Kokoşş Hatunlar Kulübü

yok yaaaa cenneti görsen kadın benden sosyete yeminle :) da fabrika da çalışanlara sorcam arada köy tavuğu alıyorum onlardan belki sütte vardır

Yeşo kız siz nasın göçtünüz oralara

Beni kendi halime bir bıraksa saçıcam paraları paraları da bırakmıyor ki :) askere gitsin bak geldiğinde dımdızlak bulucak :) satıp savıcam deli gibi yicem

askere mı daha gtmedı zaar nıyeku
saç saç paraları leylaya

Yeşo kız siz nasın göçtünüz oralara

Ay amaannn babamın işleri işte. Burda o zaman eşim eşimin abisi babam ortak fabrika kurmaya karar verdiler teşvik bölgesi ayağına bende de dil var yurt ihracattan da anlarım azcık biliyormusun dedi babam hadi yeşo sende geliyorsun. Tabi ben benim kocayı çok uzuuuuunnn yıllardır tanıyordum burda oldu ne olduysa işte kimseyi tanımayınca biz birbirimize yoldaşlık ederken anaaaaa mercimek yanmış meğer fırında :) Sonra babam burda ki hissesini devir etti antebe gitti ben kaldım buralarda işte :) Küçük şehir zor oluyor tabi birde çalıştığım için pek eşim dostum yok öyleeeeeeee takılıyoruz karı koca işte birbirimizi yiyoruz :)

askere mı daha gtmedı zaar nıyeku
saç saç paraları leylaya

Azcık korkuyor :) Ve hala okuyor bedelli de vurmadı bize yaşı tutmuyor benim kocam benden küçük daha 26 yaşında gerçi ben ailesinin yanlışlık yaptığını düşünüyorum kendisi pek bir büyümüşte küçülmüşlerden :)

kız bize bakma sennn ben pişman deılım zorluklarıda olsa okdr guzel bi duygukııı bende gec anne olmak ıyı dııl erken anne olmak varms yanı ımkanım cesaretm olsaydı 2-3 sene onced edogrmak ısterdım evlenır evlenmez mesela hahahah

gel boynuzlarımızı tokusturalımmmmm

bende goçum goç gıbı kızmdır goçlar ateslı olur ama benım atesım cocuktan sonra sondu emınn olun:)

sen bılırsın foca yogurdunu ona guvenıp onu alıyordum gecen aldım 2 kere oda bozmus

sırf yag tadı var sankıı
hımmmm demekkı sen esını daha cok sevmişsın ole derler yaaaa saçma ama derler ıste

benımkıde aynı baba kızzzz bende cok sevmısım kocamı öle dıyorlar....

kader iştye kız
herkes farklı şeler yaşıyor
koceyi kapmışsın
bırakmadın dimek ellere
Yerli malı yurdum malı hahayyyyyy
Hani istanbuldanım demiştin ya burdada mı oturdun

hayırlısıyla gtsın gelsın
aman aman paracıkları harcama sakın kazanmak zor harcamak kolay sonra lazım olur
güçük kocayı kandırdın dımek senı uyanık senıbenımde yengemabımden büyük 2 yaş neyım

kader iştye kız
herkes farklı şeler yaşıyor
koceyi kapmışsın
bırakmadın dimek ellere
Yerli malı yurdum malı hahayyyyyy
Hani istanbuldanım demiştin ya burdada mı oturdun

Evet canım İstanbulda doğdum ben ortaokula kadar ordaydım sonra adanada liseyi okudum üniyi hollanda da bir sene kayseride kaldım istanbula sonra istanbuldan ankara ankaradan uşak :) Burası son durak orası kesin annemler durmuyor tabi onlar devam :)

Ne bırakıcam ellere vallahi gül gibi adamı gördüm dedim o benimdir o benim az koşmadım peşinden :)

Bende 2 yaş büyüğüm dedim hemen kafalamak lazım. Ama yan yana durduğumuzda pek inanmıyorlar benim büyük olduğuma o ayrı :) Hatta dün muhabbetini yaptık 10 sene sonra abi kardeş sanarlar bizi he karı diyordu :) Bende başliyim bah gibi fitim güzelim sürmeli gözlüyüm :)

Ya eşim okuyor 3. ünisini okuyor bitince gidecek korkmak bir yana evlilik planlarımız olmadığı için ikimizinde çok hazırlıksız yakalandık biz :) bir anda karar verdik karar verdiğimiz hafta nişan yaptık 4 ay sonra da nikah yaptık bitti gitti işte :) gülüyorum ediyorum da çokta büyük sıkıntı ikimiz içinde ikimizinde çok ağrına gidiyor bu durum. Hayırlısı napalım. Birde plansız şekilde Yunus gelince iyice zorlaştı tabi
Şimdi de Yunusun biraz büyümesini bekliyor gitmek için 3 yaşında olcak o askere gittiğinde

yaş önemlı değil cnm sevmek yeterlı
benım yengem bıraz bellı edıo ama:)

gtsın gelsın cnm o stres btsın bıan evvel zaten yunusta kocaman delıkanlı oluyo maşallah

yunusun resımlerı nerde ben nıye göremım yaa:26:

esma gel plan yapalım bugun sana
oğlun komşuya sen evı sılıp süpürcen
yemeğin var mı pekı

adama şeker mı verdın kandırdın ne ettın

Evet canım en önemlisi sevmek. Valla aldırış etmiyorum bu duruma. Çok sıradan olcak ama akıl yaşta değil başta derler ya. Sanırım 30 yaşında biri olsa benim gözümde kocam kadar akıllı olamaz O benim için dünyanın en herşeyi :):):) hmmmmm Aşk işte :)

Evet oğlum kocaman delikanlı olacak geçer zaman dediğin baksana oğlum bile kaşla göz arasında 5 aylık oluverdi hemen.

Albüm var canım ama özel yapmıştım.

var şekrim borekim ve içli köftem var.

yanına çorba ederim tammdır...

evet evi süpürecem... silicm...

banyo var birde...

Banyoyu temizlemek aslında çok kolay. Her yeri çamaşır suyu ile ov ondan sonra al eline duş cihazını her yere su tut kurut bitti 10 dk.

bı bakemm cnm paşana yerım onu yaa cok tatlu görunuyoo ama cok varmış onlarada bakem kusur kalmım

heee valla dürüstlük şekeri verdim.

var şekrim borekim ve içli köftem var.

yanına çorba ederim tammdır...

evet evi süpürecem... silicm...

banyo var birde...

ohhh yarında yemek derdın olur onuda yarın edersın 2 gün gıder ve sende gerı kalan o günlerde çaamşır ütü falan edersın
Banyoyu temizlemek aslında çok kolay. Her yeri çamaşır suyu ile ov ondan sonra al eline duş cihazını her yere su tut kurut bitti 10 dk.

he sana göre kolay
benımbanyoma su tutamam mesela mak.orda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…