Benim herüf te diyoki böyle çok iyi yaşlanınca kilo alırsan veremezsin şişman olusun gelecegi düşünüyo
Ayyy ne kadar zayıfsın diyenlere karşı koruyo benii Allahtan ben alamıyorum ama yemek yiyemiyorum iştahım yok
kısssss ınannmaaaa adamla tam ortam yakalmısız yataga gıdıyoss ben soyunuyom kavga etmeye başlıyodukkk arada laf sokuyordu kaç kere sınırlenıp kalktıgımı bılırım sımdı guluyorum ama ozaman cok uzuluyordum
saolun kızlar güzel dilekleriniz için
miroşum olurum annem aplan
hayat tatlışım bende hep k.kardeşime altın alırdım bu aralar mali krizlerdeyim
ayy ama iyisin şincik kuzum
miroş hoşgeldin
tabı naannn soyununca adammm halvetten kaçıyordu
tamam ozman sevgili ablacığım
doğum günüm 17 ocak ben yüzsüzümdür bana yarıyacak bir şekilde bi parti hazırlarsan sevinirim...
Sevgili kardeşim miroş
Biz nişanlıyken benim herüf bel kemiklerimi cep sanmıştı evlenince anladı cep değilde kemik oldugunu
Bazen kucagıma yatmak istiyo hızlıca koydumu kafasını küt diye kemiğe çarpıyo
Bana laf demiyen kalmıyoki ahiret deyneği en son lakabımDün resim çekildik ayy çok zayıf çıkmışım ben beğenmedim diyom d.kızı diyoki sanki çok kilolusun
Siyah elbise var 36 beden olmasına ragmen dans ediyo üstümde resimlerde daha çok anlıyo insan
hhıccc benım esım ole kutlamadan felan hoşlanmıyı başbasa olucaz buyuk olasılıkla
selam kızlar....
hevukum bebekim senmi geldin...
kızlar ana binaya taşınıyoruz oyüzden toplanmaktayız...:26:
anabinada allahtan ofis çok kalabalık olmıcak ama müdür le aramda bir cam olucak artık kaçbildiğim kadar gelir giderim miniltirim pencereyi..iş varken gelemem tabi..
bakalım yeni gelen 2 kişi nasılmış biri kızmış öğrendim ben gibi hamileymiş güzel bir kız hahahahaofise 2 hamile...
diğeri erkekmiş kim bilmem artık gelince görcez ben ofiste hemen cam tarafını kaptım tabii....yine gelcekler hiç kusurabakmasın hıhhhh
Benim herüf te diyoki böyle çok iyi yaşlanınca kilo alırsan veremezsin şişman olusun gelecegi düşünüyo
Ayyy ne kadar zayıfsın diyenlere karşı koruyo benii Allahtan ben alamıyorum ama yemek yiyemiyorum iştahım yok
miroyyyy sen benım yasdıklarımı bugun nıye cevaplamıyorsun bakemmmmmmmmmm
ayrım yapma lannn bin otobüse gel ala ala....kardeşe bak hele...
nan keşke evde olsam parisin dibine vursam paris patlaması yapsak...
bir yemek şık tatlı dışardan şampanya değişik peynir ve meyveler şampanya ile...
ahh mum ışığı ve ben sexü çorap kırmızıla eşine yemkleri birer birer soslarını tattırırken mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx
aşka geldim ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzelde bir pasta kreması ile eşimide şöle süslerdim sonra o kremaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet sonra hadi diskoya orda çılgınca eşimle danss dansss:118:
Geldim yaa ben geldimm
Bebekimiz erkekmiymiş totosunu yesin teyzesi maşallah
Hayırlı olsun yeni ofisiniz..
delüüüü daha yeni bakyom geçmişe anamı bellediler belim koptu valla...yarın yeni ofisime geçicem beklerim gayfeeye 2 lafın belini kırar fal bakarık sana yol çıkar...
yok benmkıı eglencelıdır ama dısarda eglenceye karsı ıckılımıckılı hoca benumku hahahah:)
yok benmkıı eglencelıdır ama dısarda eglenceye karsı ıckılımıckılı hoca benumku hahahah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?