kız hevuk bende öyleydim boşver hamişlikte şişko şişko gezmiyosun herkes özeniyo valla maş.
kiloya gerek yok yaaa hamallıktan başka bişi değil....biz iyiyi merak etme....kilolu olsaydın gebe olduğunda çok kilo problem olurdu....
benim eşim hiç kilo sevmez
miroşş senin boyun kac anacım
tipinden bellü kız senin koca benimkine benzior eğlenmeyi seviyor dışarı seviyor yalnız benimki sex delüsü bu konuda benzeşmiler ASLAN burcu belki ondan benimkisi...
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
bebek erkek kız die die erkek yaptım bebişi
neyse diğerinde büyük konuşmam artıkım...
valla ofis hayırlımı olur hayırsızmı bilmem burdaki bayannn gıcıklık etti 2 gün önce bana onla yanyana olcez iyidik kadın 90 derce değişyo müdürün yanında yalaka....
neyse bide yeni 2 kişi gelcek bakalım nasıl olcak...
sen naptn neler yapyon yılbaşına plan varmı;?
Karu çıldırdı kaçıınnnnn
Hamilelikte libido tavan yapıyomuş dogru demekkii
Bende bebek için ilaç getittirdim oda aynı etkiki yapıyomuş libidoyu yükseltiyomuş
Bende banamısın demedi eşimede dedim hazır ol paris paris hergece aha 1 ay oldu 2 kez siftah ettik
Du biraz senle takılıyım
ayyy ehvuk sen buraya takıl ozellıkle mıroya alyayaaa
gunes ve esmadan uzak durrr onldrda senın tayfadan cunku parısın yolunu unuttularr
Benim eşimde sevmez ama ben rahatsız oluyorum..
Onuda beceremiyomkii hamilede olamıyom ben olucam ama benim arkadaşım vardı 50 kilo ile dogum yaptı
Şimdi 43 kilo çatlağı matlağıda yok hamile iken 9 ayında kimse anlamıyodu hamile oldugunu sanki ayva göbiki varmış gibi görünüyodu..
Sende öyle olurdun kesin bebeki 3.500 dogdu bu arada
ayyy ehvuk sen buraya takıl ozellıkle mıroya alyayaaa
gunes ve esmadan uzak durrr onldrda senın tayfadan cunku parısın yolunu unuttularr
ben kaçıyorymmmmmm ve sızı kocemen kocemen opuyorum
kıss ne benzemesı adam hoca hocaaaaaa sevmıyormusss işkiyi dısarıyı
dostum boşver bebek alsın napcez kiloyu inş benimde bebek öyle doğar ben 49 oldum bile canım 5.ayımdayım
olur olur seninde kocişini kampa sok öle 1-2 kere değil 10 gün nerdeyse her 2 günde bir yanisi cnm parisi sevdir adama yada sen çok sev....
hahayyyyy takıl bize hayatını yaşaayyy ehvuk sen buraya takıl ozellıkle mıroya alyayaaa
anladık nennnnvallam 1.66 bazende 1.67 anlamıyom ben heryerde değişyo....
1,67 de geç işte 49 kiloyum alımlıyım geceyi severim kocayı severim kokoşları çok severimmmm başarılar dilerimmm
hah o olarteyyareye bin ozman ala ala
ayy bende kız çok seksü bulurum kocamıhahahhaha kzıım ne hamileliği ben hamilelikten önce kocişimi nasıl sıkıştıryodum bilyonmu adam onu kullanıp atıcam die korkyodu pohahhahaah
Takıl benle hayatını yaşa parisin doruklarına çıkarım seni...Yaws ben kocamı çok sexü bulyom oda var galiba duygularımı kabartıyo adam yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?