kocanı biz. bak nasıl ilgi alaka olacak senle bebişe. maddi olarak da çok dikkat edecek çünkü evladının geleceğini düşünecek. sıkma sen canını:)
oğlun niye mızıklanıyo kii. ve sen öğretmeni niye sürekli arıyosun. bi sorunmu var. yardımcı olacağım bişey varsa diye soruyorum tatlım. hani belki ben anlayabilirim çocuğun psikolojisini eğer sorun varsa tabii
Canım kimyasal peeling yaptırıyorum her ay bir kere bu 2. oluyor
daha 4 seansım var ciltte leke iz hiçbişey kalmıyor
cilt soyuluyor alttan yeni cilt çıkıyor ve ben çok memnunum
geçen ay yaptırmıştım soyulduktan sonra cildime bir güzellik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?