Kokoşş Hatunlar Kulübü

günes doğru mu anladım görümcen oğluna ojemi sürmüş?

ya bunlar niye böyle salak oluyor.
benimkide oğluma ciyaklamayı öğretmiş, sözde oyun yapıyor aklınca.
mesela onlar gelmeden bana da kızıp saçımı çekip bağırırdı ama ben hiç
oyun olsun diye bağırmadım. eşimde onu taklit etmişti.
yapma çocuğu sinir etme diye kızmıştım.
bide çocuğumu alıp bakacaklar köyde.
hayatta vermem yavrumu.

doğru anladım kuzm aynen ölee cıyaklamak ne kelıme bızmkııı acayıpp bagrp cagırmayı ogretıyor kocamn kız cocukla bırlıkte bagırıyorlar:):)düşün artık gerisini evin icnde durmak bıle ıstemıyorum oanda

yarın evlılık yıldönümümüzdıyın bakem neler edebılırım
bu arada kocem gece 1 gıbı gelıoo ona göre bişikler dıyın

bugun çarşıya gtcem
alt üst spor bı takım alcem bıde panduf alcem yada ayakkabı
hedıye tmm da gerısı

nan ben cok ruhsuz biriyim ha hıc ozel bişey yapmıyorumm. oyuzden kafam basmaz bu sorununn cevabına hihih:):)

aaa böcükk ya sevgili kitabı alsana netten bak bi.

benim çok hoşuma gidiyo güzel ve değişik bi hediye olurrr

nice senelere şimdiden bir yastıkta kocayın inşallahhhhh

ilk defa duyuyorum sen şu vicuda sürülen parlak saten fondoteni mi diyosun yaa yoksa?bende düğün ve nişanımda kullandım fıstık gibi yapıyo bacakları...

işte evet onun gbi bişey canım. kuru altın yağı deniyo buna. saça da sürülüyo. eczanelerde satılıyo diyolar ama ben görmedim hiç. bu ara nuxe ürünleri çok kalitelidir onu da söylim. biraz pahalı oluyo ama

sevgili kitabıda yap yaa evet güzel onlar hayatın dediği....pastada yap kalpli olsun..

sana küstüm bişiy sordum öbir tarafda cvp süperdi
bişiy demicem sana hıhhhh

ben eczaneden almıştım evet nuxe di galiba spreyli ama vücuda sürülyo benim bildiğim sosyetik büyük eczaneler satar...

80 TL felandı 2 sene önce nişana aldım sonrada düğündede kullandım görümce bacaklarıma bakıp bakıp süper görünyolar diyodu....Ajda pekkandan öğrenmiştim oda kullanıyormuş...

Hayatt özel mesajlarını siler misin

bu arada selam hanımlarr
güzel sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…