Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın şekerler nasılsınız?

yesho annen niye bakmıyor kediye?
valla oğlunun sağlığı daha önemli. annen bunu anlat.
unutmuştur belki.
bu arada oğluna maşallah. çok fazla resim koymuşsun nazar değmesin.
albümünü herkese açık yapma canım.

ben pek sevmıyorum kurutma makınelerını ya renklerı soluyor acayıp bıde cekıyo felan bızım iş yerınde var ben sevemedım yanı

Annemde vardı hep. Renkler solmuyor pek te trikoları atmamak lazım sadece ama çamaşırlar da yumuşacık çıkıyor içinden. Bende olsa dünyalar benim olurdu derim yani. Düşünsene 1 saatte çamaşır yıkanıyor yarım saatte kuruyor katla koy kenara cennet ütülesin valla süper :) Ama sözde tabi bizim ki kocam hayatta almaz :)

nannn mısafır felan olunca yada acıl evden cıkmamız gerktıgınde aynı anda banyo yapısun ıyı oluyor ama temızlerken 2 banyo temızlıosun ayyy osaman sınır oluyorum bıde banyo tvalet konusunda takıntılıym sureklı temız olmalı oyusden benı yoruyor bıde genel banyom tezgah ve lavobosu cam dan yapmışlar hayvanatlar muslığuda lavoboya sıfır yapmıslar bı elini yıkıyorsunuz butun tezgah su sabun ıcınde cınnette beş kala oluyorum hele mısafır gelınce allaaahhhh her yer suuuuuuuuuu

Son düzenleme:

Günaydın canım.

Dün fark ettim bende Özel yaptım canım. Ay seçemiyorum ben oğlumun fotoğraflarını valla hepsini koyasım vardı :)

Ne biliyim tatlım ya annem çoookk alıngan oğlumun durumunu hatırlattım ahmetle konuşmam lazım diye geçiştirdim. Ahmete yine de söyledim hani bir odaya kapatırım diye düşündüm de git başımdan saçmalık dedi :) Annem bakarmış bakmasına ama ısparta dan antep 11 saatmiş kediyi götüremiyormuş kardeşim. Gerçi bir taraftan da diyorum onlar düşüncesizce böyle birşey isterken ben neden kırmaktan korkuyorum hayır de ( hiç beceremem hayır demeyi ) Aman ne bileyim işte uzak ya özlüyorumda anamı kırmak istemiyorum herhalde sadece kırmadan söylemenin bir yolunu bulmam lazım:)

Geçmiş olsun canım ya. Ben bu ara o yüzden pek misafir kabul etmiyorum. Felaket salgın sanırım. Kendimi hiç bu kadar korumamıştım ben :)

buaradaaaa fıkır ıstemıssın ama ınan benım de allerjık astımımm var ne kocama ne kocamın aılesıne anlatabıldım sıgaralı ortamda duramıyorum meselaa ama rahtlr 1 ıcmeselr 2. yı ıcyrlar falan ınsanlar anlamıyorrr illa yanlarında krız gecırcen hastanelık olcan ozamn onemsiyorlar allerjık astım deyınce hafıf birşey sanıyorlar.. astım desen korkcaklr belkıde:)): ilgincc varlıklar ınsanlar heheh..
gercı kocamın hakkını yemeyım odalrda ıcmez mutfak onn yerıdır camın onu amaa bazn banyoda ıcıyorr kızıyorm sen gırmeyecksın dıye dusundum dıyorr

güneşimmm hoşgeldin
ayy geçmiş olsun ömürtoşa

haha sonnda benı gordugune sevınmedınmı

güneş geçmiş olsun size.

saol meloş gunaydın buarada

vallla bacım bıldıgın renklı tsortler acayıp bı hal alıyor hanı gozumle gordum yokkk ıstemem bıde fılıtresı sureklı temızlıcen ıkıde bır doluyor sonra calışmıyor belkı markasındadır burdakıde arçelik aslında arçeliğin urunlerı gusel oluyor ama ben sevemedım ya

geçmiş ossunnn guneşim

yeshocum annene oğlumun alerjisi arttı bu aralar şimdi kedi de gelirse fena olcak de.
hayvanı bir odaya kapatamazsın ki yazık. bunalıma girer.
kardeşinin verebileceği bir yer yok mu? bazı pet shoplar filan misafir hayvan alıyorlar.

