günaydın kokoşlar..
ben donuyorum bugun yaaa
gel ben senı ısıtayımmmmm bacummmmmmmmmm
burcuuuuu ısıtttt beni yavruuuuu kuşumm... dondum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı uğurlu olsun cnm umarım çok mutlu hayırlı bir birliktelik olur.
sen bizi dinlememişsin ama
umarım canım inşallah,
siyah kapalı ayakkabı aldım canım ya.cuma günü ölümle pençelendim,çok kötü olay yaşadım akşam canım .rugan alıcaktım ama numarası kalmamıştı o yüzden böyle bir ayakkabı aldım.
umarım canım inşallah,
siyah kapalı ayakkabı aldım canım ya.cuma günü ölümle pençelendim,çok kötü olay yaşadım akşam canım .rugan alıcaktım ama numarası kalmamıştı o yüzden böyle bir ayakkabı aldım.
esmoşş hoşgeldinn
burcu bende öpüyom seni kuzu
kızlarr bişiy anlatcam size
bana biş haller oluyorr
şincik birkaç gündür abur cubur cips yemeye başladım ki ben pek sevmem şaşırdım kendime
bide 2-3 gündür canım değişik yemekler istiyo resmen canım çekiyo napsam diye düşünüyom yapıncada hevesim geçiyo hiç yemeden
dün akşam örnek veriyim
canım yeşil mercimekli erişteli çoba istedi yaptım
sonra hiç yemeden ığyy dedim
mantarlı tavuklu kaşarlı yemek yaptım fırında sonrada pilav çekti canım yaptım
ee sonra onlardan yemek istemedim patates kızartması köfte makarna çekti canım
köfteyi yaptım onuda yemedim
az pialvla mantardan yedimmm acayip midem bulandı salatalıkçekti canım onuda yedim
kocam da diyoki o bu olanlardan habersiz
bu aralar iyi yemeye başladın halbuki yemem ya onun da dikkatini çekmiş
hamile misin ama reglimin 4, günü
noluyor bana yahuuuuuuu
kıs sen nıye pelt oldun annaaatttt bakmmmmmmm
dondum dondum kuzum hasta oldum oglumda hasta geceyı hastanede gecrdıkkhaftasonu dısarı adım atmadm oglm ıyılessn dıye
güneşş ömür iyi mi şimdi kreşe gönderdin miii
burcu öylemi dersin ama ben hiç olmamıştım böle sadece çikolata ister canım oda tatlıyı pek sevmedim den çok az parça bihter çik yerim
alya garusu boşalttm kutuyuuu sendn hala ses yok
bana gelde olur bacım hepte bole annatıgın tarzda seyler ceker makarna salatsı kısır kasrlı mantar felann ama sonra ıcım kalkarr canım tatlı ceker bende pek sevmem tatlıyı tatlı yerken tuzlu ceker tuzlu yerken ekşi bole bı tuaf olurum ne ıstedıgımı bılemem
alya garusu boşalttm kutuyuuu sendn hala ses yok
hımm akkbıyı görüp oyüzden kızdım zati...
leopar ceketli kızı beğendim kim o elbiseside çok yakışmış..cekettte güzel...akkabılarda uymuş.
güneşş ömür iyi mi şimdi kreşe gönderdin miii
burcu öylemi dersin ama ben hiç olmamıştım böle sadece çikolata ister canım oda tatlıyı pek sevmedim den çok az parça bihter çik yerim
ne karıstıtroyrsunuz ole kutu felannnnnnnn
gunaydınnnnnnnn sekerimmmmm
belli olmadı miroş, daha 2 aylık ki.. bence kızı olucak ama :))ooo hoşgeldin nassın nek_?
elifin bebeğin cinsiyeti belli oldumu senin tahminin ne bakam?
canım geçmiş olsun iknize de :26:dondum dondum kuzum hasta oldum oglumda hasta geceyı hastanede gecrdıkkhaftasonu dısarı adım atmadm oglm ıyılessn dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?