Kokoşş Hatunlar Kulübü

iim cnm senı sormalı az takılıyorsunnn buraalra[/QUOTE]

evet çok güzel bahtı güzel olsun ömürün..

bende bak şunu gördüm çok şirin dimi...

cnm sıkıntı yapma bukadarrrr olur böle seylerr hamişşn senn dıkkatın dagılabılır vs. arada bende bole hatalayapabılıyorumm bukdr abartılck bişi yok o onn ayaıbı tabıssııı

cnm sıkıntı yapma bukadarrrr olur böle seylerr hamişşn senn dıkkatın dagılabılır vs. arada bende bole hatalayapabılıyorumm bukdr abartılck bişi yok o onn ayaıbı tabıssııı

bu kadınla aram iyi hatta onun salak 3 sayflık diyetini bile çevirdim bütün gün uğraşıp beni çok üzdü...
bunu neden yaptı bilmiyorum kendini üstün görmek için egosu var demekki....

miroşş üzülme lütfen yaaaaa
ama inan bende bu aralar bu kk yüzünden dikkatsizleştim mi ne
toparlanmam lazım
bağımlılık yaptı nen

iim cnm senı sormalı az takılıyorsunnn buraalra

bende bak şunu gördüm çok şirin dimi...Eki Görüntüle 315110 [/QUOTE]

evet canım bılıyorum bunuda cok tatlı benceee mutalaka buyuyuncede kullanabıleckmmı ona dıkkat et mesela ben bızım odanınn köpeklerını belli bir donem sonra cıkarcam buyyunce genc odası yapcam haa tabı ozamana saglam kalırsaaaa :):)

bu kadınla aram iyi hatta onun salak 3 sayflık diyetini bile çevirdim bütün gün uğraşıp beni çok üzdü...
bunu neden yaptı bilmiyorum kendini üstün görmek için egosu var demekki....

evet boşver iyi olmuş işte gercek yuzunu gormussunnn

ben bu tıp ınsanların gercek yuzunu gorunce uzulmuyorum sevınıyorumm

erken onlemımı alırım ona göre

fazla muhattap olmamay bak sende
artık:)

toparlanmam lazım
bağımlılık yaptı nen

evet benımde aynen öleee

mirayyy o oda çok şrin çok güzel :)

nabersiniz kızlar

hoşgeldın:)

hoşbulduk güneşim kızlar bişi sorucam size
yılbaşı akşamı bizim evde 3 çift olucaz ev sahibi olduğum için bana çok iş düşücek elbise ile toğuklu terlik mi giysem yksa darpaça siyah pantolan mavi v yaka triko bide ev botlarımı mı giysem saçımı at kuyruğu yaparım diyorum makyaj yapıcam ama abartmicam tabi sizce

hoşgeldin tatlım
ben tabisi kokoşluktan ince topuktan tabiki yanayım ama
çok da yorulursun kıyamam yaaaa

hoşgeldin tatlım
ben tabisi kokoşluktan ince topuktan tabiki yanayım ama
çok da yorulursun kıyamam yaaaa

evet bencedee yorulursun soncta ev ortamı kalkcn hızmet etcen vs vs zor iş bence ev botların sıksa gıy derım guzel olmak ıcın ılla topuklu gıymeye gerenkk yok

ama elbısenın altına olmaz sanırım onlar elbısede dıretıyorsann altına daha duz bir terlik yada ev ayakkabısı secebılırsın :):)

toparlanmam lazım
bağımlılık yaptı nen

ben bazen geç gircem öğle arası yada akşma doğru girzem artık dikkat etcem...ama öyle yaptı ya gözümden düştü.

alyacım benimm
ya bide gelen arkadaşların eşleri çok kokoş değil böle biraz rahat tipler yanlarında çok parlamasam iyi olur sanırım bide ben biliyorum hiç bişeye el atmazlar topuklularla maf olurum sanırm

yok güneşim ev botunu siyah dar paça pantolumun altına giycem üzerine defactodan mavi v yaka triko almıştım onu giyer saçımıda at kuyruğu yaparım diyorum elbisenin altına giymem ki o botu

mirayyy o oda çok şrin çok güzel :)

nabersiniz kızlar

sağol cnm darısı başına sende alırsın böle şeler...

bende bak şunu gördüm çok şirin dimi...Eki Görüntüle 315110

evet canım bılıyorum bunuda cok tatlı benceee mutalaka buyuyuncede kullanabıleckmmı ona dıkkat et mesela ben bızım odanınn köpeklerını belli bir donem sonra cıkarcam buyyunce genc odası yapcam haa tabı ozamana saglam kalırsaaaa :):)[/QUOTE]

dolapla şifon yeri kullanır yaaa zaten diğeri kullancanda ona yeni büyük dolabı alırım bunlarda kardeşine kalır...

o hep böyleydi aslında ben iyi niyetlidim eminim

Artık çok samimi olmıcam kalbimi çok kırdı öyle demesimi gerekyodu ama içimden neden böyle davrandın demek geliyo ama bu seferde önemsemiş olduğumu düşüncek kendini.

ozaman en dogru secım dar paca pantolon bende olsam onu tercıh ederdım cunku eve mısafir geldıgındeee mahvoluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…