duşakabının camları varr şekerim..
onları ovucam
bı bakemm cnm paşana yerım onu yaa cok tatlu görunuyoo ama cok varmış onlarada bakem kusur kalmım
ohhh yarında yemek derdın olur onuda yarın edersın 2 gün gıder ve sende gerı kalan o günlerde çaamşır ütü falan edersın
he sana göre kolay
benımbanyoma su tutamam mesela mak.orda:)
bı bakemm cnm paşana yerım onu yaa cok tatlu görunuyoo ama cok varmış onlarada bakem kusur kalmım
ohhh yarında yemek derdın olur onuda yarın edersın 2 gün gıder ve sende gerı kalan o günlerde çaamşır ütü falan edersın
he sana göre kolay
benımbanyoma su tutamam mesela mak.orda:)
Bende de var makine ama ben ona dolap yaptırdım yerden yüksek sırf su tutabileyim diye. Kız birde kiracıyım haaa ah ev sahibi olsam neler neler yapcam banyoma da olamadık henüz :)
heheheheeheh teşekkür ederiz:) özledim vallahi oğlumu :) bak bak eksik kalma :)
bende kiracıyım aman bütün evler bızım
ben masraf yapmıyorum pekcnm ev alcem ınş.para bırıtkrmem lazım
baktım 41 kere maşallah cok tatlı
hee bıde bjklı tam benım sıpam modunda bende ve kocemde bjklı zaten maçta tanıştı
cok sevdım
evınde cok güzel o sensın demı maşallah cok zayıfsın manken gıbısın doğurmuş garu demezsın eğer sensen
cenntse karışmam:)
kıtaplara bayıldımm cok severım süreklı okurum okuyan ve kıtaplık olan evlere hayranım benımde var ama çoğu kolıde evım kucuk bırazı kıtaplıkta sığmıo
aferin az konuşmuşsunuz.
toplantım başlamadan bakayım dedim.
benimde banyom var temzilenecek. bu akşam yaparım inşallah. ütülerime başladım az az yapıyorum.
yemeğim yok ama yapmayacağım yemek.
pratik bişeyler yaparım.
Ben ev alana kadar çıkmayı düşünmüyorum ev almak içinde ahmetin askere gidip gelmesini bekliyoruz ev sahibimi de çok seviyorum dünya iyisi belki de o yüzden masraftan kaçınmıyorum pek abartmamak kaydı ile :) İnşallah canım ya inşallah ev sahibi oluruz valla bu ev gibi olmasın küçük olsun ama benim olsun :)
Teşekkür ederim canım. Bizde karı koca beşiktaşlıyız :) Evet o benim şekerim :) % 100 benim :) ben hep zayıftım ama doğuma 58 kilo ile girdim sonra bir anda zayıflamaya başladım uzun yıllar spor yaptım birde onunda faydası oldu sanırım. Kitaplık bizim için çok kıymetli evin en güzel yeridir bizim için okuma köşemiz. Salonumdan hiç ama hiç çıkarmam çok karışan oluyor salonda kitaplık mı olur vs. ben oturma odası kullanmıyorum bu arada. ama Olur abi bal gibi olur benim gözümün önünde olcak onlar her daim ulaşabilmeliyim onlara eşim de öyle. Daha da çok var kitaplarımız sığmayan kitaplığa büyütmek istiyorum ama hayalimdeki kitaplığı alabilmem için yunusun büyümesini beklemem lazım çünkü kitapları üzerine devirmesinden çok korkuyorum şimdilik bununla devam yunus ayaklanınca kapaklarına kilit oldukça güvenli olacaklar yunus için :)
böcük sen bu işten anlarsın diye soruyorum.
şimdi biz kredi çektik ya. fazla çektik kampanya öyle olduğu için eşim fazla aldı.
ama ihtiyacımız kullandık. gerisi bankada hesapta duruyor.
faize koysa fazla vermiyor diyor.
nasıl değerlendirelim. altın mı alsak gramla.
yatırım bileziği mi iyi olur.
ama sonuçta zamanı gelince bankaya geri yatıracağız ama değer kaybetmesin diyoruz. de bakim.
güneş garusu nerdesn
altın yükselıyo bılgın olsun
ben bugun bı çeyrek alam
aynen bende taşınmak büyük sorun eşyaların süreklı eskır zarar görür
benım bı kuzen var 2yıldır burda yanı eşimin kuzenı dıyım 2 yıldır tanıyom sanırım 6.kez taşındılarve süreklı daha büyük daha büyük derken kocaman ev tuttular
ınanılmaz kira öduyorlar ve ıkı kişiye cok dıyorum
tabı herkesın kesesı kendıne ama niçin çalışıyoruz bişiler sahıbı olmak için zevk için çalışırsan bişi sahıbı olamazsın
benım evim küçük 3 +1 ama bıze yetıyo hatta 1 odasını hıc kullanmıyorum çamaşır falan asıom ama encok orayı sevıom
sıyah beyz kırmızı cünkü
maşallah cok tatlusun sende ama sanırım yunus babasına benzıo
ayy bak senı bı kez daha sevdım bjklı olduğundan:)
ınş.evımız olur cnm ben evlenınce anadolu yakasına taşındım cokta iyi bı işim var ama bebeğım olunca napcam bılmem daha düşünmuyorum ama aılem herkes karşıda ve aynı mah.en uzak benım
ınanamzsın annemler en son 2011 marrta bana geldılerıst olmamıza rağmen yol büyük sorun hep ben gıdıyom
annem torunlarına bakıo çnkü
bakalım hayırlısı ınş bızmde aşk yuvamız olurAllah herkese nasıp etsın
kıtaplık ıstıyom bende ama almıycam evıme ınş.dıye dıye sabredıyom
Bende ayrılacağım birazdan forumdan. Bugün iş çok vallahi ama evde olcaktım da temizlik yapacaktım şimdi o moddayım yani :)
Bir makarna yanına da sos. şnitzel sıkıştır araya gayet pratik :)
kıs yabancıdan alma gucenırım gıt benım koceden al
olur nerde kocensüpürkeme bıner gıdeırm
kuzular biz hızla işe koyulduk proje yazmaya...
ara girebildiğim zamanlar gircem şu 3 hafta çok yoğunuz galiba...:26:
beni merak etmeyin ben yine gelir yetişirim size
Yunus babasına pek benzemiyor benim babama çok benzetiyorlar ama doğduğunda aynı babasıydı. Döner daha diyorum.
Benim evimde öyle 3+1 ama bana şimdilik yetmiyor çünkü önceden çalışma odamız vardı bize lazım oluyor malum sebeplerden ötürü ama orayı yunusun odası yaptık birde misafir için yatak odam var mecburen çünkü ikimizinde ailesi eşi dostu şehir dışında ve gelenler hep evli :) birde bizim yatak odamız. ama bu bile bazen bana çok fazla geliyor daha fazla odaya ihtiyaç duymama rağmen. Temizlemesi çok büyük dert ve sanki büyük ev çok çabuk dağılıyor gibi geliyor bana. En büyük hayalim ne biliyormusun mutfak ve salonu birbirinden kitaplıkla ayırmak kitaplığın devamında da yüksek bir yemek masası ve bar sandalyesi siyah beyaz olcak komple üzerini de asma tavanla ışık uffffff ama tabi ona çok para lazım :)
benımkı bu akşamm pizza istıyor yemek derdım yok bu akşamda renklileri yıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?