evet ama buralar okuyamadım yedınden devam etcem
buğğcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
alun değiştirdim çok laf ettiniz totoma elimde 2 tane daha var sırada
cıxxxxxxxxxxxxxxxx
beğenmedimmm
canım iki yaş sendromunu atlattımı belkı ondandır yada hasta oldugundan huzursuzlanıyordur sımdı yenı bı duzenede uyum saplama surecıne gırdı kolay degıl
alun değiştirdim çok laf ettiniz totoma elimde 2 tane daha var sırada
ya işte 1 yasını doldurdu huyszlanmaya ozmn baslaıd ben 1 yasına kadar cok sıkıntı cekmedım ne gaz ne mızmızlık rahattık:):)
doktora anlatmaya baslaynca 2 yas sendromu dedı bu nasıl bişi yaaa 5 senemı surckk:):) erken baslamıs guyaa pofff sacma bence kız ama dedgn gıbı duzneıde degstı
çok seksüüü
gecen konusmustuk dımı bıtrkac onerı yasmıstım sana sendromla ılgılı
selam kızlar işle ilgili laf yedim cnm sıkıldı odamdaki bayan bişe dedi işle ilgili tabee ben projeyi okumadım ne salağım bilgim yoktu yorum yaptım...
Ahh ben işi çok salladım bu kk ya daldım dalalı işimi savsakladım...:26:
ya ne bilem..
bak spiralı taktırdım 15 gun yasakk..
bir 15 gun daha beklerim.. aklıma bile gelmior...
ya mıro foto eklemstım pofff
güneş oda çok güzel kızın olnca kullanabilir nekadar ayrıntılı bunu erden aldın ne fiyata?
hepsi işine yaradımı bu mobilyaların..
güneşiim naber[/QUOTE]hoşgeldınnn
sorma hem de ne heyecan. gerçi kocem benden heyecanlı. tüm gece uyumadı. saat üçte bi baktım yanıma damladı hemen:)) offf üç gün de geçmiyo napim diyo bana. cuma akşamı kınam olacak canım. evde olacak öyle büyük bişey istemedik. cumartesi de düğün olacak yılbaşı gecesi yani. düğünümüz bir otelin balo salonunda olacak. akşam saat yediden sabahın dördüne kadar eğlencez. yemeli içmeli herkes ne isterse onu yiyecek. hem yılbaşı hem düğün hemde bir ocak kocişle benim doğumgünümüz. çok özel bi gece olacak inşallah
Allah mutlu mesut etsin cnm....
ne güzel düğün zmanı telaşı...hiç birşeye geril sinirlenme olurmu sonraları aklında kalır üzülürsün herşeyi rahat ve sakin kafa ile hallet...
bizimle gelinlik kına vs. hiç bişi paylaşmadın ama
ya nezaman yazdın kısss cabbuk tekrar yazzz!
miroşş ..
böcük seni arıyorr.. adres bilgileri için
patlıcanı almış sanırsamm
bacum bayag oldu gerılerde kalmıstırr
ayyy canım yaaa çok ciddi bi konu mu
üzme kendini
ama biz özlüyoz seni yaaaaaa
e dedi garu sana döfelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?