kız bal zencefil tyiom akşam yatmadan cıxxx..
yok etki etmiorr
kızlar eşinizden yapacağınız herşey için izin alıyomusunuzu????
Bunuda beğendim ama yaaaaaaaaa
BU NASIL SORUYOM SİZE
hoşbuldum kızlar iş yerindeki arkadaşım bana üç tane kitap getirmiş çok mutlu oldummmm
günaydın şekerim..
anam yorulmadınmı şu totoyu sallamaktan
hoşbuldum kızlar iş yerindeki arkadaşım bana üç tane kitap getirmiş çok mutlu oldummmm
hoşbuldumm bitanemmhoşgeldin hayat kızzz
hangı kıtapları getırmıs kıs
hoşbuldumm bitanemm
ya ben mesnevi kitaplarına bayılıyorum mevlana ve şemsi tebriz getirmiş ,, aşk beni sende ödürdü, aşkın gözyaşları,, biride namazı dosdoğru kılmak..
şu anda aşkın gözyaşları 1 ve 2 elimde okumaya çalışıyom
heeeeeeeee bu aralar sallamak ıyı gelıyor bacım salla gıtsın
bi arkadaşım nişanlandı dün onunla konuştum diyorum cts gündüz arkadaşlarla kafeye gitcez diye dur bi sorayım dedi sonra sordu izin vermemiş o beni size bi akşam getircekmiş diyo nası şaşırdım ya çocukluk arkadaşımla izin vermedi diye görüşemiyorumm =((
şu anda aşkın gözyaşları 1 ve 2 elimde okumaya çalışıyom
nası güzel mi??????
evet inşallah öyle olacak canımtatlım yaa ne güzel her güzel gün birararda
allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin inş
süper gece sizi bekliyo desene
hadi hyrlısı bakalımmm
bi arkadaşım nişanlandı dün onunla konuştum diyorum cts gündüz arkadaşlarla kafeye gitcez diye dur bi sorayım dedi sonra sordu izin vermemiş o beni size bi akşam getircekmiş diyo nası şaşırdım ya çocukluk arkadaşımla izin vermedi diye görüşemiyorumm =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?