Sorma anlatamıyorum bende derdimi Güneşim. Ben 9 yıl baktığım kedilerimi saniye düşünmeden verdim bana kedi bak diyor anne yunus deyince de odaya kapat diyor. kedilerimi vereli 4 ay oldu hala kedi tüğü çıkıyor ne kadar titiz olsam da her gün temizlemiş olsamda 9 yıl boyunca evimi. hayır bir iki gün de değil 3 hafta ben kardeşim burnumun dibinde daha evine bir kere gitmedim kedileri var diye. Matah bişey değil atlarım arabaya 2 saat sonra ordayım normal şartlarda ve kardeşim gitmememin sebebini de çok iyi biliyor. Hayır dicem ama nasıl dicem işte orda takıldım kaldım. Ben insanların benden birşeyler istemesinden nefret ediyorum bu yüzden. Ay ama sürekli birilerinin arz ve talepleri ile karşı karşıya kalıyorum :)

annecım doktorumuza dnaıstım hastalık acısında odaaa asla olmaz cok sakıncalı dedı dersınn.. odaya bıle kapatsan ıster ıstemezzz. işte sırala su oluyor bu oluyormus dıye

Veterineri alıyor aslında ama günlüğüne 75 tl istiyormuş sanırım annem de masraftan kaçıyor o da kocam gibi cimridir biraz. Ya Melodim ben oğlumun alerjisi arttı yalanını söylemiştim :) Beni Antebe çağırdığında. gelemem yunusun alerjisi arttı anne bazen hastanelik oluyoruz yola çıkamam demiştim 1 hafta önce :)

canım solemek zorundasın olmaz bole bence hıcc dolandırma acık acık sole once guzellikle anne bır şey dıyecm lutfen alınma kırılma dıye basla cumleye

annecım doktorumuza dnaıstım hastalık acısında odaaa asla olmaz cok sakıncalı dedı dersınn.. odaya bıle kapatsan ıster ıstemezzz. işte sırala su oluyor bu oluyormus dıye

Yunusun üzerinde durmaktan ziyade ben Ahmet i öne mi atsam dedim. Ahmet terstir alışkınlar onun tepkilerine. Hani anne Ahmete sordum oğlunu hiç mi düşünmüyorsun sormadın farz ediyorum fln dedi mi desem acaba

geçmiş ossunnn guneşim

saol burcum

cnm oglunun neye allerjısı varr ne ılaclar kullanıyorsun yaa bendede var ya oglumdada olabılecegını solemstı doktor ama sukur yok gibi ... ama nasıl anlayabılecegımı bılmıyorum eegr gızlıdede varsaa

canım solemek zorundasın olmaz bole bence hıcc dolandırma acık acık sole once guzellikle anne bır şey dıyecm lutfen alınma kırılma dıye basla cumleye

Bende doğrudan söyleme yanlısıyım canım ama anneme ben hayır dediğim zaman benimle günlerce konuşmuyor duygu sömürüsüne başlıyor direk kırk yılın başında bişey istedim doğur büyüt bişey istediğinde yük olursun zaten vs. vs. sonra vicdan azabı çekiyorum ben :) çok kötü bir evladım ben kahrol yeşim emi diye :)

canım sole dusun sen evladın ıcın yapıyorsun bunu oda evladı ıcın sıneye ceksın

Son düzenleme:
Yunusun üzerinde durmaktan ziyade ben Ahmet i öne mi atsam dedim. Ahmet terstir alışkınlar onun tepkilerine. Hani anne Ahmete sordum oğlunu hiç mi düşünmüyorsun sormadın farz ediyorum fln dedi mi desem acaba

bence eşinin ustune atma annem bu sefer daha da alınganlık gosterbılır elın oğlu ıcın ananımı krıyorsun dıye bılır bence

eger esıne tepkı gostermelrı sorun deılseee olabılırrr...

cok mantıklı buda eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…