Kokoşş Hatunlar Kulübü

kısss sen cok fenasın haa 1 gun gıttın daha aylarca gıtmezsın

haaaaa bızı mrk etmıyor tatlım

sizden süphesi yokda ondannn

valla adma sureklı hatunların ıcınd etabıkı goz kulak ol sen bu garulara kulak asmaaaa senn kocee pariss delüsü azck boslarsan neolur ne olmaz anam bugun harbıden felaket tellalıyımm vallaaa

koy resımlerı beklıyorum ve fazla konusmuyorum ben bu gorumcen bekarmıydı senın kocesı falan yokmu nan

kısss sen cok fenasın haa 1 gun gıttın daha aylarca gıtmezsın

ay ne bılım mesela dun cnm hıc ıstemedı ztn hertarafım agrıyor eskıden bole deıldık kıss bız bu son bıkac aydır boleyızzz eskıden cok duzenlıydık helekı bebişten once duzen ötesi bişi vardı hehehehe:):) artık ölüü güneşim puhahaha

aloooo sen nerdesin kocası değil kendisi paris delüsüüüüüüüü

ksım cok fazla takma kafana kafaya taktıkca sınırlerın bozulur bu ıs için sağlam kafa gerekli psikoloji cok onemlı canım ya beım gozumun onunde birbirini çok seven eslerin cınsellik yusunden ayrılma asamalrına geldıkjlerını gordum ALLAH korusun ama bu ıs cok onemlı evlılıkte kıslar erkekler sureklı kendılerıne beklıyorlar gusel olcan seksı olcan temiz olcak iyi yemek yapcan bız kadınların ısı cok zor bazen cok yakısıklı erkeklerını yanında pek de gusel olmayan tıpler gorur bunumu bulmus derız ama adam kadının gozunun ıcıne bakar demekkı baska bısey var gusellikten ote

ben halam gıtsın parıse gıdecemmm bıletımı aldımmm anladım canım gun ıcınde bende yoruldugumda canım hec ıstemıyor bende bıde sey var karsı taraf ısteyınce bazen gıcık oluyorum ıstesemde o an sınır oluyorum bazen bazende hosuma gıdıyor anlayamdım bu ısı

ayy sabah uyuyo ben ise onun ırzına geçmeyi düşünyorum haberi yok pek güzel görünüyor gözüme...

durup durup salakça sorular sormaya başladı zaten ....yok kimseyi sevmişmiyim bukadar hiç hayatımda birini arzulamışmıyım bilmem neee...dedim manyak kafalı ben seni nasıl sevyom bilmionmu...evliyik ulann...daha ne yok kimseyi öpmek istemişmiyim yok çıplak biri görmüşlyüm garip garip şeler sorar oldu ben ona düştükçe adam sapıttı haa...

bnde yorgunluk hat safhada...

işe gel eve git..

çocuğun peşinde dolan...

uyuynca kendme ayıracak zmanım olmuyor.

erkenden kalk işe gel...

birde benim canımı sıkarsa o gun buz gibi oluyorum ona karşı herşey batıor bana...

pofffffffffffffffffffffffffffff

anm senı okadar azgın görünce adam korktu

helal olsun keşke senın kıyından köşenden geçsem

bugün gördüm kızzz eve gidince korum merak etme güzeldim kociş çok kıskandı...gençlerde vardı bakanlar varmı die içi gitti..elbise baya oturdu üzerişme small du...

teyzemlerdeydik canım orda kaldık ole normal dı ya yemek sohbet muhabbet oyun oynadık falan işte paris felan yok yılbasına 1 gun kala halam geldi erkenden geldi bu ay

ee halan geldi yaa canın çekmedimi hiç kocişi....ben seneye bebişimle evde geçircem inş...Aslında çok yağmur vardı evde geçiren çoktu bu sene ...

ya cok sırtım agrıyor icee felakety oldum cocuk tasımaktan adamda haklı ama işte buaralr gozume batıyorrr:)

nan ben şunu bilir şunu derim parisi sevmeyen adam yoktur

he dogru dıyınde alya garusu ben pert napim idare etsınnnn cocuktn onceee hıc sektırmıyorduk daha ne ıstıyor:):)

bugün gördüm kızzz eve gidince korum merak etme güzeldim kociş çok kıskandı...gençlerde vardı bakanlar varmı die içi gitti..elbise baya oturdu üzerişme small du...

koy koy ay cıtır seni AYNI BEN NİHAHAHHAAH

ben çok sevyom lann adamı bilyo oda ondan havalıdır şöle yakışılımmm böle güzelim die ortalarda fink atıyo ama ben havasını söndüryom arada sallıyom merak etme...

kız yeni evliyiz daha şımartıyım ilerde bebiş olunca ister istemez iknci plana düşcek bari stok yapım adama...

hee kıskandımı eşime belli ettim çok oda anladı dedi bu kocmaan kafalı kızımı kıskanyon ben seni sevyorum karımsın bilmem ne diyo (hoşunada gidiyo ama)

görümcem hep yanında birini getirir bide bir över getirdiği kızı şöle iyi böle çalışkan banane lannn.. görümcem bebişim olcak die değer vermeye başladı bana görüntü cnm...
ben pek güvenmiyorum değişir yine...

ben kıskanmadan duramıyom yaaa benim kocişi...

töbe töbe kız kocanında kafasını sıyırttın
ne biçim soru deseydin
ne dedin merak ettim kız

günaydın paris güzelleri.
nasılsınız?
miray seni tebrik ediyorum valla.
ben bebek olduğundan beri dinlenemeiyorum.
akşam erkenden uykum geliyor.
sabahta oğluş uyanıyor. paris gezileri aksıyor valla.

yok evli eşek kadar çocukları var nan kocisi içerde mapıs da....görevi kötüye kullanmaktan memurdu...

pek taktığı yok zati kocisini....çıksa yüzüne bakmıcak gibi...boşanır bence... kendiş eğlencesinde gezmesinde ...çocuklara kaynana bakyo onlarla kalıyo...daha önce yazdım güneş okuda unutma beee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…