evet bencedee yorulursun soncta ev ortamı kalkcn hızmet etcen vs vs zor iş bence ev botların sıksa gıy derım guzel olmak ıcın ılla topuklu gıymeye gerenkk yok
ama elbısenın altına olmaz sanırım onlar elbısede dıretıyorsann altına daha duz bir terlik yada ev ayakkabısı secebılırsın :):)
banada melekler ve şeytanları onermıslerdı gecen alcaktım kocem aldırmadı
miray aldım adresı yolluycam cnm msj kutumdolu yazamadm
alyacım benimm
ya bide gelen arkadaşların eşleri çok kokoş değil böle biraz rahat tipler yanlarında çok parlamasam iyi olur sanırımbide ben biliyorum hiç bişeye el atmazlar topuklularla maf olurum sanırm
hoşbulduk güneşim kızlar bişi sorucam size
yılbaşı akşamı bizim evde 3 çift olucaz ev sahibi olduğum için bana çok iş düşücek elbise ile toğuklu terlik mi giysem yksa darpaça siyah pantolan mavi v yaka triko bide ev botlarımı mı giysemsaçımı at kuyruğu yaparım diyorum makyaj yapıcam ama abartmicam tabi sizce
onu bende okuyorum canım allah nasip etsin bitirmeyi inşallah ,,kuranın türkçe mealini okuyorum once onu bıtır dedı sımdı alırsan okumazsın buna heveslenırsın dedı ısrar ettım ama hıhhh
selam kızlar işle ilgili laf yedim cnm sıkıldı odamdaki bayan bişe dedi işle ilgili tabee ben projeyi okumadım ne salağım bilgim yoktu yorum yaptım...
Ahh ben işi çok salladım bu kk ya daldım dalalı işimi savsakladım...:26:
kızlar ben biraz işe bakıyım konuşuruz yine girerim ben....
miyaba kızlar
sağol hayatım çok şık durcak mutfağımda teşekkürler....boşalttım kutumuda...
ben geçen sene şık yünlü bir elbise giymiştim gayette güzel iş yaptım ev akkabılarım vardı mavi elbise altına onlarda çok rahattı rahat bir elbise ise güzel olur ama topukluyu unut...
Ben hepünüze kustum ahanda kustum
Ben hepünüze kustum ahanda kustum
alyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
noldu bitanem kim netti sanaa
aha bu yukardakı karulara alya gunes bocuk benı burda sap gıbı bırakıyorlar kendılerı dıger topıkde cene calıyor
aha bu yukardakı karulara alya gunes bocuk benı burda sap gıbı bırakıyorlar kendılerı dıger topıkde cene calıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?