Kokoşş Hatunlar Kulübü

aşk olsunnn bocükyaaaaaa nassıı gıdıp elalemın yerınden alırsın onceden demıstım canım ama belkı sen görmedin
hasır ne kıs akşam sorayım benımkıne mrk ettım

dün ütüde yapıyor dedın ya
ayy bıde hafıfe alıyoo

ne tatlısı
cnm cok pis tatlı cekıoo ama ne çekıo deme bılmım

bakyaaaaa tatlı da yapsın dıyııı yemek var temizlik var çocuga bakmak var daha ne olcak kıs bı halvet kalmış onuda sen yap artıkın

Hoşbulduk canım ebet bende kokoşum bende sizdenim :)

mirayyyy buarada fotolarını gördumm feceebukdaaa:):)

guzel olmussun maşallah ama neden mavı makyaj yaptın ben maviyi nedensee sevmiyorum gerçi benlik bir durum oo da

yaws güzeldide fotoda güzel çıkmamış bide saçlar siyahkenden alışkanlığım aslında vazgeçsem iyi olur saçlar 2 renk oldu orda esmer kız var güzel ahanda o kızı getirdi görümce yanımızda döktüryodu gördünmü ikisi yanyana...müthiş ikili pohahhah

kuzular biz hızla işe koyulduk proje yazmaya...
ara girebildiğim zamanlar gircem şu 3 hafta çok yoğunuz galiba...:26:

beni merak etmeyin ben yine gelir yetişirim size
AYYY TATLIŞIM GELMİYONUZ DAHAVirüsBU HAZOŞTA NE ZAMANDIR YOK Bİ ULAŞIN NAN NERDE GARUUUUU
aşk olsunnn bocükyaaaaaa nassıı gıdıp elalemın yerınden alırsın onceden demıstım canım ama belkı sen görmedin
NAN BİLMİYON MU HASIRI BUCUUUUUUUU
kıızm düğün demiş beşten dokuza sende paris diiilll

PARİS O NAN PARİS DELÜÜÜÜÜÜÜÜ
SANA RAKİP VAR BAK HAHAYYYYYYYYYYY

bakyaaaaa tatlı da yapsın dıyııı yemek var temizlik var çocuga bakmak var daha ne olcak kıs bı halvet kalmış onuda sen yap artıkın

davulun sesi uzaktan hoş be şekerim :) Zaten kocam evde değilken evde yapcak iş olmuyor ki e bende akşamdan hallediyorum onları :) Ay töbe ya kadının hakkını yedim :) Allah bin kere razı olsun vallahi :) Halvet benim işim :):)

miroşşşş..... bende gördm...

mavi makyajı bende sevmedim......

kürkten kıyafetin belli olmamış annem..

kızıda çok beğenm haa öğrenci olan güzelmişş..

hemen gördünmü ne göz var lan sende....bende saçım siyahken benziyoduk bikere hıhhhh

mavi esmerlik alışkanlığndan kaldı eşim sevmez zati bidaha daha sade bişi yapcam bırakcam maviyi....

o kürk dediğin kısa ceket gri pullu aslında bir foto var evde onu korum eve gidince onda daha belliyim kızz....

o öğrenci kızla bütün gece nispet yapar gibi oynadı görümce kankalar diyorum ben...

cnm valla şansa o gun
annemlere gıttım saat 7:40 falandı saat baktım yeğenıme bişiler alım dedım kapalı caddeye gırdım
anamm bı yer açık
aklımada geldı son gun ya zarar etmeyım yıldan dıye hemen annemı aradım annem getrdı bozdurdum

hasır la nasıl bılmen kalın bıleklık trabzon hasırı adı

onuda yap bı zahmettttt benımkı bana dıyorkı senn cok yoruluyorsun bırını tutalım bende dıyorum 50 yasında balık etli bi kadın olursa nıye olmasın
adamın surat

temammmm bıdaha olmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…