ee halan geldi yaa canın çekmedimi hiç kocişi....ben seneye bebişimle evde geçircem inş...Aslında çok yağmur vardı evde geçiren çoktu bu sene ...
yok evli eşek kadar çocukları var nan kocisi içerde mapıs da....görevi kötüye kullanmaktan memurdu...
pek taktığı yok zati kocisini....çıksa yüzüne bakmıcak gibi...boşanır bence...kendiş eğlencesinde gezmesinde ...çocuklara kaynana bakyo onlarla kalıyo...daha önce yazdım güneş okuda unutma beee...
ksım cok fazla takma kafana kafaya taktıkca sınırlerın bozulur bu ıs için sağlam kafa gerekli psikoloji cok onemlı canım ya beım gozumun onunde birbirini çok seven eslerin cınsellik yusunden ayrılma asamalrına geldıkjlerını gordum ALLAH korusun ama bu ıs cok onemlı evlılıkte kıslar erkekler sureklı kendılerıne beklıyorlar gusel olcan seksı olcan temiz olcak iyi yemek yapcan bız kadınların ısı cok zor bazen cok yakısıklı erkeklerını yanında pek de gusel olmayan tıpler gorur bunumu bulmus derız ama adam kadının gozunun ıcıne bakar demekkı baska bısey var gusellikten ote
hee kıskandımı eşime belli ettim çok oda anladı dedi bu kocmaan kafalı kızımı kıskanyon ben seni sevyorum karımsın bilmem ne diyo (hoşunada gidiyo ama)
görümcem hep yanında birini getirir bide bir över getirdiği kızı şöle iyi böle çalışkan banane lannn..görümcem bebişim olcak die değer vermeye başladı bana görüntü cnm...
ben pek güvenmiyorum değişir yine...
ben kıskanmadan duramıyom yaaa benim kocişi...
bnde yorgunluk hat safhada...
işe gel eve git..
çocuğun peşinde dolan...
uyuynca kendme ayıracak zmanım olmuyor.
erkenden kalk işe gel...
birde benim canımı sıkarsa o gun buz gibi oluyorum ona karşı herşey batıor bana...
pofffffffffffffffffffffffffffff
açıkça söliiim temizlik yapmak ve yemek yapmak çok sonra geliyoır parisi iyi becirebilyosan kocan senindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arada temizlikçi tutar yaptırırsın temizliği onun çaresi var yemeği üften püftende yapsan hırsla yer yine aç bırakma yeter hahahahha....
PARİS herşeyden önemliiiiiii....! Kadınlık önemliiii.....
açıkça söliiim temizlik yapmak ve yemek yapmak çok sonra geliyoır parisi iyi becirebilyosan kocan senindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arada temizlikçi tutar yaptırırsın temizliği onun çaresi var yemeği üften püftende yapsan hırsla yer yine aç bırakma yeter hahahahha....
kıs ama senın bakıslarından bellı oluyor kıskanc oldugun ben pek kıskanmmam kıskansamda pek bellı etmem havaya gırmesın
bende de var aynı durum. Sabahın köründe yunusa kalkıyorum mamasıydı beziydi sonra hazırlanma saati geliyor bu arada eşim sürekli uzuuuunnnn uzuuuunnn uyuyor tabi işte kafayı sıyır yorul eve gel yunusla ilgilen uyumaz da benim oğlum kolay kolay sonra o uyuyunca yok çamaşırı yok kocanın kahvesi çayı orası dağılmış el at burası dağılmış el at derken saat oluyor 1-2 e sabahın 5 6 sından o saatte kadar ayakta olunca kocacum istese de ben çoktaaaaaannnnn uykuya dalmış oluyorum :) Bebekler gelince böyle oluyor herhalde. İnanmicaksınız kızlar belki ama kendimden çok ço utanıyorum ama ben bacaklarımı almaya bile vakit bulamıyorum bazen
bende de var aynı durum. Sabahın köründe yunusa kalkıyorum mamasıydı beziydi sonra hazırlanma saati geliyor bu arada eşim sürekli uzuuuunnnn uzuuuunnn uyuyor tabi işte kafayı sıyır yorul eve gel yunusla ilgilen uyumaz da benim oğlum kolay kolay sonra o uyuyunca yok çamaşırı yok kocanın kahvesi çayı orası dağılmış el at burası dağılmış el at derken saat oluyor 1-2 e sabahın 5 6 sından o saatte kadar ayakta olunca kocacum istese de ben çoktaaaaaannnnn uykuya dalmış oluyorum :) Bebekler gelince böyle oluyor herhalde. İnanmicaksınız kızlar belki ama kendimden çok ço utanıyorum ama ben bacaklarımı almaya bile vakit bulamıyorum bazen
maleseff ...
çokcuklu bayanlara temizlik ve yemek en önce gelior... miroş..
küçük bir bebek yaşıor.. biz bazı şeylere bağışıklık kazandk belki ama onlar çok kuçuk..
onlara özel menü falan hazırlamk gerekiyorr...
yedirmekte ayrı derttt...
yanıı ilk evliken bende ssenın kadr olmasamda isteklidim..
ama şimdi çok yoruluyorum...
çocuk yokmuş gibi davranıyorum..
eeee bütçemde herzamn temizlikçi tutmaya yetmiyorr....
paris çok önmlii...
evlilikte evet ama anlayışta lazım...
sıkboğaz olmaktan nefret ediorm..
bnde yorgunluk hat safhada...
işe gel eve git..
çocuğun peşinde dolan...
uyuynca kendme ayıracak zmanım olmuyor.
erkenden kalk işe gel...
birde benim canımı sıkarsa o gun buz gibi oluyorum ona karşı herşey batıor bana...
pofffffffffffffffffffffffffffff
anm senı okadar azgın görünce adam korktu
helal olsun keşke senın kıyından köşenden geçsem
kadınlık önemli tabi katılıyorum tebrikde koydum
ama esmaya da katılıyorum çocuk olunca öncelikler değişiyor
burcuyada KATILIYOM AMA BENİM KOCEM TEMİZLİĞİ SEVER KIYAFETLERİ ÜTÜLÜ OLCAK
YEMEK KONUSUNDA PEK SES ETMEZ ONDADA BEN KILIM
ÖLE GÖRDÜM ANNEMDEN 3 ÇŞİT YEMEĞİN OLUCAK
TERTİP DÜZEN TEMİZLİK ÖNEMLİ BENİM İÇİN
aynen ole bacım benım her yaptıgım iş içime sınmelı ben laf olsun dıye yapamam bırseyı özenırım bu her konuda bole ayrıntılara takılrım detaycıyım napıym sofrada yemek yerken aklımda bı an once kaldırmak toplamak makıneye dızmek gecer mesela bazıları yemeği yer toplamadan gıder ıcerde oturur ama ben asla yapamıyom esım bazen dıyor bırak yanıma gel sonra beraber yaprız yokk mumkun değel
valla çok zor :)zor canım ya ıste kadın dediğin her yere yetecek o yusden kadınlık zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?