Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar eşinizden yapacağınız herşey için izin alıyomusunuzu????

yok almıyorum ben nolduki:)
ama dun 3 tane kremı gorunce delirdiii her bırınn ustundekı fıyat etıketı 60 kusur olunca hihihih:):) arada sormak lazımm yada onu hazırlamak yapıcan seylere

bi arkadaşım nişanlandı dün onunla konuştum diyorum cts gündüz arkadaşlarla kafeye gitcez diye dur bi sorayım dedi sonra sordu izin vermemiş o beni size bi akşam getircekmiş diyo nası şaşırdım ya çocukluk arkadaşımla izin vermedi diye görüşemiyorumm =((

hoşbuldumm bitanemm

ya ben mesnevi kitaplarına bayılıyorum mevlana ve şemsi tebriz getirmiş ,, aşk beni sende ödürdü, aşkın gözyaşları,, biride namazı dosdoğru kılmak..

şu anda aşkın gözyaşları 1 ve 2 elimde okumaya çalışıyom

heeeeeeeee bu aralar sallamak ıyı gelıyor bacım salla gıtsın

izin almak demıyelımde ona ben mutlaka haber verrım hayatım suraya gıtcm sunlr sunlr gelcek falan yoksa adam ters teper vallaaa öle bası bos olmaz ama oda hayr gıdemezsın demedı hıc bugune kadr

tatlım yaa ne güzel her güzel gün birararda
allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin inş
süper gece sizi bekliyo desene
evet inşallah öyle olacak canım

hadi hyrlısı bakalımmm

amin canım

yok artıııııık!!! o ne bee. aşkım bana herşeyi söyler haber verir. ben de önemli bişey yapacaksam söylerim ama onun sağı solu belli olmuyo bi anda yanıma geliyo o yüzden söylüyorum eğer uzun süreliğine gidiyosam bi yere haber veriyorum.çünkü çıkıp geldiği olmuştu boşuboşuna. ama asla karışmaz keyfine bak sen bilirsin canım falan der.

ilk zaman lar oluyo tabi böle şeyler
adamına göre değişir tabi
sonra alışır
daha cicimayları

bnm kocamda ilk evlendiğim yıllar..

izin vermezdi haytçım..

ne zman arkadaşlarım bana gelirler tanışrılar...

yada biz beraber gider ailecek tanıştırırım ozman.. söyler ve giderdimmm...

her erkek bir olmuyor malesef.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…