burdayım kısssssssssss
aaa bu neayy alyaa garusu bız hobit galduk yürü bacum gıdelım bizz bunlarda degıstırsınler tıopicin adını uzun hanımlar topici dıye hıhhhh
Bende 50 kıloyum buarada herks yazms bend e yazam hıhhh
Yok alamadım yaaa
Mamam yiyorum artık ama banamısın demiyo 49 dum 47 oldum yakında kaybolcam artık
Sen kaç oldun Yavru nan çok adüü garusun haa o eski gelinlikli resim falan filan niye ben seni hiç görmedim herkez görmüş boy boy resimleri
Işıgın ferin gitmişti Burcum bi an gittin sandım
haVA YAPMAN NAN 1.70 LİKLER HIHHHHHHH
kıskanma nüffen çalış seninde olur
Ben şişko olmak istiyorum geçen gün dışarı çıktım rüzgar vardı baya cuma günü resmen uçtum geri geri gidiyodum durduramadıum kendimi bi adam tuttu kolumdan durdurdu
Biraz bekledim rüzgar geçsin diye
garu dediğin az ele avuca gelicek datlummmmmmm
öyle bu burcu garusuu resımlerını yayınlıyor bırgorsen ne fotoları varrdı bıara ooyyoyyyy
buarada sende cok zayfmıssn yaaa
heee benım adamda ole dıyorr ılk evlendıgımızdee cok zayıladım sırf kemık ustarfım otoban kımın olmustu gogus moğus yok totoda gıtmıs kemıklerı kalmıstı adam dıdd bu neeeeeeeee istemem de ıstememmmm na pıyorsan yap kılo al dedı nannn yıyom yıuom alamıyom aksıne usteledıkce verıyomm amaannn bı kafaya taktım sorma adam dıyor gıt kemıgın batıyor dıyor sonran kendılıgınden aldımm
Kıskanma nüffen çalış seninde olur
Ben şişko olmak istiyorum geçen gün dışarı çıktım rüzgar vardı baya Cuma günü resmen uçtum geri geri gidiyodum durduramadıum kendimi bi adam tuttu kolumdan durdurdu
biraz bekledim rüzgar geçsin diye
hahhayyy yavrum beeee
korktu adam elden gitcek
bİ TANE KOYMUŞTU ONU GÖRDÜM AMA UZAKTANDIYakından göremedim
Malesef çok zayıfımKilo alamıyorum ben
selam kızlar....
hevukum bebekim senmi geldin...
kızlar ana binaya taşınıyoruz oyüzden toplanmaktayız...:26:
anabinada allahtan ofis çok kalabalık olmıcak ama müdür le aramda bir cam olucak artık kaçbildiğim kadar gelir giderim miniltirim pencereyi..iş varken gelemem tabi..
bakalım yeni gelen 2 kişi nasılmış biri kızmış öğrendim ben gibi hamileymiş güzel bir kız hahahahaofise 2 hamile...
diğeri erkekmiş kim bilmem artık gelince görcez ben ofiste hemen cam tarafını kaptım tabii....yine gelcekler hiç kusurabakmasın hıhhhh
tabı naannn soyununca adammm halvetten kaçıyordu
heee benım adamda ole dıyorr ılk evlendıgımızdee cok zayıladım sırf kemık ustarfım otoban kımın olmustu gogus moğus yok totoda gıtmıs kemıklerı kalmıstı adam dıdd bu neeeeeeeee istemem de ıstememmmm na pıyorsan yap kılo al dedı nannn yıyom yıuom alamıyom aksıne usteledıkce verıyomm amaannn bı kafaya taktım sorma adam dıyor gıt kemıgın batıyor dıyor sonran kendılıgınden aldımm
mirayyyy nasılsın göbiş büyüdümü paşa ne yapıyor
desn bile iananmam kimse kaçmaz
paris aşkına
miray tatlım oğluşunmu oluyoooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?