saol burcum
cnm oglunun neye allerjısı varr ne ılaclar kullanıyorsun yaa bendede var ya oglumdada olabılecegını solemstı doktor ama sukur yok gibi ... ama nasıl anlayabılecegımı bılmıyorum eegr gızlıdede varsaa
Kuşum çok zor bir şey dimi Allah yardımcın olsun. Şuan çok küçük olduğu için ilaçlara başlayamadım. Önce alerjik bir bebek olabileceğini düşündük daha doğrusu jinekoloğum öyle düşündü. Ben doğum yaptıktan 1 ay sonra evime ziyarete geldi. Bu arada ben sürekli yunusun tıkandığını söylüyordum doktoru dahil herkes normal olabileceğini uşağın havasının kuru olmasından olabileceğini sürekli burnunu nemlendirmemi naso drill ya da serum fizyolojik kullanmamı söyledi etti. o arada kedilerim evdeydi yunusla aynı ortamda hiç bir şekilde olmadılar ama yine de üstümüzle başımızla taşıdık tabi tüğünü. sinan bey kedilerimi sevdi önce sonra yunusun yanına gitti kucağına aldı yunusu ve dedi ki yeşim bu çocuk alerjik hemen hüseyin beyi aradı yunusun doktorunu vs. vs. bir sürü bakıldı edildi ve alerjik dendi sonra 2 ay önce bronşit olabileceğinden şüphelenildi sonra astım olduğu anlaşıldı yalnız ilaç vermeme müsade etmiyor doktoru sürekli havalandırıyoruz evi kesinlikle evimde bir dirhem toz olmuyor dikkat ediyoruz yatağı özel çarşafı nevresimi herşeyi özel yatağından başka hiç bir yere yatırmıyorum özellikle koltuğa asla bir iki kere battaniye ile yere koydum çok tıkandı artık onu da yapmıyorum. Çok kötü olduğu zaman koşuyoruz hastaneye oksijene bağlıyorlar ilaç kullanmak için çok küçükmüş ama kronik olmayadabilirmiş evin her odasında soğuk buhar makinesi var bizde
canım sole dusun sen evladın ıcın yapıyorsun bunu oda evladı ıcın sıneye ceksın
keşke çekse :) Eşimin üzerine atma meselesine gelince, benim eşim çok sert ve terstir. Çok iyi bilirler ailem eşimin yanında ne laf sokabilir ne de ses yükseltebilir. Ahmetin bana çok fazla düşkün olduğunu bilirler oğluna da öyle o yüzden ahmetin tepkilerine alıştılar pek alınmıyorlarda ona onu öyle kabullendiler sanırım. Zaten Ahmetin üzerine atarsam da Ahmeti aramazlar laf söyler diye :) hem böylece bana kırılmamış olurlar çünkü hayır diyen ahmet oluyor bu durumda nihahahaahahahahaahahah :)
ayyyy canım benım ya kıyamam mınığe ALLAH şifa versin canım korusun mınığını
eger esıne tepkı gostermelrı sorun deılseee olabılırrr...
cok mantıklı buda eheheh
Kuşum çok zor bir şey dimi Allah yardımcın olsun. Şuan çok küçük olduğu için ilaçlara başlayamadım. Önce alerjik bir bebek olabileceğini düşündük daha doğrusu jinekoloğum öyle düşündü. Ben doğum yaptıktan 1 ay sonra evime ziyarete geldi. Bu arada ben sürekli yunusun tıkandığını söylüyordum doktoru dahil herkes normal olabileceğini uşağın havasının kuru olmasından olabileceğini sürekli burnunu nemlendirmemi naso drill ya da serum fizyolojik kullanmamı söyledi etti. o arada kedilerim evdeydi yunusla aynı ortamda hiç bir şekilde olmadılar ama yine de üstümüzle başımızla taşıdık tabi tüğünü. sinan bey kedilerimi sevdi önce sonra yunusun yanına gitti kucağına aldı yunusu ve dedi ki yeşim bu çocuk alerjik hemen hüseyin beyi aradı yunusun doktorunu vs. vs. bir sürü bakıldı edildi ve alerjik dendi sonra 2 ay önce bronşit olabileceğinden şüphelenildi sonra astım olduğu anlaşıldı yalnız ilaç vermeme müsade etmiyor doktoru sürekli havalandırıyoruz evi kesinlikle evimde bir dirhem toz olmuyor dikkat ediyoruz yatağı özel çarşafı nevresimi herşeyi özel yatağından başka hiç bir yere yatırmıyorum özellikle koltuğa asla bir iki kere battaniye ile yere koydum çok tıkandı artık onu da yapmıyorum. Çok kötü olduğu zaman koşuyoruz hastaneye oksijene bağlıyorlar ilaç kullanmak için çok küçükmüş ama kronik olmayadabilirmiş evin her odasında soğuk buhar makinesi var bizde
teşekkür ederim canım küçük olduğu için iyileşme göstermesini umuyoruz kronik değil ise bu büyük bir olasılıkmış bakalım sabırla bekliyoruz. çok ta sorun yaşamıyorum ama dün bahsetmiştim zaten takıntılı olduğumdan. çok fazla halı da bırakmadım evde toz tutabilecek şeylerden uzak duruyorum çok sık tıkanmıyor allahıma bin şükür hani kriz derecesinde sıkıntı hiç yaşamadık daha allah göstermesin
Kazam mübarek olsun arıyorum vallahi :)
AŞKOLAAAA O NASIL SÖZ KIZ KÜSTÜM HIHHHHHHHHbuaradaaaa fıkır ıstemıssın ama ınan benım de allerjık astımımm var ne kocama ne kocamın aılesıne anlatabıldım sıgaralı ortamda duramıyorum meselaa ama rahtlr 1 ıcmeselr 2. yı ıcyrlar falan ınsanlar anlamıyorrr illa yanlarında krız gecırcen hastanelık olcan ozamn onemsiyorlar allerjık astım deyınce hafıf birşey sanıyorlar.. astım desen korkcaklr belkıde:)): ilgincc varlıklar ınsanlar heheh..
