Kokoşş Hatunlar Kulübü

hayırlı uğurlu olsun cnm umarım çok mutlu hayırlı bir birliktelik olur.

sen bizi dinlememişsin ama

umarım canım inşallah,

siyah kapalı ayakkabı aldım canım ya.cuma günü ölümle pençelendim,çok kötü olay yaşadım akşam canım .rugan alıcaktım ama numarası kalmamıştı o yüzden böyle bir ayakkabı aldım.

esmoşş hoşgeldinn
burcu bende öpüyom seni kuzu

kızlarr bişiy anlatcam size
bana biş haller oluyorr
şincik birkaç gündür abur cubur cips yemeye başladım ki ben pek sevmem şaşırdım kendime
bide 2-3 gündür canım değişik yemekler istiyo resmen canım çekiyo napsam diye düşünüyom yapıncada hevesim geçiyo hiç yemeden
dün akşam örnek veriyim
canım yeşil mercimekli erişteli çoba istedi yaptım
sonra hiç yemeden ığyy dedim
mantarlı tavuklu kaşarlı yemek yaptım fırında sonrada pilav çekti canım yaptım
ee sonra onlardan yemek istemedim patates kızartması köfte makarna çekti canım
köfteyi yaptım onuda yemedim
az pialvla mantardan yedimmm acayip midem bulandı salatalıkçekti canım onuda yedim
kocam da diyoki o bu olanlardan habersiz
bu aralar iyi yemeye başladın halbuki yemem ya onun da dikkatini çekmiş
hamile misin ama reglimin 4, günü
noluyor bana yahuuuuuuu

hımm akkbıyı görüp oyüzden kızdım zati...

leopar ceketli kızı beğendim kim o elbiseside çok yakışmış..cekettte güzel...akkabılarda uymuş.

reglı donemlerınde de oluyor bazen bana canım cekıyor sonra mıgdem bulanıyor

güneşş ömür iyi mi şimdi kreşe gönderdin miii
burcu öylemi dersin ama ben hiç olmamıştım böle sadece çikolata ister canım oda tatlıyı pek sevmedim den çok az parça bihter çik yerim

Son düzenleme:
burcu öylemi dersin ama ben hiç olmamıştım böle sadece çikolata ister canım oda tatlıyı pek sevmedim den çok az parça bihter çik yerim

bana gelde olur bacım hepte bole annatıgın tarzda seyler ceker makarna salatsı kısır kasrlı mantar felann ama sonra ıcım kalkarr canım tatlı ceker bende pek sevmem tatlıyı tatlı yerken tuzlu ceker tuzlu yerken ekşi bole bı tuaf olurum ne ıstedıgımı bılemem

Son düzenleme:

anammm aynı kızzzzzz kısır da istedi canım bol ekşili kızdım kendime yapmadım

hımm akkbıyı görüp oyüzden kızdım zati...

leopar ceketli kızı beğendim kim o elbiseside çok yakışmış..cekettte güzel...akkabılarda uymuş.

amcamın kızı canım..elbiseyi hiç beğenmemiş,cumartesi sabahtan akşama kadar oturup ağladım dedi:)
bende beğendim elbisesi leopar ceketini nerden aldın deyince arkadaşından almış,bende öle almak istiyorum,hazırda bulunsun:)

gönderdım canım s abah ılaclarını ıcırdımm
ama içim hıc rahat dııl krestekılere guvenemedım ben ıcirdım ama onlra kapıda bırz hasta gıbı deyınce hemen sordular ılacı varmı dıye alısıklar işte bende bır garıbım:)):

ne karıstıtroyrsunuz ole kutu felannnnnnnn

ac kutusu sölim ne kaddan var içindee buğğcuu

üffff yoğun başladım haftaya
gunaydınnnnnnnn sekerimmmmm

ooo hoşgeldin nassın nek_?

elifin bebeğin cinsiyeti belli oldumu senin tahminin ne bakam?
belli olmadı miroş, daha 2 aylık ki.. bence kızı olucak ama :))
senin göbüş çıktı dimmi? kaç kilo oldun?

dondum dondum kuzum hasta oldum oglumda hasta geceyı hastanede gecrdıkk haftasonu dısarı adım atmadm oglm ıyılessn dıye
canım geçmiş olsun iknize de :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…