Kokoşş Hatunlar Kulübü

gunaydın hatunlar..

ben geldim..
ama yoğunum bugun...

öpüyorum hepinizi....

ara ara burdayım..

miroş patlıcanın hayırlı olsun cnmmm

manyaklar yaa sankı ülke dışı kaç gün gelmesını bekledın bıde
neyse cnm bıdaha o kargo ıle yollamam

evet yurtiçini bende sevmeiyorum çalışanları çok aptal ne nerede bilmiyolar bide sinirleniyor tipini görsen saçını yolarsın sinir etti napabilirim diyo delimi ne?

olurum kuşum olmasınada biz iş yapamayız kovuluruz bence

Günaydın Hatunlarrrrrrrrrrrrr

hayden gelin muhhabbeete bırakın işi gücü:92::92::92::92:

ben hala donuyorum yaaa burdaki klimaların gazı yok klima takmışlar gazı yok bu nasıl iş yaaa....

içerisi 13 derece yaaa....Uludağa gitme bura gel yani...

gunaydın hatunlar..

ben geldim..
ama yoğunum bugun...

öpüyorum hepinizi....

ara ara burdayım..

miroş patlıcanın hayırlı olsun cnmmm

sağol cnm pek şık beğendim değişik bişi....

kız neler ettin yılbaşında parise gittinmi merak ediyorum...

ASLINDA GÜNEŞİ de merak ediyorum parise gittimi acep....:44:

niye burcuynan beni merak etmiyon mu nan

alyaaa çıldırıcam olmuyorr...

herifin amuda kalkmadığı kalıor..

ben kalass oduunnn.. hiçç

yaaaa kızlar kendime gelmm lazım kociş elden gidiorr..

adama acıdım beee şişme garu alalım ona bari yoksa olmıcak ....

sen bir rusyaya gitsene ordaki karılar seniş kesin kendilerine benzetirler zati...bizi bile sollarsın sen hemen git bence...

nan kendine gel bee.....

ben varya gece4 dinlemedim uykumda vardı ama kocişimle eve gelir gelmez paris patlaması ahhh ne paristi o ben kocişimi pek özlüyorum beee 2 gün geçse nasıl kadınsınız lann hiçmi canınız çekmiyo bee....,

ben kocişimi çok özlüyorum önce özlemen lazım bence...

hadi yaa ben bunu yeni okuyırum ımmm taşın dicem olmıcak...bu kötü oldu...

sen yine onu görmezlikten gel görme hiç.

onunla ilgili hiçbişeyi merak etme umursama cnm zmanla yaraların kapancak merak etme o da köpek gibi olcak arkanda emin ol tecrübeyle sabittir...

asla ve asla geri adım atmıcaksın herkes yerini bilcek bundan böyle güçlü ol dediğim gibi slow müzik yok, onunla ilgli bişi düşünmek yok,telf değiş numrasını unut zorla kendini biraz...

kendinle lgilen arkdaşlarınla sinemeya git alışverişe git çevreni genişlet gez toz boş durma düşüncek zman kalmasın yor kendini biraz...

nan yok yılbasınd aparis maris yoktu uyukladık cocukda oyun oynaıd kendı kendınee sonra 1 gun parise ızın verdm dun sırnastı ızın evrmedı gıcıgım nan koceyeee puhahahah

ben senı emrak edıyorum elbısenle foto koy yazdım ama hala koymadın hıh

cnmm evbe gidince ekliyim burda yanımda yok elbise güzeldi nan ben pek gözel oldum herkesin dikkatını çektim kilo alınca güzellştim nan

elbise biraz mini olunca eşim başımı yedi ilk başlarda takmadım valla...bide kürklü ceket almıştım o pırıltılı elbizeye önce ceketi çıkarmadım fazla açık olmasın die ....sonra görümcem çıkarttırdı zorla...

oda vardı kambersiz olmaz eşimin düzenlediği eğlenceye geldi içerisi full oldu allaha şükr eşim kazandı o çalıştı fazla eğlenemedi yazık kocişe...

biz oynadık ...benim karnım ağrınca oturdum bebeiş uyardı arada...

görümce yine yanında bir kız getirdi uzun boylu poslu saçları gür güzel bir kız öğrenci okuyor burda kendi müşterisi...
el ele tutuşup şarkılar söledi kızla yeni tanıştığı birile insan bukadarmı samimi olur allahım yaaa...öpüp öpüp durdu kızı....
şöle güzelsin böle güzelsin die die ...ben duymazlığa verdim kızla ilgilendi durdu bütün gece...
birlikte oynamalar felan benim görümce genç takılmaya çalışyo poahhahah

tabii kkocişi hep gözlemledim kıza pek bakmadı hatta ablasına hayırdır artık öğrencilerlemi takılyosun dedi tersledi ablası sanane felan die ...arkdaşımış...
kocişin yanına gittim koluna girdim arara ara öptüm sevdim hoşuna pek gitti...

ben kocişi elden kaçırmıyım die pek eğlenemedim yanisi..:26:

esmacım acaba kafana cok taktıgın ıcın mı oluyor olmazsa bı destek al yaa bu bole olmaz cidden

alıcam cnmm..

iyice kafaya taktım..

ztaen kolumu kaldırack halim olmuyor..

ya ben strsli bir insanım..

kocam benim sinirimiz bozunda gözğme görünsün istemm..

helal miroşa valla..

adam sınır etsede tepesınden inmior hamiş haliyle

miroş.......

ne güzel eğlenmişsin ohhh kurtlarını dökmüssün dikkat et nan bebiş tabi uyarır çok sallanmasaydın

anam sende kocanı pek bi peşindesin
bak ben severim şımartırım ama üzerine pek düştümü belli etmem o benimkine düşsün ne şımartcam beeeeeee

efet miroşş... öyle çok belli etme..

valla bizde ğelenceye gitik ne kızlar vardıı.. resmen kıçları açıkta idi..

hiç oralı olmadım.... valla... kendi düştü peşimee...

sen çok kafaya takıyon öyle şeyleri...

senın gibisini ne görümcen ne kocan bulamaz..

boşver senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…