Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar mıraya dıyın acil bana adresını msj atsınn

cıkmak zorundammm
özel msj atsın kargo yolluycammm

sakın unutmasın emı

kızlar ben size bir kitap önermek isiyorum. bebiş bekleyenler, isteyenler ya da çocuğu olanlar için. gerçekten çok iyi bir kitap:
Çocuğunuzun İlk 6 Yılı - Haluk Yavuzer

biz bide çocukluk arkadaşıyız ya ayrıldığımı duymuş kız daha dün arıyo aa çok üzüldüm diye...

kızlar ben size bir kitap önermek isiyorum. bebiş bekleyenler, isteyenler ya da çocuğu olanlar için. gerçekten çok iyi bir kitap:
Çocuğunuzun İlk 6 Yılı - Haluk Yavuzer

ayyy ne güzel kız öner öner böle şeyler
saol balım yaa
bi bakalım nette var mı

biz bide çocukluk arkadaşıyız ya ayrıldığımı duymuş kız daha dün arıyo aa çok üzüldüm diye...

o nasıl çocukluk arkadaşı yahuu. ben çocukluk arkadaşlarımla sürekli görüşürüz her gün konuşuruz. biri evli hatta. nişanım olduğu zaman bi gün önceden geldi uğraştı benimle koşturdu bi dünya gecede yanımda kaldı diğer gün nişanım oldu etrafı toparladık birlikte gece kocası geldi aldı. sağolsun hiç bişey de demedi adam.

ayyy ne güzel kız öner öner böle şeyler
saol balım yaa
bi bakalım nette var mı

vardır hayatım. çok iyi bir kitap. altı yaşına kadar başucu kitabı olabilecek nitelikte

gunessss omurcuk nası oldu annem

çok mutsuzz yaaa pofff:):)

dun aglams babasına gıtmemıss oynuyorm dıye babanneden bana geldı aldım sakınlştırdım arabada. evde elımden tuttu ole gezdıkkk odaları iş yaptık yemek hazırladıkk hastalıgınaa verıyorum ama.

kresde olumsuz etkılemıs olabılırr gerçi babanne alırken mutlu goruyormus onu kreste ıyı dıyor ama . bakalım burnuda yara olmus sanırm cok sılmısler ondanda sıkıntı yapmıs olabılır.

biryerde yanlış yapıyoruz ama nerde bukadar sıkayet etmemmız normal deıl ee gece kalktı bıton agladı sutu gelene kadar attı kendını yerden yere sutu geldı ıctı uyudu.

sabah yıne bıton agladı hiçbirsey istemedı meme dıye agladı sutum yok ama meme verdım onaaa ole duruyor cıgara gıbı agzında tutyor ıse bıle gec kaldım ömürtoşun gonlunu yapayım dıye kızlar napcam bılmıyorum. acaba

benmı abartıyorum. cocuğiii olanlar lutfen yardım!!! kırmızı alarmmm!!

burcu salla totoyu bu sogukta ısınıyorsun ondan dimiğğğ:)

canım iki yaş sendromunu atlattımı belkı ondandır yada hasta oldugundan huzursuzlanıyordur sımdı yenı bı duzenede uyum saplama surecıne gırdı kolay degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…