canım saol zaten sonraısndada kullanılır dıye aldımm..bidaha cocum olursakı suan tabısı dusnmuyorum onnda park yatagı olcak bu odaya ılave olcak ortak odayı kullanırlar onuda dusundum tabı.
benim olay bıraz ınattı sırf oyuzden bukadr parca aldırdım yatagında hala yatmıyor oglum park yatakta yatıyor yanmzda yaza alıstırcam ınsallah ama tum dolaplar gordugn gıbı full dolu. yani cocugn esyalrını benm odamda koyack yer yoktu almısken hepsı olsun dedım. daha ıyılerı sızın olsun.
bende bir yatak bırde dolap yeterli aslında ama işte deıdmya benmkı bır ınattı boşada gıtmedı:)
güneşiim naber
cok cnm sıkıldı hemde aramız iyidi demek beni kıskanıyor...direk ters bi şekilde müdürün yanında projeyi okumadımı ima etti...
şöle biz proje için toplandık bende bir fikir attım ortaya dönüp sen projeyi okusaydın bilirdin bi göz gezdirmedin işte bilirdin nere ne yazılcanı diye...
müdürüm duydu bişe demedi....ama cnm sıkıldı bende dedim yazıcım yok bilyosun indiremedim (bu doğru yok yazıcım)
Döndü: sen bana nezman indir ...abla ben okucam dedinde ben indirmedim....
dedim seminere giderken dedim print et bana diye sen gerek yok dedin yaaa....(buda doğru)
oda boşversen miray sen bana print et dicen ben etmicem tekrar söleseydin ederdim dedi oha oldummmmm valla resmen bu kadınla bizim aramız iyidi üstelik...
keşke ebnde isteseydim diretseydim bana projeyi indirirmisin die laf yemezdim...
cnm sıkıntı yapma bukadarrrr olur böle seylerr hamişşn senn dıkkatın dagılabılır vs. arada bende bole hatalayapabılıyorumm bukdr abartılck bişi yok o onn ayaıbı tabıssııı
iim cnm senı sormalı az takılıyorsunnn buraalra
bu kadınla aram iyi hatta onun salak 3 sayflık diyetini bile çevirdim bütün gün uğraşıp beni çok üzdü...
bunu neden yaptı bilmiyorum kendini üstün görmek için egosu var demekki....
miroşş üzülme lütfen yaaaaa
ama inan bende bu aralar bu kk yüzünden dikkatsizleştim mi ne
toparlanmam lazım
bağımlılık yaptı nen
mirayyy o oda çok şrin çok güzel :)
nabersiniz kızlar
KURANIN TÜRKÇE MEALİNİ okuyorum once onu bıtır dedı sımdı alırsan okumazsın buna heveslenırsın dedı ısrar ettım ama hıhhh
kızlar mıraya dıyın acil bana adresını msj atsınn
cıkmak zorundammm
özel msj atsın kargo yolluycammm
sakın unutmasın emı
hoşbulduk güneşim kızlar bişi sorucam size
yılbaşı akşamı bizim evde 3 çift olucaz ev sahibi olduğum için bana çok iş düşücek elbise ile toğuklu terlik mi giysem yksa darpaça siyah pantolan mavi v yaka triko bide ev botlarımı mı giysemsaçımı at kuyruğu yaparım diyorum makyaj yapıcam ama abartmicam tabi sizce
hoşgeldin tatlım
ben tabisi kokoşluktan ince topuktan tabiki yanayım ama
çok da yorulursun kıyamam yaaaa
miroşş üzülme lütfen yaaaaa
ama inan bende bu aralar bu kk yüzünden dikkatsizleştim mi ne
toparlanmam lazım
bağımlılık yaptı nen
evet bencedee yorulursun soncta ev ortamı kalkcn hızmet etcen vs vs zor iş bence ev botların sıksa gıy derım guzel olmak ıcın ılla topuklu gıymeye gerenkk yok
ama elbısenın altına olmaz sanırım onlar elbısede dıretıyorsann altına daha duz bir terlik yada ev ayakkabısı secebılırsın :):)
mirayyy o oda çok şrin çok güzel :)
nabersiniz kızlar
sağol cnm darısı başına sende alırsın böle şeler...
evet çok güzel bahtı güzel olsun ömürün..
bende bak şunu gördüm çok şirin dimi...Eki Görüntüle 315110
evet boşver iyi olmuş işte gercek yuzunu gormussunnn
ben bu tıp ınsanların gercek yuzunu gorunce uzulmuyorum sevınıyorumm
erken onlemımı alırım ona göre
fazla muhattap olmamay bak sende
artık:)
evet benımde aynen öleee
hoşgeldın:)
alyacım benimm
ya bide gelen arkadaşların eşleri çok kokoş değil böle biraz rahat tipler yanlarında çok parlamasam iyi olur sanırımbide ben biliyorum hiç bişeye el atmazlar topuklularla maf olurum sanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?