Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben glissten çok memnun kaldım saçıma iyi geldi ama sonra nedense bıraktım.
tekrar alıcam şimdi. saç kremine nekadar bebeyağı koyuyorsun canım ölçü yazar mısın?

melodiii
kız kocen kuaför ve ağdaya getmiyon hee gitsene orda kızlar yapar beee

canım onlarda ağda yok çok büyük bir salon değil.
arkadaşım dediğim kız eşimin dükkanı varken beraber çalışmıştı eşimle.
benden küçük ama çok hünerli.
tırnak deseni filan yapıyor.
ona yaptırıcam. zamanım olmuyor oğlandan.
pazarları açmaya başlamış.
bu pazar eşim çalışmazsa giderim belki.

güneşşşş bu miroş nerde kız niye gelmiyo ki haberin var mııı?

kızlar oğlumun doğumgününde giydiğim elbisenin üzerinde bolerom var ya
kokteylde elbiseyle onu giysem nasıl olur?
birde ayakkabı ne giyeyim diye düşünüyorum ya babet yada topuklu giyeceğim
ama topuklu giyesem değiştirmem lazım.
çıkışta oğlanı almaya gidicem. topukluyla yokuştan inemem eve.

kadına dedımkı daha geçen gelmemde sureklı elın teldeydı aşkımda aşkım dıyordun
maske takmıştım dıo
polyanacılık oynamış ama okadarını ben bıle edemem yanı
eşimle aram kötuysede sessız kalırım göstermek zorunda değilsınkı demı

neyse bu dedı
kocem akşamları telını hemen kapatrdı ya cok yorgun olur uyyakalınca ben bakardım ya msj yada kız resımlerı bulurdum dedı
8 yıllık evlı ama küçük yaşta evlenmış benımle aynı
dedım salla yaaa öle bı adam için üzülme
h sonu babası almaya gelcekmış kızı
ve eşi kızı göstermem bıle demış
dedım suçlu o kanıt bul ve kızını sen gösterme asıl

bakem yaa bılemedımkı nolcekk

kizlar sizleti ozledim telden girdim hala seminerdeyim armutun birini koymuslar motor tamis gibi anlatyo yumurta getrseydim kafasina atardim...iyi bu sefer uykum gelmedi..mudur gelmese tuyerdim valla hade cavvvvv

ne peelingi kız anlat hemen

KOKOŞŞŞŞ

Canım kimyasal peeling yaptırıyorum her ay bir kere bu 2. oluyor
daha 4 seansım var ciltte leke iz hiçbişey kalmıyor
cilt soyuluyor alttan yeni cilt çıkıyor ve ben çok memnunum
geçen ay yaptırmıştım soyulduktan sonra cildime bir güzellik geldi

yok cnm yardım etmez kendi ne etcek o sömürmeyi sever hiç duymadım eşime para felan verdini bir verir kepçeyle götürürü o aman vermesin...cnm çok marka takılyo kredi kartlarını zor ödüyor kuaförü var paşa kızı 10dan önce inmez dükkanına öğleden sonra da trin trin dışarlarda akşmalarıda avm gezer...yanisi evle ilgilenen kaygana çcuklarına yemeği yapan evini temizleyen bir hizmetçi olmuş kaygana...kızı iyi kullanıyor onu bazen kavga ediyor onu kovuyor evden birkaç bizde kaldı kavgalarda geldi bende bişi demedi eşim gitti getirdi anasını ne diycen geçimsizler işte...benim yanımda kızını kötüler kızının yanında kızını över ....aman kaygana dengesiz kızıda ona çekmiş hakkediyor kızının ona yaptıklarını az bile yapıyor herkes hakkettini yaşar iizn vermesin oda...

öylemi düşünyosun tamam takmıyorum napim kara bulut gibi çöküyor hayatımıza onsuz günümüz geçmiyorki...bugünde yemekten geldik dengesiz on defa üstümdeki bluzu anne bak nasıl olmuş miraya ben aldım dedim kardeşi bilyo zaten anasına benim anneme hava atcak yaa kazağı çöpe atasım geldi haa....
bebeğim olsun onlara gidip gelmeyi azaltıcmda onlar benim eve çökcek o ayrı bebek sevdasına gelcekler belkide kalcaklar umarım çıngar çıkmaz o günlerde...
Eşimi tanımıyosun tapar ailesine oğlumla beni düşünürmü düşermi bize bilmem bu da bir umut ama...

kuzum aslında bende çok hevesleniyorum ama kimyasal iyi olmaz falan diyolar aklımı karıştırıyolar,, güzellik merkezinde falan mı yaptırıyosun sen ?

günaydın herkese canlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…