gercı kocamın hakkını yemeyım odalrda ıcmez mutfak onn yerıdır camın onu amaa bazn banyoda ıcıyorr kızıyorm sen gırmeyecksın dıye dusundum dıyorr
haha sonnda benı gordugune sevınmedınmı
saol meloş gunaydın buarada
yazamadım bı
herşeyden önce planlı hareket etmelısın esmacım gör bak cok işe yarıycak
süt sevmemen normal seven az olunca:)ama kadın olarak bu yaşlarda cok tüketmelıyızkı kemık erımesıne karşı korunaklı olalım
pekmez ıle tahın demek bana hep babamı hatrlatır
cok sever
bende cok severım
evet soguk buhar bende yapıyorum.. benımde hafıftı allerjımın dozu arttıı. ama testler falan mutlaka yapılmıstır yapılmadımı bebeklere bıle yapıyorlar hanı neye allerjısı oldugunu tam olarak bılsenız hersey daha kolay olur...
gecmiş olsun allah kolaylık versın oksıjene gerke duymadım hıc ama cok bayılmaya kadr nefessz kaldıgım oldu yanı buarlr ozllklee cok arttı oda zorla parfum vs kullanmaya calısmam etken tabı bırde makyaj malz kokusu bıle etkılıyor artık benı bukadr dııldım. eskıden..
hapım var omur boyu kullanmam gereken sımdılk onlarla ıdare edıyorum..
yazamadım bı
herşeyden önce planlı hareket etmelısın esmacım gör bak cok işe yarıycak
süt sevmemen normal seven az olunca:)ama kadın olarak bu yaşlarda cok tüketmelıyızkı kemık erımesıne karşı korunaklı olalım
pekmez ıle tahın demek bana hep babamı hatrlatır
cok sever
bende cok severım
AŞKOLAAAA O NASIL SÖZ KIZ KÜSTÜM HIHHHHHHHH
AYYY TATLIM YAAA
YERİM BEN ONU
GEÇMİŞ OPLSUN GEÇER İNŞ.
KUZU ÇOK TATLI
BU ARADA DÜN YAZAMADIM
AYNI BİBLO HARBİ HEEEEE
bugun oğluşu komşuya bırakp yukarı çıkıp evimi süpürücem..
komşumu çok sefior.. çocukları var ilkokula giden bayılıor onlara..
oğlum evde iken süpürmuyorum....
toz kalkınca öksürür benm oğlumda..
sonrada banyoyu yıkayıp..
mutfağı duzenlicem...
tammı koç
bugun oğluşu komşuya bırakp yukarı çıkıp evimi süpürücem..
komşumu çok sefior.. çocukları var ilkokula giden bayılıor onlara..
oğlum evde iken süpürmuyorum....
toz kalkınca öksürür benm oğlumda..
sonrada banyoyu yıkayıp..
mutfağı duzenlicem...
tammı koç
Haaa dur onu yanıtlamamışım pardon :) hayvan tüğü toz polen için birşey söylemediler hatta bazen saçlarım ağzına yüzünde değince de tıkanıyor oda tüğ sınıfındaymış. peluş ne varsa ortadan kaldırdık . Ama ağırlıklı olarak toza alerjisi var
bende sut sevmıyorum cocuklugumdada ıcmedım ergenlıktede ama 30 yaşlarda ıçmek gerekıyor bende ıçmeye calıcıcam yavas yavas
allah kolaylık versın hadı calısss burda cene yapmaaaaksamda paris yap:)
hım benmde toz polen allerjım cok cıddı derecede ama ıste zamanlaaa artıyor keske sadece onlarla kalsaaa zamanla koku vs hersydn tıkanmaya baslıyorsun bıtkısel tedavı denıcem bende ama fırsat bulamadım doktora gıtmeyeee.. sende yavrun kucukken deneee aratsr bıtkısel tedavıler zararda vermezz
allah kolaylık versın hadı calısss burda cene yapmaaaaksamda paris yap:)
hım benmde toz polen allerjım cok cıddı derecede ama ıste zamanlaaa artıyor keske sadece onlarla kalsaaa zamanla koku vs hersydn tıkanmaya baslıyorsun bıtkısel tedavı denıcem bende ama fırsat bulamadım doktora gıtmeyeee.. sende yavrun kucukken deneee aratsr bıtkısel tedavıler zararda vermezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?