Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar böcüğe numarımı veermiştim cep no..takip numarasını bana telefonuma msj atsın olurmu kızlar mutlaka söyleyin ama ben yurtiçine uğrarım enazından?

nilcim Rabbim mekanını cennet eylesin güzel anacının
bak çok şanslısın ama
Rabbim bozmasın mutluluğunuzu inş.

yok yaa kadının bana zararı yok görümce fena bende aslında ama çınar niyeseyse alışamıyom bu isme....sıcak gelmiyor...

k.v uğraşmaz benle...

güneş ben öğleden sonra yokum böcük bana kargo takip no vercekti...bulamıyorum böcüğü öğleden sonr işim yok çıkcam ben

yok yaa kadının bana zararı yok görümce fena bende aslında ama çınar niyeseyse alışamıyom bu isme....sıcak gelmiyor...

k.v uğraşmaz benle...

tamamm solerız bocugeeee ısınamadysan koyma o ismi beee alemsın miroşş yaa

nilcim Rabbim mekanını cennet eylesin güzel anacının
bak çok şanslısın ama
Rabbim bozmasın mutluluğunuzu inş.

sağolun kızlar. foto koyarmıyım bilmiyorum söz veremem eşim bu konularda hassas müsade etmezse koymam o benim bir dediğimi iki etmiyo açıkçası ben de kırmak istemem onu. söz vermim o yüzden:)
bence çınar koyma yaaa o kadar çokki artık. herkes çınar koyuyo çok duyuyorum çevrede ben. daha kibar anlamlı ve eskimeyecek bi isim koyun. moda isimlerden koymayın bence. mesela ben ali, hasan gbi isimleri çok severim. bak bide bedirhan ismine bayılıyorum. anlamı da güzel aydın ileri görüşlü demek. çok ağır karizma bi isim bence

E KOYRSN ALBUMUNEE SONRA SILERSIN CNM MAKSAT KOnstugmz kısıyı azda olsa tanıyalımmm ama tabıkı sızın bılecegnz iş yınedee

tamamm solerız bocugeeee ısınamadysan koyma o ismi beee alemsın miroşş yaa

yaa ben böyle eski siim sevenlerdenim büyünce çıunar bey dicekler saçma gelio ciddi gelmiyo....

eşimin adını koysammı? adama aşığım deliryom onun için serhat oılsun mu?

yaa ben böyle eski siim sevenlerdenim büyünce çıunar bey dicekler saçma gelio ciddi gelmiyo....

VALLA BENDE kocemın adını koycaktım gulduler bana son anda caydım babamın adını koycktım budefa ıkı baba ısmı olcak dıye vazgectık ama cok pişmanım keske ben koysaydım pofff

tam kafadanız yaaaa:) ben nasipse oğlum olursa devrim ali koycam. devrim eşimin adı. ali ismine de hastayım:)

VALLA BENDE kocemın adını koycaktım gulduler bana son anda caydım babamın adını koycktım budefa ıkı baba ısmı olcak dıye vazgectık ama cok pişmanım keske ben koysaydım pofff

eşinin ismi neydi kızz....

???
buarad böcüğe msj attım ama yok ben çıkyorum artık sonra bakarım msj atmışmı...
cep telefonuma msj atsında 5 e kadar alırıim yurtiçinden...

eşinin ismi neydi kızz....

???
Buarad böcüğe msj attım ama yok ben çıkyorum artık sonra bakarım msj atmışmı...
Cep telefonuma msj atsında 5 e kadar alırıim yurtiçinden...

eeeeeeeeeeeee:d

Son düzenleme:
noluyo nen kocalarınızın isimlerini niye yazıyonuz haaaaaaaa

günaydın kokoşlar! nasılsınız?

AVRİL herkes kendi işine baksın, çevrendekiler modernliği hazmedemeyen insanlar.
çünkü onlar istese de yapamazlar.
gül geç hiç üzme kendini.
nasıl mutlu oluyorsan öyle yap bu senin hayaBENCEDE
HAKLISIN ŞEKERİM HAZIMSIZLAR.

NİLcim kv. ağzına sağlık hadlerini bildirmiş.
böyle dangalakça konuşan insanlar var maalesef.
bu gece ve yarın prensesler gibi dolaş ortada çatlaşsın kıskananlar.

ben gelin arabamın arkasaına kıskananlar çatlasın yazdırmıştım.
çünkü nişanda eşime bir sürü laf etmişler kulağıma gelmişti.
inadına öyle yazdırdım.

MİRAYCIM BU ARADA O KONUYU KUAFÖRÜMLE KONUSTUM BONCUKTANSA KAYNAK DAHA İYİ DİYOR NASİPSE YAPTIRACAĞM AMA ŞİMDİ DEĞİL BONCUK BİR KAÇ KİŞİDE GÖRDÜM GÖRÜNÜYOR SAÇINDA BEN MESELA POSTİŞİMİ KENDİM TAKMAM KUAFÖRÜME TAKTIRIRIM BELLİ OLSUN ÇITÇITLAR İSTEMEM ZATEN HERZAMANDA TAKMIYORUM AMA NAPİM ÖZENİYORUM UZUN SAÇA BENİMKİLER UZATILACAK CİNSTEN DEĞİL HEVESİMİ ALIYORM İSTE BÖLE BÖLE KESKE MALZEME IYI OLSADA UZATABİLSEM.:))))

SAGDAKI TIRNAK İŞARETLI YERLERE TIKLAYARK TOPLU CEvap verebılırsın canım ama buda olmus sorun diil:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…