Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım iki yaş sendromunu atlattımı belkı ondandır yada hasta oldugundan huzursuzlanıyordur sımdı yenı bı duzenede uyum saplama surecıne gırdı kolay degıl

ya işte 1 yasını doldurdu huyszlanmaya ozmn baslaıd ben 1 yasına kadar cok sıkıntı cekmedım ne gaz ne mızmızlık rahattık:):)

doktora anlatmaya baslaynca 2 yas sendromu dedı bu nasıl bişi yaaa 5 senemı surckk:):) erken baslamıs guyaa pofff sacma bence kız ama dedgn gıbı duzneıde degstı

alun değiştirdim çok laf ettiniz totoma elimde 2 tane daha var sırada

çok seksüüü

gecen konusmustuk dımı bıtrkac onerı yasmıstım sana sendromla ılgılı

selam kızlar işle ilgili laf yedim cnm sıkıldı odamdaki bayan bişe dedi işle ilgili tabee ben projeyi okumadım ne salağım bilgim yoktu yorum yaptım...

ahh ben işi çok salladım bu KK ya daldım dalalı işimi savsakladım...:26:

ayyy canım yaaa çok ciddi bi konu mu
üzme kendini
ama biz özlüyoz seni yaaaaaa

e dedi garu sana döfelim

Son düzenleme:
ya ne bilem..

bak spiralı taktırdım 15 gun yasakk..

bir 15 gun daha beklerim.. aklıma bile gelmior...

spiral durumu geçsin o süreçte bir kendini inzivaya çek düşün kararlar al...

kafanda düşündüğün negatifleri bir kağıda yaz eşinle ilgili onları onunla konuş sonra hangisini pozitife çevirmişssin ona bak....

sende bişiler yap tabee adam yavaş yavaş değişecektir kütükten direk pamuğa dönüşmesiini bekleme tabeee

ama eminim seni seviyors bazı durumlarda farklılaşma olacaktır yeterki sen ona kafandakileri ifade edebil...seni etkilediğini ve geceyi bile etkilediğini söle bunu ciddi bir ortamda konuş onunla.

güneş oda çok güzel kızın olnca kullanabilir nekadar ayrıntılı bunu erden aldın ne fiyata?

hepsi işine yaradımı bu mobilyaların..

canım saol zaten sonraısndada kullanılır dıye aldımm..bidaha cocum olursakı suan tabısı dusnmuyorum onnda park yatagı olcak bu odaya ılave olcak ortak odayı kullanırlar onuda dusundum tabı.

benim olay bıraz ınattı sırf oyuzden bukadr parca aldırdım yatagında hala yatmıyor oglum park yatakta yatıyor yanmzda yaza alıstırcam ınsallah ama tum dolaplar gordugn gıbı full dolu. yani cocugn esyalrını benm odamda koyack yer yoktu almısken hepsı olsun dedım. daha ıyılerı sızın olsun.
bende bir yatak bırde dolap yeterli aslında ama işte deıdmya benmkı bır ınattı boşada gıtmedı:)

güneşiim naber[/QUOTE]

iim cnm senı sormalı az takılıyorsunnn buraalra

Allah mutlu mesut etsin cnm....

ne güzel düğün zmanı telaşı...hiç birşeye geril sinirlenme olurmu sonraları aklında kalır üzülürsün herşeyi rahat ve sakin kafa ile hallet...

bizimle gelinlik kına vs. hiç bişi paylaşmadın ama

miroşş ..

böcük seni arıyorr.. adres bilgileri için

patlıcanı almış sanırsamm

ayyy canım yaaa çok ciddi bi konu mu
üzme kendini
ama biz özlüyoz seni yaaaaaa

e dedi garu sana döfelim

cok cnm sıkıldı hemde aramız iyidi demek beni kıskanıyor...direk ters bi şekilde müdürün yanında projeyi okumadımı ima etti...

şöle biz proje için toplandık bende bir fikir attım ortaya dönüp sen projeyi okusaydın bilirdin bi göz gezdirmedin işte bilirdin nere ne yazılcanı diye...

müdürüm duydu bişe demedi....ama cnm sıkıldı bende dedim yazıcım yok bilyosun indiremedim (bu doğru yok yazıcım)

Döndü: sen bana nezman indir ...abla ben okucam dedinde ben indirmedim....

dedim seminere giderken dedim print et bana diye sen gerek yok dedin yaaa....(buda doğru)

oda boşversen miray sen bana print et dicen ben etmicem tekrar söleseydin ederdim dedi oha oldummmmm valla resmen bu kadınla bizim aramız iyidi üstelik...

keşke ebnde isteseydim diretseydim bana projeyi indirirmisin die laf yemezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…