Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız yok benim içimde yok :) benim annem de öyledir kimse oturmasın mutlaka mükellef bir kahvaltı sofrası hazırlanır en kötü ihtimalle kendi başına yapar yine yapar :) Bende yok o şeyler ama bunun vakitsizlikle yorgunlukla çocukla alakası yok arkasına sığınmıyorum yani sevmiyorum. Zaman kaybı gibi geliyor bana da kocama da sürekli bir koşuşturma var hayatımızda ondan sanırsam.

nie kendini övücen kız....

beceriklisin maşallah söylüyorsun..

bizim gibi bir çocukla kndini salmışş karılara örnek olsun

anlat bacım anlat. ben asla kendini övüyor demm kimse için demem..

yapıorsa helal olsun derim..

nice ev hanımları yapmıor bu dediklerini....

bende her sabah kahvaltı hazırlarım ama sabahları yıyemıyoruz bız karı koca onun ıcın cay demlerım fındık ezmesı nutella veya kek yeriz sabahları
ben genel temizlikten sonra hemen banyoları temızlerım bazen dıyorum su ebevyn banyosunu ıcat edenın taaaaaaaa

bende senı opeyım sekerım

eskıden her hafta bı kalıp kek yapardım muffın yaprdımm sıncık robotum bozuldu yapamıyorum bı an once almam lasım

sen doğru olanı yapıyorsun ona annelik yapıyosun benimde oğlum olsun o önceliğim olucak bakanlar baktıkları kadar kalır olmadı kendim bakmak için işi bile bırakırım...
o herşeyden değerli boşver biraz büyüsün rahat edersin ....oğluşun ayaklanmıştı zaten dimi?

ben bakma temzlikçi alıyorum ama her hafta sonu yine sağı solu süpürüp dolapları düzeltiyorum sonuçta mutfağa girmiyorum ben mutfağı süslemeyi seviyorum örtülerle onları ütülemek yıkamak değiştirmek salondakiler aynı dert bebek olunca özene bilirmiyim eve bilmem....
temzilikçi durumunu ayda bir alcam ev çok büyük ben mahfolurum kendim yapmaya kalkarsam hafta sonum pert geçer....
yemek durumunda kendimi geliştiriyorum oda önemli k.v davet etmem lazım yaaa....onlarda bekliyolar...

gunaydın hatunlar nasılsınızz benım guzel koketalarımm...

valla işten gucten bahsetmıssınızz...

ben cocugum yokkennn evıme bal dök yalaydı abartmıyorum okdr duzenlı ve temızdım sımdı bazen cocuguma ozel vakıt ayırmak zorunda kalıyorum bazn pacama yapıyor kendı iş yaptırmyor bazn kucama yapısyrrr oda ozledıgınden bu yuzden yetısemıyorum işlere...
ama yınede işte herkes yattıktan sonra kocem namaz kıalrken enazndn evın dagınklıgını topluyorum supurme ısını hafta ıcı yapabılsem benımde super olck ama ust komsum arıza herzmn yapamıyorumm..
birtek utuye yetısemyorummm onuda kocam kendı utuluyorrr... saolsun aslında hıcbırzaman ona utu yaptırmazdım ama yetısemıyorum oda goruyor halıme oyuzden ben yaaprım dıyorrr.. biraz daha paşam buyusun akıllansınnn utulerıde ele gecırıcem ınsallah

kurutma makinesi ayrımı ne marka bende düşünyorum alımda bu serme işindende yırtayım

kurutma makinesi ayrımı ne marka bende düşünyorum alımda bu serme işindende yırtayım

Kız yok olsa diyorum süper olur :) benim kocam gıcıktır cimri herif :) ancak kafam bozulacak ta ben gidip alıcam biraz kavga edicez sonra suscak :) ona göre herşey gereksiz :)

Boşuna demiyorlar o zaman daha ayaklanmadı rahatsın şimdi hala evini toparlayabiliyorsun diye demek ki :)

