nan yok yılbasınd aparis maris yoktu uyukladık cocukda oyun oynaıd kendı kendınee sonra 1 gun parise ızın verdm dun sırnastı ızın evrmedı gıcıgım nan koceyeee puhahahah
ben senı emrak edıyorum elbısenle foto koy yazdım ama hala koymadın hıh
haaaaa bızı mrk etmıyor tatlım
cnmm evbe gidince ekliyim burda yanımda yok elbise güzeldi nan ben pek gözel oldum herkesin dikkatını çektim kilo alınca güzellştim nan
elbise biraz mini olunca eşim başımı yedi ilk başlarda takmadım valla...bide kürklü ceket almıştım o pırıltılı elbizeye önce ceketi çıkarmadım fazla açık olmasın die ....sonra görümcem çıkarttırdı zorla...
oda vardı kambersiz olmaz eşimin düzenlediği eğlenceye geldi içerisi full oldu allaha şükr eşim kazandı o çalıştı fazla eğlenemedi yazık kocişe...
biz oynadık ...benim karnım ağrınca oturdum bebeiş uyardı arada...
görümce yine yanında bir kız getirdi uzun boylu poslu saçları gür güzel bir kız öğrenci okuyor burda kendi müşterisi...
el ele tutuşup şarkılar söledi kızla yeni tanıştığı birile insan bukadarmı samimi olur allahım yaaa...öpüp öpüp durdu kızı....
şöle güzelsin böle güzelsin die die ...ben duymazlığa verdim kızla ilgilendi durdu bütün gece...
birlikte oynamalar felan benim görümce genç takılmaya çalışyo poahhahah
tabii kkocişi hep gözlemledim kıza pek bakmadı hatta ablasına hayırdır artık öğrencilerlemi takılyosun dedi tersledi ablası sanane felan die ...arkdaşımış...
kocişin yanına gittim koluna girdim arara ara öptüm sevdim hoşuna pek gitti...
ben kocişi elden kaçırmıyım die pek eğlenemedim yanisi..:26:
kısss sen cok fenasın haa 1 gun gıttın daha aylarca gıtmezsın
sizden süphesi yokda ondannn
valla adma sureklı hatunların ıcınd etabıkı goz kulak ol sen bu garulara kulak asmaaaa senn kocee pariss delüsü azck boslarsan neolur ne olmaz anam bugun harbıden felaket tellalıyımm vallaaa
koy resımlerı beklıyorum ve fazla konusmuyorum ben bu gorumcen bekarmıydı senın kocesı falan yokmu nan
alıcam cnmm..
iyice kafaya taktım..
ztaen kolumu kaldırack halim olmuyor..
ya ben strsli bir insanım..
kocam benim sinirimiz bozunda gözğme görünsün istemm..
helal miroşa valla..
adam sınır etsede tepesınden inmior hamiş haliyle
aloooo sen nerdesin kocası değil kendisi paris delüsüüüüüüüü
ay ne bılım mesela dun cnm hıc ıstemedı ztn hertarafım agrıyor eskıden bole deıldık kıss bız bu son bıkac aydır boleyızzz eskıden cok duzenlıydık helekı bebişten once duzen ötesi bişi vardı hehehehe:):) artık ölüü güneşim puhahaha
alıcam cnmm..
iyice kafaya taktım..
ztaen kolumu kaldırack halim olmuyor..
ya ben strsli bir insanım..
kocam benim sinirimiz bozunda gözğme görünsün istemm..
helal miroşa valla..
adam sınır etsede tepesınden inmior hamiş haliyle
nan yok alıstırmıs kcoayı kocada pariscii yafsss etrfnda hep hatunlar falan :)
ben halam gıtsın parıse gıdecemmm bıletımı aldımmm anladım canım gun ıcınde bende yoruldugumda canım hec ıstemıyor bende bıde sey var karsı taraf ısteyınce bazen gıcık oluyorum ıstesemde o an sınır oluyorum bazen bazende hosuma gıdıyor anlayamdım bu ısı
ayy sabah uyuyo ben ise onun ırzına geçmeyi düşünyorum haberi yok pek güzel görünüyor gözüme...
durup durup salakça sorular sormaya başladı zaten ....yok kimseyi sevmişmiyim bukadar hiç hayatımda birini arzulamışmıyım bilmem neee...dedim manyak kafalı ben seni nasıl sevyom bilmionmu...evliyik ulann...daha ne yok kimseyi öpmek istemişmiyim yok çıplak biri görmüşlyüm garip garip şeler sorar oldu ben ona düştükçe adam sapıttı haa...
nan yok yılbasınd aparis maris yoktu uyukladık cocukda oyun oynaıd kendı kendınee sonra 1 gun parise ızın verdm dun sırnastı ızın evrmedı gıcıgım nan koceyeee puhahahah
ben senı emrak edıyorum elbısenle foto koy yazdım ama hala koymadın hıh
teyzemlerdeydik canım orda kaldık ole normal dı ya yemek sohbet muhabbet oyun oynadık falan işte paris felan yok yılbasına 1 gun kala halam geldi erkenden geldi bu ay
ben halam gıtsın parıse gıdecemmm bıletımı aldımmm anladım canım gun ıcınde bende yoruldugumda canım hec ıstemıyor bende bıde sey var karsı taraf ısteyınce bazen gıcık oluyorum ıstesemde o an sınır oluyorum bazen bazende hosuma gıdıyor anlayamdım bu ısı
nan ben şunu bilir şunu derim parisi sevmeyen adam yoktur
bugün gördüm kızzz eve gidince korum merak etme güzeldim kociş çok kıskandı...gençlerde vardı bakanlar varmı die içi gitti..elbise baya oturdu üzerişme small du...
miroş.......
ne güzel eğlenmişsin ohhh kurtlarını dökmüssün dikkat et nan bebiş tabi uyarır çok sallanmasaydın
anam sende kocanı pek bi peşindesin
bak ben severim şımartırım ama üzerine pek düştümü belli etmem o benimkine düşsün ne şımartcam beeeeeee
efet miroşş... öyle çok belli etme..
valla bizde ğelenceye gitik ne kızlar vardıı.. resmen kıçları açıkta idi..
hiç oralı olmadım.... valla... kendi düştü peşimee...
sen çok kafaya takıyon öyle şeyleri...
senın gibisini ne görümcen ne kocan bulamaz..
boşver senn
ayy sabah uyuyo ben ise onun ırzına geçmeyi düşünyorum haberi yok pek güzel görünüyor gözüme...
durup durup salakça sorular sormaya başladı zaten ....yok kimseyi sevmişmiyim bukadar hiç hayatımda birini arzulamışmıyım bilmem neee...dedim manyak kafalı ben seni nasıl sevyom bilmionmu...evliyik ulann...daha ne yok kimseyi öpmek istemişmiyim yok çıplak biri görmüşlyüm garip garip şeler sorar oldu ben ona düştükçe adam sapıttı haa...
sizden süphesi yokda ondannn
valla adma sureklı hatunların ıcınd etabıkı goz kulak ol sen bu garulara kulak asmaaaa senn kocee pariss delüsü azck boslarsan neolur ne olmaz anam bugun harbıden felaket tellalıyımm vallaaa
koy resımlerı beklıyorum ve fazla konusmuyorum ben bu gorumcen bekarmıydı senın kocesı falan yokmu nan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?