önceden dıyeydın geçen hafta son gün 2011 gıttım çeyreklerden zarar etmeyım dıye bozdurup bılezık aldım 2 tane kalın
tühh neyse bu yıl sonuna kadar bekllıycek
kız senden altın çoktur hee
ben hasır almak ıstıyom sordum sadece bıleklık 8000 tlama cok hoş yaa
tenın beyazz ya dadlum suratında yabancılarda olan bı ıfade var ben ingilizlere benzettim
5 ten 9 a derkennn hehehe:) nasıl yaniiiiii
mirayy duy duyyy
sefaam olsun vallahi :) Aman ya bi yemek yapıyor ev süpürüyor çok mu görüyorsunuz bana :) Akşama kadar enik gibi çalışıyorum kızlar yaaa. Bakmayın burda bıdı bıdı konuştuğuma o arada ne işler götürüyorum ben :) Accık kocamında kıyağı olmuş olsun cennet bana :) Dur söyliyim tatlı da yapsın
osluyorum kusum senı
sefaam olsun vallahi :) Aman ya bi yemek yapıyor ev süpürüyor çok mu görüyorsunuz bana :) Akşama kadar enik gibi çalışıyorum kızlar yaaa. Bakmayın burda bıdı bıdı konuştuğuma o arada ne işler götürüyorum ben :) Accık kocamında kıyağı olmuş olsun cennet bana :) Dur söyliyim tatlı da yapsın
hoşgeldin cnm sende yoğun çocuklu kokoşsun demek
iyi seneler cnm nasılsın...
göremiyoruz seni artık ...
artık gelmiyor böyle diyincede kızıyor
yeni yılın yeni gelini nasılsın canım
düğünden bahset azcık girince merak ettik valla...
başlarda dibinden ayrılmaz merak etme sonra dibinden ayırmaz seni ehehheheheh...
bende özlüyorum ama bu kadın ve müdürü kıllandırmamam lazım sonuçta aynı ofisteyiz biraz sonra yine toplanırız aman 3 hafta böle gider sonra yoğunluk biter...
mirayyyy buarada fotolarını gördumm feceebukdaaa:):)
guzel olmussun maşallah ama neden mavı makyaj yaptın ben maviyi nedensee sevmiyorum gerçi benlik bir durum oo da
dün ütüde yapıyor dedın ya
ayy bıde hafıfe alıyoo
ne tatlısı
cnm cok pis tatlı cekıoo ama ne çekıo deme bılmım
Tevekkeli değil saat 17 yi gösterdi mi canım sütlü çay istiyor :)
AYYY TATLIŞIM GELMİYONUZ DAHAVirüsBU HAZOŞTA NE ZAMANDIR YOK Bİ ULAŞIN NAN NERDE GARUUUUUkuzular biz hızla işe koyulduk proje yazmaya...
ara girebildiğim zamanlar gircem şu 3 hafta çok yoğunuz galiba...:26:
beni merak etmeyin ben yine gelir yetişirim size
NAN BİLMİYON MU HASIRI BUCUUUUUUUUaşk olsunnn bocükyaaaaaa nassıı gıdıp elalemın yerınden alırsın onceden demıstım canım ama belkı sen görmedin
hasır ne kıs akşam sorayım benımkıne mrk ettım
kıızm düğün demiş beşten dokuza sende paris diiilll
Ay bilmiyorum bende de var o durum hastalığım yaklaştı herhalde araya bir kaç dizi sıkıştıralım bari :)
bakyaaaaa tatlı da yapsın dıyııı yemek var temizlik var çocuga bakmak var daha ne olcak kıs bı halvet kalmış onuda sen yap artıkın
AYYY TATLIŞIM GELMİYONUZ DAHAVirüsBU HAZOŞTA NE ZAMANDIR YOK Bİ ULAŞIN NAN NERDE GARUUUUU
NAN BİLMİYON MU HASIRI BUCUUUUUUUU
PARİS O NAN PARİS DELÜÜÜÜÜÜÜÜ
SANA RAKİP VAR BAK HAHAYYYYYYYYYYY
miroşşşş..... bende gördm...
mavi makyajı bende sevmedim......
kürkten kıyafetin belli olmamış annem..
kızıda çok beğenm haa öğrenci olan güzelmişş..
aşk olsunnn bocükyaaaaaa nassıı gıdıp elalemın yerınden alırsın onceden demıstım canım ama belkı sen görmedin
hasır ne kıs akşam sorayım benımkıne mrk ettım
ayyyy koptum asil zade seniiiiiiiiiiiiiii
davulun sesi uzaktan hoş be şekerim :) Zaten kocam evde değilken evde yapcak iş olmuyor kie bende akşamdan hallediyorum onları :) Ay töbe ya kadının hakkını yedim :) Allah bin kere razı olsun vallahi :) Halvet benim işim :):)
cnm valla şansa o gun
annemlere gıttım saat 7:40 falandı saat baktım yeğenıme bişiler alım dedım kapalı caddeye gırdım
anamm bı yer açık
aklımada geldı son gun ya zarar etmeyım yıldan dıye hemen annemı aradım annem getrdı bozdurdum
hasır la nasıl bılmen kalın bıleklık trabzon hasırı adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?