eeee ole olması lasım senın adında mercedes veya maria olmalı yada elizabeth kısaca lizzz demeliyis sanaaa
Ay yok parise her yerde gidiyoruz biz o dert değil gidiyor cennet 7 de de pek sessiz dizi çekiyoruz bu aralar malum çocuk var :)
bilmiyom yada hormonlarrr ın sucumu acepppppp
kocamda Sir benim :)
haaaa kalmıyor yane ıyyıııı yaaa kalmasınnn sessız sınemamı oynuyonusssss ben sınema sıstemı kurmayı dusunuyommm
kıs adette aynı mantalıte ıslıyorya ondanır benımkı kesınnnn eeee ben hamiş oluncaaa ne etcemmmmm yaaaaaaaAh o hormonlar bana hamileyken neler yaptı bir bilsen :) düz duvara tırmandırdı :)
haaaaa bende ez az dük tür dıyordummm
hahayy alem garubakyaaaaa tatlı da yapsın dıyııı yemek var temizlik var çocuga bakmak var daha ne olcak kıs bı halvet kalmış onuda sen yap artıkın
evetlaaaa ohhhh kafam rahatlıyorrrr ama ne garıp hastayken canım adamı cekıyor bıtıncede cekmıyor
kıs adette aynı mantalıte ıslıyorya ondanır benımkı kesınnnn eeee ben hamiş oluncaaa ne etcemmmmm yaaaaaaa
kıs adette aynı mantalıte ıslıyorya ondanır benımkı kesınnnn eeee ben hamiş oluncaaa ne etcemmmmm yaaaaaaa
ben yaptım ama çok şükür
bişiy olmadı hahayyyyyyyyyyyy
adam
güneş garusu nerdesn
altın yükselıyo bılgın olsun
ben bugun bı çeyrek alam
kendı adıma dıyorum ben faıze karşıyım cnm
onuniçin benım olsa o para altına yatırım yapardım cunku değer kaybetmıyoo
yada para gene ölece kalsın sıkıştığınız olursa kredı günü kendı kredsını ödersınız
kıızm düğün demiş beşten dokuza sende paris diiilll
yaws güzeldide fotoda güzel çıkmamış bide saçlar siyahkenden alışkanlığım aslında vazgeçsem iyi olur saçlar 2 renk oldu orda esmer kız var güzel ahanda o kızı getirdi görümce yanımızda döktüryodu gördünmü ikisi yanyana...müthiş ikili pohahhah
kırk gun kırk gece dugunum olmadı ama 10 ılk halvet yasadım be pehhhhhh
bi film vardı 50 ılk opück dıye benımkıde 10 ılk gece
hahaahahahahaahahahah bak söylemedi deme sizin mahallede apartmanda nüfus patlaması olur yeşim demişti dersin :) hayır sonra başına atarlar sizin yüzünüzden diye :) BİZİM ingiltere de öyle oluyor da :) Halk arasında tabi biz asilzadeler de yok öyle bişey :)
evet yaaaaa sizlerde olmasss canım asiller sesız yaparlar asil asil
hönk ne yaptın adetken mi yaptım hamileyken mi :) kız biz yapmadık hamileyken benim adam konsantre olamadı kafasına değecek çocuğun git dedi bana :) sonra zaten dr amca yasak koydu bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?