Kokoşş Hatunlar Kulübü

aaa bu neayy alyaa garusu bız hobit galduk yürü bacum gıdelım bizz bunlarda degıstırsınler tıopicin adını uzun hanımlar topici dıye hıhhhh

Bende 50 kıloyum buarada herks yazms bend e yazam hıhhh

garu dediğin az ele avuca gelicek datlummmmmmm

pacum denk gelmeemıssınnn kısma yaaa bi dakkaa sen benı dıger topikde gormustun unuttunmu yoksaaa
ben 52-53 arasında gıdıpp gelıyom bacımm

haVA YAPMAN NAN 1.70 LİKLER HIHHHHHHH

Kıskanma nüffen çalış seninde olur
Ben şişko olmak istiyorum geçen gün dışarı çıktım rüzgar vardı baya Cuma günü resmen uçtum geri geri gidiyodum durduramadıum kendimi bi adam tuttu kolumdan durdurdu
biraz bekledim rüzgar geçsin diye

nasın çalışıyım nan
allah vergisi bu töbe kul yapısı deelll
hoşgeldşn bu arda

garu dediğin az ele avuca gelicek datlummmmmmm

heee benım adamda ole dıyorr ılk evlendıgımızdee cok zayıladım sırf kemık ustarfım otoban kımın olmustu gogus moğus yok totoda gıtmıs kemıklerı kalmıstı adam dıdd bu neeeeeeeee istemem de ıstememmmm na pıyorsan yap kılo al dedı nannn yıyom yıuom alamıyom aksıne usteledıkce verıyomm amaannn bı kafaya taktım sorma adam dıyor gıt kemıgın batıyor dıyor sonran kendılıgınden aldımm

hahhayyy yavrum beeee
korktu adam elden gitcek

ALLAHIM bızım iş yerındekiler gecen sene cebıne taş koyalım dıyorlardııııı

selam kızlar....

hevukum bebekim senmi geldin...

kızlar ana binaya taşınıyoruz oyüzden toplanmaktayız...:26:

anabinada allahtan ofis çok kalabalık olmıcak ama müdür le aramda bir cam olucak artık kaçbildiğim kadar gelir giderim miniltirim pencereyi..iş varken gelemem tabi..

bakalım yeni gelen 2 kişi nasılmış biri kızmış öğrendim ben gibi hamileymiş güzel bir kız hahahaha ofise 2 hamile...

diğeri erkekmiş kim bilmem artık gelince görcez ben ofiste hemen cam tarafını kaptım tabii.... yine gelcekler hiç kusurabakmasın hıhhhh

hoş gedunnnnn yafrummmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

Benim herüf te diyoki böyle çok iyi yaşlanınca kilo alırsan veremezsin şişman olusun gelecegi düşünüyo
Ayyy ne kadar zayıfsın diyenlere karşı koruyo benii Allahtan ben alamıyorum ama yemek yiyemiyorum iştahım yok

mirayyyy nasılsın göbiş büyüdümü paşa ne yapıyor

mandişim çok göbüşüm yok ben zayıftım çöp gibi azcık toparlandım ayva göbüşü oldu bende...
herkes çocuğu nere sakladın dio töbe töbe

paşan piposu kocaman olmuş ahh erkekim o benimmm

darısı başına cnm en kısa zamanda göbüşün dolar inşallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…