Günaydınnnn bu arada :)

Son düzenleme:
Kız yok olsa diyorum süper olur :) benim kocam gıcıktır cimri herif :) ancak kafam bozulacak ta ben gidip alıcam biraz kavga edicez sonra suscak :) ona göre herşey gereksiz :)

benm kocaya gorede öleee ama kurtma makınası almazdım herlade al desede koyacak yer bulamam ev esya dolu ve ben sınırlenıyorum bırgun atcam hepsını sokaga evde 2 mınderle oturcam en buyuk hayalımm

benm kocaya gorede öleee ama kurtma makınası almazdım herlade al desede koyacak yer bulamam ev esya dolu ve ben sınırlenıyorum bırgun atcam hepsını sokaga evde 2 mınderle oturcam en buyuk hayalımm

Ay evet sorma o eşya meselesi yokmu... Evim tam kafama göreydi benim az ve öz eşya sakin dingin :) Ne ara doldu bu kadar anlamadım ne zaman hamile kaldım evim eşya doldu :) Bir tane L koltuğum vardı annem gelenin gidenin olcak dedi mecburen bir tekli aldık yanına o bitti başka bişey lazım oldu yok yatılı gelenin çok misafire yatak odası çocuğun odası yatak odama beşik amaaaaaaaannnnn ev varya tıklım tıklım oldu :) eskiden o kadar çok yer vardı ki her hafatasonu salonun şeklini değiştirirdim şimdi yerinden bile oynatamıyorum.

Boşuna demiyorlar o zaman daha ayaklanmadı rahatsın şimdi hala evini toparlayabiliyorsun diye demek ki :)

Günaydınnnn bu arada :)

aynen öleeeee yatarken işler daha kolay aglasada mızklansadaaa bır ev supur duzelt toparla aglasa bıle yannda durrsun dagıtan yok hehe neyse hayat yınede onlarla daha guzelll:):)

benım oglum grıptı bend grıplı gıbıyımmm ateşide vardı bugun babanneye bıraktım uyusun bolbol dıyee krese göturmedım tam alısmaya baslamıstıkııı hastalık vurdu kuzumu

eeeee atmak lazım bişler at at:)

kızlar hadi bana akıl verin noluuurrr.

Benim bir konuda anneme hayır demem gerekiyor onu kırmadan ama nasıl ?

olay şöyle benim oğlum alerjik astımlı ve bu sebepten ben canımdan çok sevdiğim kedilerimi vermek zorunda kaldım evde bir dirhem toz olsa oğlum tıkanıyor. Kız kardeşimin de kedisi var ve kız kardeşim üni de ara tatil için antebe gidecek bana yakın ısparta da annem aradı ve ceku 3 hafta sende kalsa olurmu kim bakacak ona dedi. Annem çok nadir bir şey ister benden o yüzden nasıl hayır dicem kırmadan bilmiyorum. Onun ki düşüncesizlik oğlumun durumunu biliyor odaya kapat dedi cennetim kıyamam her türlü hayvandan da korkuyor e ben o kediyle ilgilenip oğluma da yaklaşamam. Ay ben bu kadına nasıl hayır dicem bana dicek ki yine 40 yılın başında bişey istedim yine yapmadın ama hep olmicak şeyler istiyor oda

ayy canım saol hani yanlış anlaşılma olmasın üzülürüm
bende okadan hazırlarım yapmam ama
ancımda yaparım
ben kalktığım gibi hayatta ağzıma koyamam mama
Niye kız ebevyn banyosu süper
benim bu evimde yok kiiii

Geçmiş olsun canım ya. Ben bu ara o yüzden pek misafir kabul etmiyorum. Felaket salgın sanırım. Kendimi hiç bu kadar korumamıştım ben :)

güneşimmm hoşgeldin
ayy geçmiş olsun ömürtoşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…