Kokoşş Hatunlar Kulübü

GOÇÇÇ

YAAA BEN MECBUR CAMASIR SUYU VS KULLANIYORUM SONRADA HAVALANDIRIYORUMM ama olan bana oluyor zaten en cok maske kullanıyorum ama cok cozum dııl toza cozum gıbı ama kokuya malsfff

Sende durum farklı tabi yunusu koruyabiliyorum onlardan ama senin kendini koruma şansın yok ne yazık ki

mamadan geçen kızkardeşim yapmış ordaydım baktım
hani süt keser peynir gibi olur ya öle olmuş
dedim yapma mamadan sütten yap diye
tadı iğrencti

evet öle oluyorr heheheh neyse bızmkıne babannesı yapıyor tencerelerle ama benmd eyapmam lazım hazır yogurt yasaklıcam evdee

BURCUM ALINTIM ÇIKAMAMIŞ
SANA YAZDIM

Düşün tabi
biraz gez toz sonra olur nasılsa
tadını çıkar bu günlerin

Son düzenleme:
tatlım tabi benim kıım şimdi 2,5 yaşında olacak
ama küçükken
günlük süt alıyordum hergün ona

ay kendime bakmadım ben ömrümce bu kadar yahu :) Yunus gibi beslenseydim şimdi 15 lik çıtır gibi dolanırdım yeminle ortada :) Dayan sigaraya kahveye tak herşeyi kafana ne bulursan onu ye çöktük gittik vallahi. Annelik pek acaip birşey :)

tamam koçummeferımmm
mıs gıbı evın olmuş olarak eve geleceksın

bu arada burcumda koç

kızlar başıma gelen :) İstanbul ofisi aradım ve dedim ki sekretere mama geldi mi :) kız tabi şaşırdı anlamadım Yeşim hanım tabi çaktırmadan düzelttim :) anlamazsın tabi beni dinliyormusun sanki ajanda diyorum geldi mi hiç geldiyse yolla buraya :) karnıma kramplar girdi gülmekten :)

bende sut sevmıyorum cocuklugumdada ıcmedım ergenlıktede ama 30 yaşlarda ıçmek gerekıyor bende ıçmeye calıcıcam yavas yavas
bende cocukluğumda içmedım pek
20lı yaşlarda başladım
hatta ılk cok sıcak ve şekerlı ıcerdım sımdık soğuk ve şekersz içebılıyorum

öle valla
ben de çocuğuma çok dikkatliyimdir
herkes bana abartma der
inan ben çalışmadım sıırf onla ilgilenim diye
19 aylık olana kadar
evden çıkmazdım pek
yemeği meyvesi vs düzeni bozulmasın diye
gittiğim yerede tam teşkilatlı giderdim
kimsenin evinden yedirmedim hep taşıdım yanımda
ama o abartma diyenlerin
çocukları oldı
şimdi gıptayla bahsediyolar benden

bizim dr benim ilgili oldumu bildiği için
sordum ve açıkladı bu yoğurt işini
hani süt yasak ya 1 yaştan önce
sende sor tatlım

Son düzenleme:

eee konu böle olunca olacağı bu hahhayyyyyyy

hee pardonya yanlıs anladım heveslendımmm..

eskıden bende yogurt yapardım ama evlenmeden once hihih evlendıkten sonra 1-2 yaptımmm okaaa

BURCU düşün düşün mm..rr işin

kıs bebeklerı pek sevıyom helede kısları sımdı ozum var onu sevıyom kokluyom herbıyerını opuyom zıllının hatta tezyem sen bunu bu kadar sevıyorsun kendı çocugunu nakadar cok sevecen valla dıyor ama sımdı sızın halınızı gorunce korkuyom bıde kım bakack yoksa ıstıyom aslında ama ALLAH nezaman nasıp ederse diyelim

benim kızçemin resimleri var albümde bak
dün koydumm

ben pek koymam derındondurucuya bişi
sevmıyommm

Ben çalışmadan duramıyorum. Hamileliğimde 5. aydan sonra sürekli yatmam gerekiyordu yine geldim işe burda kendime düzen kurdum misafir kabul etmedim ama geldim ben duramıyorum çalışmadan çok bunalıyorum. Artık son ayımda Ahmet beni getirmemeye başladı işe ödem yaptım çok fazla ben şiştim iyice yürüyemiyordum ama o son ayımda öyle kavgalar çıktı ki evimde bir an önce işe dönmek istedim. Sonra Yunus doğunca 2 ay çalışmadım çok güzeldi tabi yeni doğdu heycanlıyım filan derken yine ben dötümde bir top sinirle gezmeye başladım kendimi çok gerilemiş gibi hissediyordum ve direk işe başladım. Bende Yunusu pek çıkaramıyorum düzeni bozulmasın diye yemek saatleri şaşıyor uyku düzeni bozuluyor birde zaten alerjik sıpa uyku düzeni de pek yok gerçi ama :) Gidersemde aynı senin gibi tam teşkilat bana da diyorlar abartma diye de kendimi tutamıyorum. Ama benim bu kadar kolay çalışmamın sebebi ben 8 aylık hamileyken Cennet yanımda işe başladı ve doğumumdan sonra 2 hafta bende kaldı gece gündüz kendi rızasıyla yunusa bazen benden çok daha iyi baktığını düşünüyorum :) ve KISKANIYORUM

oyyyy yırım ben onu kısss MAŞALLAHyannıssss bu resmen babanın kıs versıyonu

hee bacım bana heç benzemiyo değil miii
h.sonu samimi ark geldi bana
diyo ki
kız bu kız heç mi anaya benzemez
ana karakaş karagöz
kız sarı
amannn napam yahu
2, benzer belkimmmm

çeneniz kopmasın emi?
yoğurttan bahsetmişsiniz. bende her yoğurdu yiyemiyorum. bimin dost yoğurduna alıştım.
eşim başka marka getirse kızıyorum bana ayrı al diye.
oğluma yoğurt mayalamadım ben.
babymix yoğur aldım ona alıştı. hergün 1 tane yiyor.
aslında evde mayalasam ne güzel olur ama yapacak fırsatım olmuyor.

YESHO babymix verebilirisin. inek sütü verilmiyor 1 yaşından önce.

kızlar ben oğluma inek sütü vermiyorum hala. junıor mama alıyorum. şimdi gece aynısının kutu sütüne başladık. kreşede vereyim diyorum ama saklamakta dikkat etmezler diye endişe ediyorum. ağzı açık kalır dolaba koymazlar. henüz cesaret edememedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…