ya tabi herkesin farklı tatlım
siz de eşinle beraber iş te yapıyonuz
ama benim annmden gördüğüm
kimse kahvaltı etmese dhi o masa hazırlanır ki
sadece kahvaltılık değil yanına illa ek bişiy olur
babm titiz bi insan yemeyide çeşitide severiz
ben sevmesemde
benim kocem bi tost yada kahvtlık yer
annemmden gördüklerimi uyguluyom sadece kıssacası
nie kendini övücen kız....ya tabi herkesin farklı tatlım
siz de eşinle beraber iş te yapıyonuz
ama benim annmden gördüğüm
kimse kahvaltı etmese dhi o masa hazırlanır ki
sadece kahvaltılık değil yanına illa ek bişiy olur
babm titiz bi insan yemeyide çeşitide severiz
ben sevmesemde
benim kocem bi tost yada kahvtlık yer
annemmden gördüklerimi uyguluyom sadece kıssacası
bu arada bende giderim kahv annecimde yaparım
hahayyy
kızlarrr
benim kocem asla ve asla kahvaltısız çıkmaz ki
30yaşında bu yaşına kadar çıkmamış
sabah 5 olsa yapar
bende 4 senelik evliliğimde hiç kahvaltısız göndermedim
hamilelik o kötü bulantılarımda bile
misal ben 9 işe geliyom
amaonun için 7 de kalkarım
sonrada o gidince yapılcak işlerimi yaparım
mak boşalt çmaşır lavoba cifle ne varsa iş yoksa kendşim süslenirim
yani 8 de de evden çıkar anneme giseriz kızımla
orda kahvaltı eder çıkarım
Günaydın kızlar kokişlerrrrr
sizi nasıl özledim sarılalım sıkı sıkı...
müdürle aramda bir cam var masamı görüyor yani bilg tam görmesede dikkatini çekmesin diye fazla girmiom ....klimalar hala çalışmıyor çay ocağı yapılmamış çaycı yok allahım sana geliyorum dondum....
ben geçmişe bakayaım bi...
maşallah şekerim....
belki sen bu iştahla çalışıncada benm gibi olmassın...
yanı ben temzilikçi almıyorum...
sen alıorsun onun faydası olur..
ben mesela kocam için çocuğumu bırakıp dışarı çıkmam.
vicdan azabı duyarım.. butun gun çalışıp çocuğu bıraıp asla gitmem ...
onunla giderim... oda beni pert eder sağolsun..
çok arkadşım var mesela evda bakıcıları var akaşam kadr yemeğini yapr o eve gelir yemek hazır ev temiz..
adam akıllıbırakır çocuğunu çıkar...
benm önceliğim oğlum oldu.....
asla onsuz adım atmıyorum...
mesela iş ustundesin oksuruyor bişe oluyorrr... hemen bırakıyorum... aklım kalıor konsatre olamıyorum....
çamaşır makinesi var kurutma makinesi var birde böyle kendi kendine ütülü çıksa çamaşırlar süper olardı :) Gerçi bende kurutma makinesi yokta hani olsa süper olurdu :) Odanın biri hep dağınık dimi çamaşır yüzünden :)
çenenız kopsun işiniz gücünüz parıs
kurutma makinesi ayrımı ne marka bende düşünyorum alımda bu serme işindende yırtayım
gunaydın hatunlar nasılsınızz benım guzel koketalarımm...
valla işten gucten bahsetmıssınızz...
ben cocugum yokkennn evıme bal dök yalaydı abartmıyorum okdr duzenlı ve temızdım sımdı bazen cocuguma ozel vakıt ayırmak zorunda kalıyorum bazn pacama yapıyor kendı iş yaptırmyor bazn kucama yapısyrrr oda ozledıgınden bu yuzden yetısemıyorum işlere...
ama yınede işte herkes yattıktan sonra kocem namaz kıalrken enazndn evın dagınklıgını topluyorum supurme ısını hafta ıcı yapabılsem benımde super olck ama ust komsum arıza herzmn yapamıyorumm..
birtek utuye yetısemyorummm onuda kocam kendı utuluyorrr... saolsun aslında hıcbırzaman ona utu yaptırmazdım ama yetısemıyorum oda goruyor halıme oyuzden ben yaaprım dıyorrr.. biraz daha paşam buyusun akıllansınnn utulerıde ele gecırıcem ınsallah
Kız yok olsa diyorum süper olur :) benim kocam gıcıktır cimri herif :) ancak kafam bozulacak ta ben gidip alıcam biraz kavga edicez sonra suscak :) ona göre herşey gereksiz :)
benm kocaya gorede öleee ama kurtma makınası almazdım herlade al desede koyacak yer bulamam ev esya dolu ve ben sınırlenıyorum bırgun atcam hepsını sokaga evde 2 mınderle oturcam en buyuk hayalımm
Boşuna demiyorlar o zaman daha ayaklanmadı rahatsın şimdi hala evini toparlayabiliyorsun diye demek ki :)
Günaydınnnn bu arada :)
Ay evet sorma o eşya meselesi yokmu... Evim tam kafama göreydi benim az ve öz eşya sakin dingin :) Ne ara doldu bu kadar anlamadım ne zaman hamile kaldım evim eşya doldu :) Bir tane L koltuğum vardı annem gelenin gidenin olcak dedi mecburen bir tekli aldık yanına o bitti başka bişey lazım oldu yok yatılı gelenin çok misafire yatak odası çocuğun odası yatak odama beşik amaaaaaaaannnnn ev varya tıklım tıklım oldu :) eskiden o kadar çok yer vardı ki her hafatasonu salonun şeklini değiştirirdim şimdi yerinden bile oynatamıyorum.
ayy canım saol hani yanlış anlaşılma olmasın üzülürümnie kendini övücen kız....
Beceriklisin maşallah söylüyorsun..
Bizim gibi bir çocukla kndini salmışş karılara örnek olsun
Anlat bacım anlat. Ben asla kendini övüyor demm kimse için demem..
Yapıorsa helal olsun derim..
Nice ev hanımları yapmıor bu dediklerini....
bende okadan hazırlarım yapmam amabende her sabah kahvaltı hazırlarım ama sabahları yıyemıyoruz bız karı koca onun ıcın cay demlerım fındık ezmesı nutella veya kek yeriz sabahları
ben genel temizlikten sonra hemen banyoları temızlerım bazen dıyorum su ebevyn banyosunu ıcat edenın taaaaaaaa
aynen öleeeee yatarken işler daha kolay aglasada mızklansadaaa bır ev supur duzelt toparla aglasa bıle yannda durrsun dagıtan yok hehe neyse hayat yınede onlarla daha guzelll:):)
benım oglum grıptı bend grıplı gıbıyımmm ateşide vardı bugun babanneye bıraktım uyusun bolbol dıyee krese göturmedım tam alısmaya baslamıstıkııı hastalık vurdu kuzumu
eeeee atmak lazım bişler at at:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?