maşallah hehehe
ben o isme bayılsamda sırf ınadımdan asla koymazdım cınarı hahaha
nil allah rahmet eylesın canımm bu arada dun kanser ıle ılgılı bır maıl geldı sizlerle biara paylaşayım onu bennn
güneş ben öğleden sonra yokum böcük bana kargo takip no vercekti...bulamıyorum böcüğü öğleden sonr işim yok çıkcam ben
yok yaa kadının bana zararı yok görümce fena bende aslında ama çınar niyeseyse alışamıyom bu isme....sıcak gelmiyor...
k.v uğraşmaz benle...
çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...sen nekdar iyi bir insansın iyi bir evlatsın ona bakmış görevini yerine getirmişsin...
babanla görüşyomusun?
iyi yönden düşün çok acı çekmedi belki yaşasaydı hergün daha çok üzülcektin bilyorum nasıl süreç izlediğini benim dedim de kanser olmuştu ölmek için dua ediyordu...üzülyorduk hergün yemek yiyemiyordu neyse bu üzücü şelerle seni üzmek istemiyorum mutlu ol ve düşünki annen hep yanında seni koruyacak emin ol....seninle iftihar ediyordur....
evlendikten sonrada profiline foto koymıcakmısın düğünü görelim die
maşallah hehehe
ben o isme bayılsamda sırf ınadımdan asla koymazdım cınarı hahaha
nil allah rahmet eylesın canımm bu arada dun kanser ıle ılgılı bır maıl geldı sizlerle biara paylaşayım onu bennn
nilcim Rabbim mekanını cennet eylesin güzel anacının
bak çok şanslısın ama
Rabbim bozmasın mutluluğunuzu inş.
sağolun kızlar. foto koyarmıyım bilmiyorum söz veremem eşim bu konularda hassas müsade etmezse koymam o benim bir dediğimi iki etmiyo açıkçası ben de kırmak istemem onu. söz vermim o yüzden:)
bence çınar koyma yaaa o kadar çokki artık. herkes çınar koyuyo çok duyuyorum çevrede ben. daha kibar anlamlı ve eskimeyecek bi isim koyun. moda isimlerden koymayın bence. mesela ben ali, hasan gbi isimleri çok severim. bak bide bedirhan ismine bayılıyorum. anlamı da güzel aydın ileri görüşlü demek. çok ağır karizma bi isim bence
tamamm solerız bocugeeee ısınamadysan koyma o ismi beee alemsın miroşş yaa
yaa ben böyle eski siim sevenlerdenim büyünce çıunar bey dicekler saçma gelio ciddi gelmiyo....
eşimin adını koysammı? adama aşığım deliryom onun için serhat oılsun mu?
yaa ben böyle eski siim sevenlerdenim büyünce çıunar bey dicekler saçma gelio ciddi gelmiyo....
eşimin adını koysammı? adama aşığım deliryom onun için serhat oılsun mu?
VALLA BENDE kocemın adını koycaktım gulduler bana son anda caydım babamın adını koycktım budefa ıkı baba ısmı olcak dıye vazgectık ama cok pişmanım keske ben koysaydım pofff
eşinin ismi neydi kızz....
???
Buarad böcüğe msj attım ama yok ben çıkyorum artık sonra bakarım msj atmışmı...
Cep telefonuma msj atsında 5 e kadar alırıim yurtiçinden...
noluyo nen kocalarınızın isimlerini niye yazıyonuz haaaaaaaa
kagıda yazıp e... F.... %kac sevıyor dıye bakcazz eskıden bakardıkyaaa
mannak garuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?