Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayy ama iyisin şincik kuzum

miroş hoşgeldin

saolun kızlar güzel dilekleriniz için

miroşum olurum annem aplan

hayat tatlışım bende hep k.kardeşime altın alırdım bu aralar mali krizlerdeyim

tamam ozman sevgili ablacığım

doğum günüm 17 ocak ben yüzsüzümdür bana yarıyacak bir şekilde bi parti hazırlarsan sevinirim...

sevgili Kardeşim miroş

tabı naannn soyununca adammm halvetten kaçıyordu

Biz nişanlıyken benim herüf bel kemiklerimi cep sanmıştı evlenince anladı cep değilde kemik oldugunu
Bazen kucagıma yatmak istiyo hızlıca koydumu kafasını küt diye kemiğe çarpıyo
Bana laf demiyen kalmıyoki ahiret deyneği en son lakabım Dün resim çekildik ayy çok zayıf çıkmışım ben beğenmedim diyom d.kızı diyoki sanki çok kilolusun
Siyah elbise var 36 beden olmasına ragmen dans ediyo üstümde resimlerde daha çok anlıyo insan

tamam ozman sevgili ablacığım

doğum günüm 17 ocak ben yüzsüzümdür bana yarıyacak bir şekilde bi parti hazırlarsan sevinirim...

Sevgili kardeşim miroş

uyy yirim ben bu kardeşi
yakın olsak da kudursak kız hep beraber kopsak
artık aklımıza ne gelirse

ayyyyy çok güldüm nannnnnn delü karuuuuu
benımkıde bazen kucagına oturtur 2 dk sonra kakkkkkk dotunun kemıgı bacagmı deldı derr
ahiret değneğiii gusel deyım
evet bacım resımlerı gorunce bende dıyordumm ne hale gelmısım dıye

hhıccc benım esım ole kutlamadan felan hoşlanmıyı başbasa olucaz buyuk olasılıkla

nan keşke evde olsam parisin dibine vursam paris patlaması yapsak...

bir yemek şık tatlı dışardan şampanya değişik peynir ve meyveler şampanya ile...
ahh mum ışığı ve ben sexü çorap kırmızıla eşine yemkleri birer birer soslarını tattırırken mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx

aşka geldim ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

güzelde bir pasta kreması ile eşimide şöle süslerdim sonra o kremaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet sonra hadi diskoya orda çılgınca eşimle danss dansss:118:

Geldim yaa ben geldimm
Bebekimiz erkekmiymiş totosunu yesin teyzesi maşallah
Hayırlı olsun yeni ofisiniz..

kız hevuk bende öyleydim boşver hamişlikte şişko şişko gezmiyosun herkes özeniyo valla maş.

kiloya gerek yok yaaa hamallıktan başka bişi değil....biz iyiyi merak etme....kilolu olsaydın gebe olduğunda çok kilo problem olurdu....

benim eşim hiç kilo sevmez

Karu çıldırdı kaçıınnnnn
Hamilelikte libido tavan yapıyomuş dogru demekkii
Bende bebek için ilaç getittirdim oda aynı etkiki yapıyomuş libidoyu yükseltiyomuş
Bende banamısın demedi eşimede dedim hazır ol paris paris hergece aha 1 ay oldu 2 kez siftah ettik
Du biraz senle takılıyım

Geldim yaa ben geldimm
Bebekimiz erkekmiymiş totosunu yesin teyzesi maşallah
Hayırlı olsun yeni ofisiniz..

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

bebek erkek kız die die erkek yaptım bebişi
neyse diğerinde büyük konuşmam artıkım...

valla ofis hayırlımı olur hayırsızmı bilmem burdaki bayannn gıcıklık etti 2 gün önce bana onla yanyana olcez iyidik kadın 90 derce değişyo müdürün yanında yalaka....

neyse bide yeni 2 kişi gelcek bakalım nasıl olcak...

sen naptn neler yapyon yılbaşına plan varmı;?

yok benmkıı eglencelıdır ama dısarda eglenceye karsı ıckılımıckılı hoca benumku hahahah:)

tipinden bellü kız senin koca benimkine benzior eğlenmeyi seviyor dışarı seviyor yalnız benimki sex delüsü bu konuda benzeşmiler ASLAN burcu belki ondan benimkisi...

yok benmkıı eglencelıdır ama dısarda eglenceye karsı ıckılımıckılı hoca benumku hahahah:)

tipinden bellü kız senin koca benimkine benzior eğlenmeyi seviyor dışarı seviyor yalnız benimki sex delüsü bu konuda benzeşmiler ASLAN burcu belki ondan benimkisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…