Kokoşş Hatunlar Kulübü

dondum dondum kuzum hasta oldum oglumda hasta geceyı hastanede gecrdıkk haftasonu dısarı adım atmadm oglm ıyılessn dıye
geçmiş olsun cnm şimdi nasıl kreşe göndermesydin bugün.

valla resimde görebildğim kadarı güzeldi yakından nasıl bilmem ama ceketi çok beğendim günlükte kullanılır kahveli kıyafetlerle...

Son düzenleme:

kırmızı var bendeeee açmaaaaaa açmaaaaaaaaa

üffff yoğun başladım haftaya

belli olmadı miroş, daha 2 aylık ki.. bence kızı olucak ama :))
senin göbüş çıktı dimmi? kaç kilo oldun?

canım geçmiş olsun iknize de :26:

nek hoşgeldın teşkkür ederimmm

miray bugun bırz daha ıyı gıbydı ayrıca krese daha cok guvenmeye basladım umarım benı yanıltmazlar kayganaylaa aram ıyı sayılmaz yemek donusu evlerıne cıktım cuma gunu sınr oldum herks mal gıbı suratsızzzz megersem kocem fırcalamıs hepsını ohh iyi olmuşş kaşınıyorlr buara yınee

geçmiş olsun cnm şimdi nasıl kreşe göndermesydin bugün.

valla resimde görebildğim kadarı güzeldi yakından nasıl bilmem ama ceketi çok beğendim günlükte kullanılır kahveli kıyafetlerle...

bende çok beğendim..evet kesinlikle çok hoş durur..

üffff yoğun başladım haftaya

belli olmadı miroş, daha 2 aylık ki.. bence kızı olucak ama :))
senin göbüş çıktı dimmi? kaç kilo oldun?

canım geçmiş olsun iknize de :26:

az çıktı cnm 4.ayı bitirdik 5.aya girdik artık maş.

50 kiloyum ama pek yakıştı beee ama bundan sonra çift çift alırmışım ben kendime sınır koydum artık börek mantı ekmek yasak ettim kendime...zaten bunlar hamallık.
bol bol meyve sebze tüketyorum ve tavuk...

iştahım çok açıldı valla tatlılar pastalar ohh ohhhh...hele yoğurda bir düştüm sorma...

bibğim maşallah sana ve paşana ama artık diyorumkı kıloyu takmasannn hamişlk başka bişi o kıloları nasılsa vercen hadı hıc veremedın spora gıdersın hihihih calısmaya devam edersn ztn kılo mılo kalmaz

ohh ohh iyi olmuş ...hakkediyolar azcık fırça yesinler helal kocana maş...

bugün dinlenseydi ondan gönderme dedim.

Bakın pek bişiy yok ama

aa link açılmıyo
limango -erotica mağazası

Son düzenleme:

kilo kalırsa platese giderim hemde parise giderim hergün veririm cnm doğru diyosun.

5 ay olduk güneş artık bebişime bişi olmaz düşme gibi dimi...

ohh ohh iyi olmuş ...hakkediyolar azcık fırça yesinler helal kocana maş...

bugün dinlenseydi ondan gönderme dedim.
YAAA
ADMAI DELIRTMISLER HAKlı olark oda sınrlenmıs vurmus kafayı yatmıss oh olsun hepsınıı ogluma surtk kontes oje surmusss kocamda gornce benm oglum ii.. mi diye fırcayı basmıs kocam ılk basta bana anlatmadı sonra dedıkı buaralr boyle seyler yapıcaklarr sakın sen sesını cıkarma dedı.

bende dedımkı kusura bakma erkek cocga nedemek böle bişi kaldıkı kız cocugm bıle olsa belli bir yasa kadr izin evrmem soncta kımyasal bişi zararlı kokusu aseton onun kokusu valla zekadan noksan ınsanlr dusunmedne böle seyler yaparlarr:):) dedım odaaa baya tepsndeydı sınırıı bagrms cagrms sonra yatmıs onlrda o uyanmadn sılmsler ojelerı ıyıkı ben gormedım azına mıcardım surtugun bakın nekdr sınrlendysm ılkdefa kufr ettım kızaaa

kilo kalırsa platese giderim hemde parise giderim hergün veririm cnm doğru diyosun.

5 ay olduk güneş artık bebişime bişi olmaz düşme gibi dimi...

olmaz allahn ıznyle bişi ama sen yınede tedbırı elden bırakma dıkkat et tabisiii

ayy şok oldum iyi sen tartışmamışsın ben olsam resmen kıyameti kopartır görümceyi tehdit bile ederdim...bak işte bende fevriyim laf sölemeden duramam eşimde belki ondan onları savunmaya geçiyor hep bana ....ne slak şu görümcen yaaa...
evet bu ay da çok dikkat edicem.

kuzum ben gormedım yemekten gıttgimde herksin suratı asıktı ne bu herks olu gıbı dedım hastayız falan dedıler emrede suratsızdı eve gıdınce soledı sen sesını cıkarma bılmıyormus gıbı davran dedı bendeee ii deıdm o soleyecegını sölemiş bazen böle yapmak lazım iyide oldu ben gorseydım oracıkda mıcıverırdım herlde ne demek yaa en cok kızdgm sevmdgm sey allah ıslah etsın analı kızlı bunları!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…